Sziszi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 lemaradtam, mi tortent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Szerintem bobikát hagyjuk itt magára, előbb-utóbb csak megnyugszik :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Én törlöm serényen... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Szerintem bobikát hagyjuk itt magára, előbb-utóbb csak megnyugszik :? most olvastam,h a legújabb worm neve bobika_a :) kártékony meg minden de mégis csak egy féregről van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Részemről no comment.Bár lemaradtam a hozzászólásokról, de hallottam róluk.Sajnálatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Azert egyet hagyatok mar bent,had lassuk tanult-e ujabb karomkodast vagy meg mindig csak azt a parat fujja,amit az oviban hallott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2005 Most szombaton mini meeting (1-2 óra) a Gody Papá-ban. 18:00-kor, csak helyieknek, aki tud jöjjön. Sapka és marticaosztás is lesz, elvileg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 ccccccc..nem tom...esetleg valami alternatív időpont? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február17, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február17, 2005 Ettől alternatívabb nekem nem jó szerelő, névnap és egyéb elfoglaltságok miatt, de elhiszem, hogy ez az időpont nem jó mindenkinek. Persze ne én legyek az etalon. És azért ekkor van , mert talán ez az az időpont amelyiket a legjobban be lehet a hétvégébe illeszteni. Meg msn-en is ezt beszéltük ( már akinek van) :) De aki tud eljön, aki nem tud az meg majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 akkor most 1-2 óra hosszu lesz vagy 1-2 órára menjunk?mert lehet hogy én is meg tudom oldani hogy lemenjek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 18:00h -kor lesz és max. 2 óra hosszú, de gondolom ez úgy is változhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2005 Mivel eddig nem nagyon volt ellenvetés akkor 18:00-kor lesz és max 1-2 óra hosszat fog tartani. 22:15-re már otthon is voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ssaassaa2 Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Sziasztok! Én is Opel tulajdonos vagyok, csak részlegesen vagyok Kecskeméti, mert még a fősulit nyomom, na és a gáz pedált! Amúgy Kom-Eszt-Megy-ben Tatabányán vertem sátrat! A vezérgép egy 78'-as B ascona. egyedi belső takar! Még ebben a félévben hallgatom a tanárokat, aztán meló! beszállhatok?? igaz, még nem vagyok teljes tag, de gyűjtüm a gubát! sziaztok,....by Sasa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2005 Sziasztok! Én is Opel tulajdonos vagyok, csak részlegesen vagyok Kecskeméti, mert még a fősulit nyomom, na és a gáz pedált! Amúgy Kom-Eszt-Megy-ben Tatabányán vertem sátrat! A vezérgép egy 78'-as B ascona. egyedi belső takar! Még ebben a félévben hallgatom a tanárokat, aztán meló! beszállhatok?? igaz, még nem vagyok teljes tag, de gyűjtüm a gubát! sziaztok,....by Sasa Persze beszállhatsz, de hova is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Hát ez úgy néz ki, hogy minden klubtag beszállhat (beülhet) a másik autójába. Persze, csak ha udvariasan kéri! :) :) :) Vagy ti mire gondoltatok? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2005 OFF én a lányoknak megengedem, hogy bel........ ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február26, 2005 Nos a helyi csapat azon gondolkodik, hogy a nyáron a Szelidi tónál kellene valami jó kis sátoros, panziós bulit tartani. Amennyiben a nyár közepe vagy Július 16-17-e megfelele akkor megpróbálunk szervezni egy talit. Én gondoltam hogy egy kisebb horgászversenyt is tarthatnánk, este pedig aki nem szeret pecázni azok megsütnék a halat illetve megfőznék a halászlét (hallét). Esetleg szekciók közti futball, tengó, strandröpi, bármi verseny is lehetne. Jó-e az időpont: igen és nem (ha nem akkor miért nem?)válaszokat várok, illetve további ötleteket. Újratöltve igért fotókat a helyszínről, remélem hamarosan meglesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Az ötlet és a helyszín is jó! Aztán fogadunk egy sámánt, ami jó időt varázsol nekünk!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Sztem is szuper buli lenne :!: Benne vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Részemről is erőteljes bólogatás! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Képeket holnap de legkésöbb jöv hétvége!!! IGYEKSZEM de azért még öregszem. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Nos a helyi csapat azon gondolkodik, hogy a nyáron a Szelidi tónál kellene valami jó kis sátoros, panziós bulit tartani. Amennyiben a nyár közepe vagy Július 16-17-e megfelele akkor megpróbálunk szervezni egy talit. Én gondoltam hogy egy kisebb horgászversenyt is tarthatnánk, este pedig aki nem szeret pecázni azok megsütnék a halat illetve megfőznék a halászlét (hallét). Esetleg szekciók közti futball, tengó, strandröpi, bármi verseny is lehetne. Jó-e az időpont: igen és nem (ha nem akkor miért nem?)válaszokat várok, illetve további ötleteket. Újratöltve igért fotókat a helyszínről, remélem hamarosan meglesznek. Nekem még eszembe jutott egy kis Itineres versen van 54km és 112km hossz attól függ mennyien lennénk és az időtöl is! Bocsi fönök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 Skacok egyenlöre nem az általam készített képek de kezdesnek nem rossz! http://szelidi.info/fotogaleria2/categorie...es.php?cat_id=5 http://szelidi.info/fotogaleria2/categorie...6b0916f9d333930 http://szelidi.info/panorama.php jó kis panoráma kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 az ötlet tetszik, az időpont jó. Támogatom! A szekciok közötti focimeccsre benevezek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Én is, én leszek az oldalháló, esetleg partjelző zászló, vagy gólvonal! :) :) Kézilabda, kosárlabda megy, de a focihoz botlábam van! :oops: :oops: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts