Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Nem vagyok nagy alkesz, de mint a legtöbben nem vetem meg a piát. :icon1: Az enyhe csipkelődést bírom egy jó társaságban, ameddig nem megy át a ba**ogazásba. :sneaky: Egyébként úgy gondolom, ha jó egy társaság és úgy is viszonyul az új tagokhoz akkor én is gyorsan be tudok illeszkedni. Én személy szerint szeretnélek személyesen is megismerni néhányótokat legalább. :icon1: Új barátokat szerezni, stb., stb. Ezt jó dolognak tartom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Inkább barátnőt szerezz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Inkább barátnőt szerezz... :D Pff. Van már nyugi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Úgy látom, folyik nagyban a szivatás-tesztelés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Úgy látom, folyik nagyban a szivatás-tesztelés. :D Ez az lenne? :icon1: Már kezdtem komolyan venni [...] na jó csak vicc volt. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Ez tényleg jó csapat. :) Örülök, hogy 8 éve, még Corsásként idetévedtem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Ez tényleg jó csapat. :) Örülök, hogy 8 éve, még Corsásként idetévedtem. ;) 2020-ban ezt én is mondhatom majd. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Csak ha vágod a borsót!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Lemaradtam valamiről? A borsót hányni szokták, nem vágni..... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Csak ha vágod a borsót!!! :) Na ne' mond ma'! Én ne' vágnám a http://www.youtube.com/watch?v=ydtMagrXyMw? :goofy: Dehogynem vágom! Itt fekszek! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 jaj, ez olyan pihent, mint a matizbácsi..... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Nőőőőőőőőőkkkk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Lejárat előtt mennyivel utaljak, hogy megmaradjon a "folytonosság" :) Ne utalj, add át a gazdasági vezetőnek! Már úgyis kellene pénzt tenni a mobilkasszába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Nőőőőőőőőőkkkk :) Turciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Sziasztok! A hetekben vettem egy Omegát, a sok opel mellé ami a családban van.... :-) Kecskeméten élek lassan 9-10 hónapja... Szeretnék bekerülni egy jó kis csapatba, ezt hogyan tehetem meg? Hol tudok veletek találkozni? egyáltalán Bemutatkozni? ez hogyan működik? Üdv közöttünk! Elég ha eljössz valamelyik pénteken a centrum oldalában levő piaci ABC-re néző parkolóba este 8-10 között. Hogy mikor lesz ott élet arról itt a fórumon tudsz tájékozódni, akár előtte fél órával is érdemes bepillantani... A neved angolosan hell, vagy németesen? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 Pff. Van már nyugi! :D milyen bizakodó még azt hisz most minden megoldódott van autója, van barátnője de csak egy-egy :) mi lesz ha az egyik elromlik, nem marad egy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2012 milyen bizakodó még azt hisz most minden megoldódott van autója, van barátnője de csak egy-egy :) mi lesz ha az egyik elromlik, nem marad egy sem. A materiális világ nem jelent boldogságot. :) Most hogy állunk akkor? Megjött az eszed? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 milyen bizakodó még azt hisz most minden megoldódott van autója, van barátnője de csak egy-egy :) mi lesz ha az egyik elromlik, nem marad egy sem. Nem azért van barátnőm, mert autóm is, még az a jó. :D Ha az egyik ugye elromlik a másik megmarad! :icon1: Amúgy meg mind a kettő javítható! :D :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Nem azért van barátnőm, mert autóm is, még az a jó. :D Ha az egyik ugye elromlik a másik megmarad! :icon1: Amúgy meg mind a kettő javítható! :D :icon10: Rúgással minden indul..... :sneaky: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus17, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2012 Na, de Pisti!!!!! :icon11: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus22, 2012 Na, de Pisti!!!!! :icon11: :D :D :D Őőőő.....izééé.......én is úgy hallottam....:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 A Baumaxx parkolóban van egy új büfékocsi. Mostanában ott kajálok, és kialkudok opelklub kedvezményt :) tehát ezzel a varázsszóval finomabb a kaja:) csinálhatnánk ott egy Cars&Coffe szombat reggeli talit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 csinálhatnánk ott egy Cars&Coffe szombat reggeli talit... Ezzel két gond van csak! Én nem kelek korán szombaton soha és nincs egy különleges autónk sem a talihoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Én benne vagyok a szombati találkozóban. ;) A nem korán hány órát jelentene neked, Johnny? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Nekem elég különlegesen rozsdás autóm van :) mikor? Akár megtarthatnánk a ma esti ebp-t is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts