tomi023 Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Gepárd: tudok veled menni. akármikor csak beszéljünk előttenap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2007 Udi most érkezik valamelyik pillanatban a játékokkal, a többi már csak rajtunk múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 nem ér rá valaki rolnizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 nem ér rá valaki rolnizni? Add ki valamelyik csajodnak... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Add ki valamelyik csajodnak... :) :D tényleg van apekes is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 nem ér rá valaki rolnizni? Be kell rolnizni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március6, 2008 Elvileg beváltják ömlesztve is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Elvileg beváltják ömlesztve is. ja a MÉH :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 jövő héten megint mennem kell etanol beszerzésre. Kinek kell? IBC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 jövő héten megint mennem kell etanol beszerzésre. Kinek kell? IBC? Holnap megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Holnap megbeszéljük. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 :huh: Debrecenben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 írtam levelet az alpolgármester Úrnak a pályanappal kapcsolatban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 írtam levelet az alpolgármester Úrnak a pályanappal kapcsolatban... Ezek szerint jó lett amit én írtam. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
penge76 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Sziasztok tudnátok segiteni alkatrészt keresek astra 1,7 Dieselhez futomü lengéscsilaípito kormány Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Sziasztok tudnátok segiteni alkatrészt keresek astra 1,7 Dieselhez futomü lengéscsilaípito kormány IDE válaszoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
penge76 Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Sziasztok hol lehet it irni hirdetést mert irtam egyet de törölte a moderátor azal az indokal hogy nem ide tartozik de anyi esze nem volt hogy akor megmondja melik rovatba szoktatok irni ijeneket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2009 Megoszt Elküldve December20, 2009 Sziasztok hol lehet it irni hirdetést mert irtam egyet de törölte a moderátor azal az indokal hogy nem ide tartozik de anyi esze nem volt hogy akor megmondja melik rovatba szoktatok irni ijeneket. Ez nem a C6 rész. De ha lentebb görgeted a fórum kezdőlapját, látni fogod a lehetőségeket.Egy kis segítség..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2010 Egy kis plusz infó a kecskemétieknek: Zsikla Feri barátunk, (vadkerti gumis alias Zs-max) felajánlotta, hogy akinek kell annak tud olcsón gumit (el is hozza). Valamivel az automaxos árak alatt, plusz (4 db-nál 3400Ft-ot) itt nem kell a szállításért is fizetni. Ha érdekel bármi infó akkor egy levelet küldjetek neki a zs-max|kukac|freemail|pont|hu címre a kívánt méretekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rudapithecus Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Egy segítséget szeretnék kérni. Tudtok olyan szervizt ajánlani Kecskeméten Tormásin kívül, ahol át lehet nézetni egy 4 éves opelt vásárlás előtt? Tormásiról milyen vélemények vannak? Vsz. ott szervizelték előtte. Köszönettel: D. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Egy segítséget szeretnék kérni. Tudtok olyan szervizt ajánlani Kecskeméten Tormásin kívül, ahol át lehet nézetni egy 4 éves opelt vásárlás előtt? Tormásiról milyen vélemények vannak? Vsz. ott szervizelték előtte. Köszönettel: D. ez megint teljesen szubjektív dolog. kiben bízol jobban, a szerelőben, vagy bennünk? nekem eddig mindig segítettek Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Mi is ott nézettük át a Zafit, alaposan átnézték elmondták pártatlan véleményüket és megvettük. De sem ők sem más szerelő nem lát bele pl. a motorba, tehát lehetnek meglepetések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 a wartburg törzskönyve nálam van, mi legyen vele? papírjai rendben vannak? elintézte valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2010 a wartburg törzskönyve nálam van, mi legyen vele? papírjai rendben vannak? elintézte valaki? Eddig még senki. Azt hiszem neki kell hasalni. A bontót kellene megkérdeznem első körben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts