Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 :blob6: apropó! Ha majd leszünk már 50 -60 -nan akkor csinájjunk hómszájtot!! Okééééés?? :smt026 OFF Akkor mindenkinek kb: 10 embert kell még magával hoznia :) ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 nagyon beindultatok!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 nagyon beindultatok!! :) Hát ne csak a főváros legyen aktív :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Megbeszélve, feltéve, hogy mindenki odatalál. :) Hová is?Részemről is okés.Ha hó lesz, akkor pedig Opelemblémás szánkó viselete lesz a kötelező! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hát ne csak a főváros legyen aktív :D Jajaja!Éledünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devil Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hello! Ugy latom eleg jo itt a tarsasag, azert gondoltam, hogy irok. Na meg hat tobb opelos tobbre megy :) Nemakarok itt unalmas bemutatkozast irni, mert nemhiszem, hogy mindenki kivancsi az elettortenetemre, igy nem irok semmit, csak hogy udv mindenkinek :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Kess írta:nagyon beindultatok!! ááááá...dehogy.....!! majd azt nézzed meg amikor beindulunk!! :diabloanifire: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Húúúúúúúúúúú...egy mondatért ennyit kapni!! :) :violent3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nekem van regelve az X3.hu -n tárhely, de nem vagyok valami nagy ász HTML -ezésben, meg fles, meg ilyesmi...majd eccer összekínlódok valami oldalt ahova feltöltöm a képeket én is! :) :blob6: apropó! Ha majd leszünk már 50 -60 -nan akkor csinájjunk hómszájtot!! Okééééés?? :smt026 Ha esetleg szimpatikus a dolog - mármint az emberek személyesen + a fórumozás, stb. - akkor ti is beléphetnétek. Összehoznátok egy kecskeméti szekciót. 2 nagyon lelkes, leendő szekciótagot már most biztos tudnék mondani :wink: És akkor megkéritek Hemit és lesz egy hasonló oldalatok : ]http://corsa.opelclub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Üdv Devil! Ha majd 1X tényleg beindulunk!Majd csalogatjuk a népeket! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Hello! Ugy latom eleg jo itt a tarsasag, azert gondoltam, hogy irok. Na meg hat tobb opelos tobbre megy :) Nemakarok itt unalmas bemutatkozast irni, mert nemhiszem, hogy mindenki kivancsi az elettortenetemre, igy nem irok semmit, csak hogy udv mindenkinek :supz:Kösz Devil. Te is kecsói vagy? Amilyen aktív lett ez a topic (igaz csak este csináltam) még elnyerjük a hónap legaktívabb csapata címet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ha esetleg szimpatikus a dolog - mármint az emberek személyesen + a fórumozás, stb. - akkor ti is beléphetnétek. Összehoznátok egy kecskeméti szekciót. 2 nagyon lelkes, leendő szekciótagot már most biztos tudnék mondani :wink: És akkor megkéritek Hemit és lesz egy hasonló oldalatok : ]http://corsa.opelclub.hu Ki az a két nagyon lelkes tag :?: Ismerjük őket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devil Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 jaja Kecskemeti, azert is irtam ide ugyebar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mélykék76 Ügyes! Vazz...mától biztos számolni fogom az Opelokat a városban! :) Van egy önálló szekcióra való vajon?? :wav: <------ Mindenki hozzon magával 10 embert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 jaja Kecskemeti, azert is irtam ide ugyebar :) Február 5. 14:00 Domus parkoló Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ha esetleg szimpatikus a dolog - mármint az emberek személyesen + a fórumozás, stb. - akkor ti is beléphetnétek. Összehoznátok egy kecskeméti szekciót. 2 nagyon lelkes, leendő szekciótagot már most biztos tudnék mondani :wink: És akkor megkéritek Hemit és lesz egy hasonló oldalatok : ]http://corsa.opelclub.hu Támogatom majd az 5letet, ha megvan a létszám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Február 5. 14:00 Domus parkoló még lehet hogy énis elugrok, ha éppen otthonleszek anyukámnál... és nem zavartok el :D 8) gepard jó az érdeklődési kör leírásod, ezt most frissítetted?? :lol: off ja és már kérdezni akartam, hogy neked GSI-d van, vagy csak kopoltyúkat kapott a kicsike?? bár bézs GSI-t még nem láttam.... on Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Vazz...mától biztos számolni fogom az Opelokat a városban! :) Van egy önálló szekcióra való vajon?? :wav: <------ Mindenki hozzon magával 10 embert! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Asszondom ha försztre összejövünk 10-15 -en az jó, ha többen még jobb, de hagyni kell magát a dolognak kiforrni! Rendszeresen össze kell jönni, és meglássátok feleim szümtükkel akkor majd jönni fognak a népek!! :lurk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Devil Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mit terveztek ezen az osszeroffenesen, van valami programterv, vagy ahogy lesz ugy puffan? :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mélykék76 Ügyes! Vazz...mától biztos számolni fogom az Opelokat a városban! :) Van egy önálló szekcióra való vajon?? :wav: <------ Mindenki hozzon magával 10 embert! :D Hemi hozta össze azt a kellemetes oldalt :lol: Szekció alapításához öt MOTE tagra van szükség. Azért az nem olyan sok. Ezért írtam, hogy aki még nem tag, az szimatoljon körbe kicsit, ha szimpatikus a dolog, akkor hajrááááá kecskeméti szekcióóóóóóóóó :lol: Kicsit már messzire visz a dolog, de ha lesz szekciótok, és szervezket egy talit, nem kecskemétieknek számárat, én biztos lenéznék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Kess vaker a járgányod színe!! :) Meg lehet azt kamillázni valahol?? (valami címet nyomj!) OFF Szerintem itt senki nem fog elzavarni csak villámos legyen az ótóemléma! Ja és nem kell tagdíj se! : ON Gyere! Ugye nincs ellenvetés TÖBBIEK!!! :love3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mélykék76 írta:Kicsit már messzire visz a dolog, de ha lesz szekciótok, és szervezket egy talit, nem kecskemétieknek számárat, én biztos lenéznék Igazából Gepárd ötlete, és kezdeti szervezkedése a februári találkozó. Célja Összehozni a Kméti szekciót, de szerintem akár már a legelső ilyen összejövetelen is szívesen látunk bárki mást is! Akár Záhonyból, akár Sopronból! Csak ugye ez nem hivatalosan meghírdetett.... Ha valakinek gondja lenne azzal, hogy nem helyiek részt vegyenek az gondolom úgyis szóvá teszi! Részemről gyere! :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mélykék76 írta: Igazából Gepárd ötlete, és kezdeti szervezkedése a februári találkozó. Célja Összehozni a Kméti szekciót, de szerintem akár már a legelső ilyen összejövetelen is szívesen látunk bárki mást is! Akár Záhonyból, akár Sopronból! Csak ugye ez nem hivatalosan meghírdetett.... Ha valakinek gondja lenne azzal, hogy nem helyiek részt vegyenek az gondolom úgyis szóvá teszi! Részemről gyere! :smt058 Részemről sincs kifogás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 devil írta:mit terveztek ezen az osszeroffenesen, van valami programterv, vagy ahogy lesz ugy puffan? Gepárd mit tervezünk??? :) :smt117 Naaaa...írjatok már ti is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts