Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 2005. Február 5. 14:00 Domus parkoló, első minitali. Program: Általános ismerkedés (pofa és kocsivizit):) 1.Gepard (MOTE) 2.Warwolf (MOTE) 3.Joee 4.Hagalex 5.Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi U.i.:Akinek van digit fotógépe az hozza el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Én is lenéznék...ha nem gond...(a meg ha kész lesz a verda... :roll: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 Bevallom először arra gondoltam, hogy csak a helyieknek kellene öszejönni. Viszont látom, hogy elindult az érdeklődés máshonnét is, és hát ugye egy csapat vagyunk (Opel) , (meg aludtam is rá egyet :) ) meg semmi jónak ne legyünk elrontói ezért mindenkit szívesen látunk aki eljön. Anti te pedig már Sziszit is ismerheted a Calibraklubból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ismerem is... :wink: Amúgy ha tényleg csak mint Kecskemétiek akartok talizni, semmi gáz, én nem fogok megharagudni... Viszont ha szépen kikerekedik a dolog, akkor akár többen is összejöhetnek egy Kméti tali keretében... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Sziszit is ismerheted a Calibraklubból. éreztem hogy ezt a nevet, és az avatart ismerem/láttam már valahol..... És hogy hogy idetévedt egy calibrás a calibraklubbol :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 Én leírtam, a véleményem :roll: A többiek meg szólnak, ha ellenvetés van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 éreztem hogy ezt a nevet, és az avatart ismerem/láttam már valahol..... És hogy hogy idetévedt egy calibrás a calibraklubbol :?: :?: Az opelklub és kicsiny városunk összekovácsoló ereje. :) Ha jól tudom J0hnny Mnenomic és Joee személyes ismerőse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Nincs semmi ellenvetés látom szépen alakultok . :) Ha segíteni kell kiabáljatok ... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 Nincs semmi ellenvetés látom szépen alakultok . :) Ha segíteni kell kiabáljatok ... :wink: Köszönjük a támogatást. Szólni fogunk, ha elakadunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Az opelklub és kicsiny városunk összekovácsoló ereje. :) Ha jól tudom J0hnny Mnenomic és Joee személyes ismerőse. talalt :!: oket mar akor ismertem mikormeg hirbol se volt egyikunknek se kocsija, aztan egymastol teljesen fuggetlenul OPEL-nel kotottunk ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Ismerem is... :wink: szemelyesen meg nem sikerult osszefutnunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 De a forum.calibraclub.hu -ról igen... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2005 szemelyesen meg nem sikerult osszefutnunk Ez még változhat Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Főleg ha szervezetten kivonulunk majd egy Futó és tsai féle megmozdulásra! :wink: Dudálni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Látom Gabi versenyzésnek nevezett pályán eltévedős gumibeszorulós mutatványa maradandó nyomokat hagyott bennetek... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Lehet azt elfelejteni?Dehát ha egyszer sokan voltak az autóban.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Lehet azt elfelejteni?Dehát ha egyszer sokan voltak az autóban.... :) :D Na igen... :lol: :lol: :lol: :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Megkérek mindenkit, hogy ezt követően a MOTE-val kapcsolatos észrevételeit, véleményét itt ossza meg velünk : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=188&start=180 Ez a téma maradjon meg annak, amiért gepard letrehozta. Kösziiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Az Elnök Úr írta:Összefoglalva: Én arra céloztam, bármilyen szekciót támogatunk klubon belül, de a klubnak valamiből működnie kell, ezt a honlapot fenn kell tartani, találkozókat meg kell rendezni, és ez a mai világban köszönömre nem megy. Vezetőség arra törekszik, hogy....... Elolvastam, megértettem, magam is úgy gondolom nem érdemes, és nem kell tovább ragozni ezt a kérdést. (viszont nem tudtam, hogy BM -es volt :roll: ) Más: Digit fotózó van, csak memóriám nincs hozzá, de majd csak koldulok addig valakitől! :axe: ...viszem. Hehh..én leszek a fénykép"ész" :butthead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Mivel kecskeméti élményekről van/volt szó, így úgy gondolom, hogy belefér a Kecskeméti régió topicba... :wink: Ma sem aludtál eleget Piiista??? :roll: :) :D :lol: Ha mégis úgy gondolod, hogy nem így van, akkor töröld nyugodtan... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 gyerekek képeket mindenképp csináljatok, lehessen döngetni a mellünket hogy mekkora opelezős élet van mindenhol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 gyerekek képeket mindenképp csináljatok, lehessen döngetni a mellünket hogy mekkora opelezős élet van mindenhol :) Reszemrol csinalok egy csomot bar meg addig meg kell reparalni a gepet mert szilveszteri buli alatt leesett szegeny. De nem nagy nyugje van (talan). :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Majd csak szerzünk egy nyühös fotomasinát, teringettét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Én úgyis viszek... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Én úgyis viszek... :wink: Üdv.: Atommanó Ez mikor is lesz pontyosan? mert ha nem leszek éppen egerben, akkor mejek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts