Gepard Elküldve December14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December14, 2006 Ma megvettem a dvd-t, és néhány lemezt is hozzá. Eddig van 7, és még ennyi lesz hamarosan. Ha minden oké akkor a jövő héten be is tudjuk vinni a gyerekeknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Megnézem és kiprintelem a képeket aztán adunk neki valami keretet. Gondoltam festővászonra és valami fa keretre ráfeszítenénk. Csak kell a fakeret legyártója az meg purc A lejátszót teszteld már otthon pár napig légyszi! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December16, 2006 Megoszt Elküldve December16, 2006 Gepárd! Játékok is sínen vannak jövőhéten egyeztetünk és átviszem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2006 És Udi meg is jött tegnap este a cuccal. Még egyeztetnem kell Tomival, és Joee-val, utána vihetjük a gyerekeknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 És Udi meg is jött tegnap este a cuccal. Még egyeztetnem kell Tomival, és Joee-val, utána vihetjük a gyerekeknek. nagyon ügyik vagytok... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2007 Elmaradtam a leírással de most pótolom. Szóval karácsony előtt kicsit jóténykodott is a csapatunk. Vittünk kb: 50-70 ezer forint érő ajándékot a megyei kórház gyermekosztályára. Ebben volt: egyéni felajánlás, komoly gyüjtőmunka, dekoros tevékenység, stb. Jelentős segítséget kaptunk: Udi, Joe, és Tomi cartársaktól, valamint meg kell említenem Dénes, és Edit nevét is. Köszönet még azoknak is, akik fizettek szekciópénzt, és ezzel is hozzájárultak az ajándékok vásárlásához. Amit vittünk: képeket a falra dekorációként, DVD lejátszót, és lemezeket, illetve egy nagy rakás játékot. Az eseményről csináltunk néhány fotót is, a fenti kis képre kattintva elérhetőek. Jó egy ilyen, mindenre nyitott csapathoz tartozni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Jó bizony :unsure: Lassan szervezzük a pályanapot! Holnap meg is teszem az első lépést! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február5, 2007 Megoszt Elküldve Február5, 2007 Jó bizony :unsure: Lassan szervezzük a pályanapot! Holnap meg is teszem az első lépést! :huh: Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Mire gondolsz? Nem publikus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február16, 2007 Megoszt Elküldve Február16, 2007 Nem publikus! :lol: Máááá úgyis tudoooom! :lol: Igaz... Tőled! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na és hogy állunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Na és hogy állunk? Már megbeszéltük telefonon... milyen jó, hogy ilyen mindenki számára érthető és élvezhető módon kommunikálunk! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Már megbeszéltük telefonon... milyen jó, hogy ilyen mindenki számára érthető és élvezhető módon kommunikálunk! :unsure: :huh: :lol: Ha esetleg kell segítség, akkor szóljatok nyugodtan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ilyen kódfejtés kellene :unsure: De ha feltöröd akkor nekem szólj először :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ilyen kódfejtés kellene :unsure: De ha feltöröd akkor nekem szólj először :huh: Tomi! Este hozzál kellékeket... lécci! fel kéne tolni egy matrinyát a paripára! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 A tegnapi évnyitóról egy pár szót, a lényeget kiemelve. Elindult egyfajta változás a klub felépítésével, vezetésével kapcsolatosan, ennek első lépéseként Kecskemétről is kellene 3-4 embert javasolni. Az ő feladatuk lenne, hogy a fontosabb megbeszéléseken, és döntésekben képviseljék a Kecskeméti Opel Klubot. Nem szeretnék senkit sem befolyásolni, de az elmúlt időszak történései alapján, én Tomit javasolnám az egyik delegáltnak. Erről lesz majd külön topic is, de gondolom nem baj, ha már most elkezdünk gondolkodni a dolgon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 de az elmúlt időszak történései alapján, én Tomit javasolnám az egyik delegáltnak. Köszönöm ez megtisztelő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2007 Köszönöm ez megtisztelő! Legalább te elolvastad. Többek között ezért is gondoltam rád. Kérek mindenkit, hogy ezt olvassa el, mindannyiunk számára fontos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Legalább te elolvastad. Többek között ezért is gondoltam rád. Kérek mindenkit, hogy ezt olvassa el, mindannyiunk számára fontos. Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el pedig eskuszom el akartam olvasni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2007 Megoszt Elküldve Május6, 2007 Legalább te elolvastad. Többek között ezért is gondoltam rád. Kérek mindenkit, hogy ezt olvassa el, mindannyiunk számára fontos. Nagyon szivesen olvasnám,de nincs jogom hozzá! De nem is gond!Én csak egy szürke tag akarok lenni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 Nincs jogosultságod ehhez a szolgáltatáshoz, nem érheted el pedig eskuszom el akartam olvasni :rolleyes:Ez szívás. Pedig az van kiírva a témához, hogy regisztráció szükséges, én azt gondoltam, hogy akkor mindannyian el tudjátok olvasni. A félreértések elkerülése végett, tisztáznék pár dolgot. Az évadnyitón felmerült még egy kérdés, ami eddig itt nem került elő. Tehát, a felvázolt új felépítéshez, javasolni kell a 3 régióból (Bp, Kecskemét, Debrecen) 1-1 elnököt, ezen felül régiónként minimum 2-2 vezetőségi tagot. Ez összesen legalább 9 ember. A Hemi vállalná a marketing ügyintézést, jómagam pedig a gazdasági vezető szerepét. Ez már legalább 11 ember, tehát a törvényben előírt minimum 10 tag teljesül. Ezután összehívunk egy közgyűlést, ahol a tagság megszavazza az új alapszabályt, vezetőséget. Sikeres szavazás után az egészet beadjuk a bíróságra, ami elviekben 30 napon belül bírósági végzéssel fogadja el az új alapszabályt. Ezek után az új vezetőség kijelöl egy váltónapot, amitől kezdődően az új belépőkre, illetve a tagságit hosszabítókra az új alapszabály szerinti árak érvényesek. Erre a váltónapra azért van szükség, mert nem naptári évre, 365 napra érvényes tagságink van. Mindent egybevetve: - jelölések kb: 30 nap - közgyűlés: június 10-15 körül - bírósági végzés július vége (persze ha nem szól közbe a bíróságok nyári szabadsága) - fordulónap: szeptember-október Addig pedig a régi díjazás marad érvényben. Mellesleg ez is csak képzelt forgatókönyv, arra az esetre, ha minden gördülékenyen megy. Ha valahol hiba csúszik a számításba, az új rendszer bevezetése átcsúszhat 2008-ra is. Remélem így már ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ezek szerint már csak egy embert kell jelölni. Ki lesz a szerencsés Tomi és Gepárd mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Igen kellene még egy delegált! Ez felelősség! Szeretném ha lenne önként jelentkező! Nem kell sos de a héten mindenki átgondolhatja, és ha kérdése van bátran tegye fel, ha lehet inkább személyesen. Az ajtóm mindíg nyitva áll! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 Az ajtóm mindíg nyitva áll! Ezen kívül van még telefon ,e-mail, msn, PÜ, személyes találka stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 Ezek szerint már csak egy embert kell jelölni. Azért hagyjuk meg mindenkinek a lehetőséget a szavazásra. És továbbra is 3 embert kell jelölni. De ha az jobban tetszik akkor megbeszélhetjük ezt valamelyik pénteken is. Ez esetben persze nem az utcán kellene találkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts