Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Várjál ott kezdőkik a gond, hogy Aztec már mellettem ül.... :wink: :) :D De szerdáig minden kiderül... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 ....(Ennyi erővel busszal is lemehetnénk.... :) ).... Ha így folytatod, akkor ez lesz :twisted: Esetleg Papírkutya IC :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Uraim, semmi pánik.Annyira nagy gáz nem lehet.Így vagy úgy, de megtartjuk a talit. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 mi odatalalunk barmekkora hoban, az OK es akik messzirol jonnek :?: szakado hoban/esoben nezegeted a kocsikat :?: :smt021 Elvileg a fő útvonalak mindig járhatóak szoktak lenni, mert ugye a buszok is ezeket az utakat használják. A gond az a max 150-200 méter ami a körforgalom és a parkoló között van, de a hideg ellen az is jó ha tologatjuk a kocsikat ezen a szakaszon. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ne paráztassatok már! Ha én el tudok menni Veszprémből (170km), akkor nem lehet olyan nagy gond másnak se. Amúgy lehet hogy még korai, de ezt írja a met.hu szombatra Kecskemétre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Több lehetőséged van: - Punto - Busz - Beülsz vkihez Anti!-Puntó -busz -beültök Aztecval v.kihez! :) :D :lol: Gabika! Akkor napsütésben nézhetjük a hóesést!A közös progi, pedig az ássuk ki a járgányokat a hóból Party lesz! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 Valahol visszább már írtam, hogy merre kell bejönni Kecskemétre ha lejöttök a pályáról Lajosmizsénél, vagy ha az 50-esen jöttök. Azért ha valaki elnézné a pályán a lehajtást (már én is mentem tovább) akkor lejöhet a dunaföldvári lehajtón is, ekkor a madaras tesco ( auchan) mellett kell befele jönni a városba egyenesen végig amíg át nem jössz az 50-esen, utána a következő körforgalomnál ( szemben a nagytemplom) jobbra és ott vagyunk a bal oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Valahol visszább már írtam, hogy merre kell bejönni Kecskemétre ha lejöttök a pályáról Lajosmizsénél, vagy ha az 50-esen jöttök. Azért ha valaki elnézné a pályán a lehajtást (már én is mentem tovább) akkor lejöhet a dunaföldvári lehajtón is, ekkor a madaras tesco ( auchan) mellett kell befele jönni a városba egyenesen végig amíg át nem jössz az 50-esen, utána a következő körforgalomnál ( szemben a nagytemplom) jobbra és ott vagyunk a bal oldalon. heti hideg élelem, hálózsák, végrendelet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sikerült már eldönteni, hogy akkor pontosan melyik nap és mikor lesz a tali? Lehet barinőmmel meglátogatunk titeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Szerintem ha valaki nagyon eltévedne vagy úgy érzi nem találna oda semmi pénzért:) akkor tesconal (ha 5-ösről vagy a pályáról ott jön be), vagy az auchannál (túlszaladt a pályán a földvári kijáratig) megáll és telefonon odaszól mittomén mondjuk Gepardnak és elszaladunk értük. Vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sikerült már eldönteni, hogy akkor pontosan melyik nap és mikor lesz a tali? Lehet barinőmmel meglátogatunk titeket! Február 05. 14:00 Domus parkoló Térkép Szóval beértek Bp felől a Tesco utáni körforgalomba, innét az Omv kútig (érdemes a belső sávban ) egyenesen kell jönni, de traffi elég sűrűn van ezért vigyázni kell. Az Omv kútnál egyenesen kell tovább menni, tehát nem kell a jobbra ívelő 5-ösön maradni. Tovább egyenesen amíg be nem értek a körútra, innét a jobb oldali sávban érdemes maradni amíg az építkezés mellett el nem haladtok, ekkor a bal oldali sávba átjöttök, elértek egy körforgalomba, ebből a második kijáratnál (mintha egyenesen mennél tovább) kell kijönni és erősen balra figyelni, mert ott leszünk. Ezt most jól leírtam de nem bonyolult, eltévedés esetén meg kell kérdezni, hogy merre van a Domus parkoló, ezt mindenki tudja. Ha valaki nem talál ide akkor csörögjön: 70/56-73-798 Mészáros István A másik irányt lásd az előző hozzászólásomnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Miröl folyik uraim a vita aki jön az jön ne esstek pánikba ugyis tuti mindenki eljön. "szerintem" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 hat szerintem okosabb volna ertelmes idojarasi korulmenyek kozt tartani a talit, de meghajlok a tobseg akarata elott :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sziszi!Jöhetsz a Citroennel!Anti is szvsz. a Puntóval lesz! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 Hű bazz elírtam a számot 70/56-73-798 még jó, hogy van aki figyel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 hat szerintem okosabb volna ertelmes idojarasi korulmenyek kozt tartani a talit, de meghajlok a tobseg akarata elott :!: Ez most nem egy komoly valami lesz, hanem csak az első személyes helyi ismerkedés. Az, hogy jönnek innen-onnan, az már csak hab a tortán. Egy kis rossz idő azért csak nem fog elijeszteni, meg azért most már kár lenne tologatni az időpontot, azért ekkorra lett kitalálva, hogy mindenki ráérjen. Február 5 és kész, ellenvetést innentől nem tűrök :!: "Egyebet nem tudok mondani" Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Igen Mr. Teufel! :) :D :lol: (Macskafogó, ha valaki szereti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Aki gyerekek nem mer autoba ülni azt tekerhet biciklivel engem az sem zavar ahogyx gondolja nem kell akkora ügyet csinálni belöle. Különben is nem lesz az égatta világon semmi baja az autoknak ha egy kis ho éri, csak azért mondom mert egyesek ki sem akarnak állni a garázsukbol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 Aki gyerekek nem mer autoba ülni azt tekerhet biciklivel engem az sem zavar ahogyx gondolja nem kell akkora ügyet csinálni belöle. Különben is nem lesz az égatta világon semmi baja az autoknak ha egy kis ho éri, csak azért mondom mert egyesek ki sem akarnak állni a garázsukbol. Én megértem, ha valaki nem tolja ki a verdát a garázsból, de most nem a kocsiról volt szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Csak ha a fele társaság nem a saját autojával jön akkor nem sok értelme van elmenni csak mert számitogépen keresztül is lehet beszélgetni és még hideg sincs itt az autok lennének szerintem a fő szempont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 Csak ha a fele társaság nem a saját autojával jön akkor nem sok értelme van elmenni csak mert számitogépen keresztül is lehet beszélgetni és még hideg sincs itt az autok lennének szerintem a fő szempont. Te ismersz valakit személyesen? Én innét a helyi alakulatból csak warwolfot, viszont a többieket is szeretném megismerni, és ahhoz nem kell kocsi, persze nem árt ha ott van. A neten, pedig nem olyan beszélgetni , mint a valóságban, az érzelmek és a hangsúlyok egész másképp is lejöhetnek. Az esetleges új belépőkről nem is beszélve, ők ott fogják megkapni a matricát és a rendszámkeretet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ez itt nálunk nem feltétlenül így műxik.Ez egy Klub, de főleg baráti társaság.Ha valaki nem akarja elhozni a gépét, megértjük.De azért bízunk benne, hogy mindenki el tud majd jönni a saját lovával, és hogy ebben az időjárás valamilyen szinten partner lesz. Valszeg te sem szívesen tolnád a havat a jópárszázezerforintos gépeddel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Bobi: Te is ott leszel szombaton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Természetesen ott leszek! Fura kérdés volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2005 Jelentkezési lapot mennyit nyomtassak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts