Addamsky Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Izééééé a hátsó üléssor részben foglalt nemde ? :wink: 8) Azt előtte ki kellene pakolni És még te beszélsz kreativitásról? A Domusban van csomó ágy meg fotel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 Azt mondtam neki, hogy azért leszünk egy parkolóban mert az országból több helyről is jönnek és, ott megtudjuk nézni egymás kocsiját is, de nem volt ez ellen sem kifogása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Szólhattál volna hogy ők is kitolhatnának egy Astrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 Szólhattál volna hogy ők is kitolhatnának egy Astrát... Az még jöhet, nincsenek messze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Majd szólok havernak, hogy hozza ki az egyik tetőlámpás astrájukat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Igazad van Ádám ! Lejössz Kecskemétre te is ? Mert akkor lenyomhatnál egy prezentációt Domus+csajok+ágy/fotel relációban :D :lol: :lol: ui: gepard írta, hogy a kocsiban akar merülőforralót játszani 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Okké. Úgy néz ki hogy tudok menni. Ha lesznek ott táncosok a fogadásunkra akkor kísérletet teszek a prezentáció megtartására is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 gyerekek ha ekkora ho lesz akkor bajban leszunk, en ki nem alllok a garazsbol mig el nem olvad :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Na en eppen ezert nem nezem meg, meg most szeretem a mekis kajat. :) attol meg trutymot eszel :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 "...A tudatlanság áldásos..." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Okké. Úgy néz ki hogy tudok menni. Ha lesznek ott táncosok a fogadásunkra akkor kísérletet teszek a prezentáció megtartására is... :) Ilyen gáláns "felajánlkozás" nem szabad veszni hagyni :D Véletlenül nincs valakinek ismerőse/ismerettsége a képen látható lányok között ? :lol: :lol: :lol: :D ui: persze lehet más, lányokból álló "táncformáció" is az alany 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Adam:Szólhattál volna hogy ők is kitolhatnának egy Astrát... :) :D :lol: Meki?? akko már inkáb az ÓÓjsönbe vecek egy egész grillcsirkét haccázér oszt kéccer olyan jóllakok vele.. :lol: :violent2: Táncolok én nektek!! na?? http://www2.netropolis.net/groovdog/DEFAUL...bi/theedool.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Meki?? akko már inkáb az ÓÓjsönbe vecek egy egész grillcsirkét haccázér oszt kéccer olyan jóllakok vele.. :) :violent2: na arrol a grillcsirkerol is tudneke neked meselni, de inkabb csak anyit mondok ne vedd meg :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Videjót kérek majd a táncról !!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Na megint nagy az arcom... :? De ha már megígértem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Hát persze! Tudom én, hogy nem egészségesebb, csak éppen fele annyi pénzért több! És ugye én egy elég egyszerű gyerek vagyok!! :roll: Szerzői, közvetítési, és egyéb jogdíjak fixálása után jöhet a kamera is! ..De csak ha az említett jánnyal rophatom!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 Véletlenül nincs valakinek ismerőse/ismerettsége a képen látható lányok között ? :D :D :D :D Így ruhában nem nagyon ismerem fel őket :) :D akkor gyere Bmv-vel :lol: Igaz nálunk nincs mv :lol: Ezek után én nem ajánlom fel, hogy táncoljak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Gepárd írta:Így ruhában nem nagyon ismerem fel őket Ugye nem szokta asszonypajtás a fórumot olvasni nálatok sem!?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Nna kimegyek a havra! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Na gyere ki a hóra! :) Én ma mentem életemben először kombival havas úton, de nem semmi élmény volt ahogy ki-kitört a segge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Jövök már!!!!! Itt vagyok!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Srácok. Most elösször sírom vissza a skodámat. Azzal picit nagyobb élmény volt hóban közlekedni :) . Azért opel-lal biztonságosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Szaß tele volt a puttonya? skoda ótó hátul hajtja...jó is az ha csapatni akarunk.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Hölgyekurak a további offtopik társalgást kéretik a Társalgó ->Kecskemét és kornyéke topikban folytatni. Ez a topik maradjon meg a mostani (sé remélhetőleg későbbi) szerveződő taliknak, térképeknek, névsoroknak, taliképek linkjeinek és hasonlóknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Ha véletlen még hó lesz február 5.én az ugye nem akadály? Legalább ha mást nem, tudunk hóembert építeni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts