mantababy Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 Gepárd, Gratula az Opeledhez! Szépen haladsz vele! csatlakozom, tenyleg szep, es nincs tulcsicsazva az tuti. :) plane a gyerekulessel meg igazi kuriozum. jol mutat.csaladi csudiszep verda. :) gratulalok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Május8, 2006 plane a gyerekulessel meg igazi kuriozum. Ha jobban figyeltek akkor a gyerkőc is kivehető, mert bent ül az ülésében. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2006 Akinek van a kocsijáról fotója, és egy néhány mondatos leírása azt arra kérem, ne tartsa magában. Fel kellene rakni a szekció honlapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Akinek van a kocsijáról fotója, és egy néhány mondatos leírása azt arra kérem, ne tartsa magában. Fel kellene rakni a szekció honlapra. hat Mona helyzete igen kritikus es eleg nagy valtozasokon fog atesni, igy ennek tudataban en most meg egyelore nem mutatnam be a kocsit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július6, 2006 Megoszt Elküldve Július6, 2006 Akinek van a kocsijáról fotója, és egy néhány mondatos leírása azt arra kérem, ne tartsa magában. Fel kellene rakni a szekció honlapra.Az alábbi linkről az első 7 képet felrakod nekem? :huh: Bemutatás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2006 Az alábbi linkről az első 7 képet felrakod nekem? :huh: Persze hétvégén megcsinálom, még a leírás ami hiányzik hozzá. Egyébként tegnaptól J0hnny cartárs is szerkesztője lett a honlapunknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Szeretnék minden szexció tagok megkérni,ha a kecskeméti weblap/tagok leírásást módosítani szeretné,vagy akár újabbat feltenni,akkor küldje el nekem e-mailben. Az új tagok (ZAG,Endyka..stb) küldjenek nekem 4-5 képet és egy kis leírást a gépsasaikról,szeretném frissen tartani a tagnyilvántartást! Köszi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 A kicsikocsim fent van??Képeket lehet róla szerválni a magazinoldalról is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 A kicsikocsim fent van??Képeket lehet róla szerválni a magazinoldalról is. Meglesz Mester,de Pistivel még beszélnem kell,mert valami nem ok-s a képfeltöltéssel kapcsolatban! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 Meglesz Mester,de Pistivel még beszélnem kell,mert valami nem ok-s a képfeltöltéssel kapcsolatban! :huh: Olrájt, nem türelmetlenkedem, ahogy időtök engedi............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július9, 2006 Megoszt Elküldve Július9, 2006 JOhnny: Itt mindent megtalálsz!! Adatok+képek Üdv: ND :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 most olvasom, hogy az új elektronikus rendszer beveztésével (demóként már üzemel) a Unix-nál sept 1-től csak vevőkártyával (chipkártyával) lehet igénybevenni (kiadni) kedvezményt, amennyiben kirendeltségről személyesem vesszük át az alkatrészt. egy ügyfélkódra több kártya is igényelhető, valamint lehetőség van a kártyán választott kép megjelentésére. a kártya/kártyák igénylését intézzem-e vagy inkább a vezetőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2006 Ma voltunk Tomival a Megyei kórház gyermekosztályán. Szétnéztünk és megegyeztünk a következő dolgokban. Mikulás, és karácsony között valamikor viszünk nekik egy kis adományt, amivel a gyerekek hangulatát tudnánk javítani. Elvileg veszünk egy DVD lejátszót, néhány DVD filmet, és kapnak némi dekorációt a falakra. Ha valakinek van a témához kapcsolódóan ötlete, ismerőse aki beszállna az adományozásba, (nem kell nagy összegekre gondolni) az keressen meg, akár Pü, akár telefonon, stb... Ha olyan ismerőse lenne valakinek aki tud szépen festeni falra képet akkor ő is megkereshet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Ha elmondod, hogy mi fér bele az adományozásba, akkor én 10e.-ig benne vagyok.Erre nagyon szívesen áldozok pénzt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2006 Ha elmondod, hogy mi fér bele az adományozásba, akkor én 10e.-ig benne vagyok.Erre nagyon szívesen áldozok pénzt...... Nem kimondottan pénzre gondoltunk. Az anyagiak egy része a szekciópénzből menne, ha valaki akar felajánlani külön akkor az nem baj, de szekciótagoktól ezt nem kérjük. A jogdíjas DVD-k kerülnek sokba, ha ilyet akarna adni valami cég akkor mi felvállajuk, hogy elmegyünk érte, összegyűjtjük, és elvisszük a gyerekeknek. Cserébe a leendő újságcikkben megemlítjük az ő nevüket is mint támogatót. Nincs a gyerekosztályon Minimax azt is el kellene intézni nekik. (Tomi nekiindult a témának, majd kiderül mit tud összehozni) Van játszószoba is oda meg lehetne plüss játékokat, és hasonló dolgokat vinni, 1-2 cég esetleg még beszállna 5-10 ezer forint érő ilyesmi ajándékkal. (szal én ilyesmikre gondoltam amikor az adományozásról írtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Gepárd! Játékokat tudunk felajánlani mivel nagybátyám felszámolta a játékboltot és maradtak ki dolgok...beszélek vele. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2006 Megoszt Elküldve November21, 2006 Jézusom! :unsure: Hallom,ahogy beindul a K.O.M.A. gépezete! ;) Pisti: mese dvd-kre gondolsz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2006 Persze csakis. És mivel az ünnepek környéke lesz lehetne pár karácsonyi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Le a kalappal a KOMA elött! Oriási ötlet! Támogatom körbe jarom a témat hat tudok intezni valamit Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Némi pénzecskével mi is tudnánk támogatni az ügyet, de mivel elég ritkán találkozok veletek, esetleg megadhatná valaki (Gepard?) a számlaszámát. Valahol megvolt, mikor az évnyitóra utaltam, de elszórtam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Némi pénzecskével mi is tudnánk támogatni az ügyet, de mivel elég ritkán találkozok veletek, esetleg megadhatná valaki (Gepard?) a számlaszámát. Valahol megvolt, mikor az évnyitóra utaltam, de elszórtam..... Edit! Itt még mindig megtalálod! Nagyon szép gesztus ez részetekről! Le a kalappal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2006 Nagyon szép gesztus ez részetekről! Le a kalappal. :unsure: Köszi szépen, de el kell ismerni az alapötlet, a kedves feleségem fejéből pattant ki. Mi csak továbbvittük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November22, 2006 Megoszt Elküldve November22, 2006 Akkor, Pisti, utalhatom neked a pénzt? (köszi, Laci!) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November22, 2006 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2006 Igen, még ez a számom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November24, 2006 Megoszt Elküldve November24, 2006 Utalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts