uhuhu Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 közel a meki uuuuuuuu bazzzzzz. én megnéztem a Super Size Me címü filmet, és azótanem kivánom a _Mekit 8) , Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 uuuuuuuu bazzzzzz. én megnéztem a Super Size Me címü filmet, és azótanem kivánom a _Mekit 8) , na a mekis kajaval en is igy vagyok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2005 Töröltem, már nincs értelme Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Domus parkolo tokeletes lesz :!: Rendben.Az eredeti, a végleges.Részemről szintén egy szavazat. Akkor ennyiben maradunk. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 egy kép az egyik feléről buli közben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 na a mekis kajaval en is igy vagyok ! Na en eppen ezert nem nezem meg, meg most szeretem a mekis kajat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 egy kép az egyik feléről buli közben :) http://www.kecskemetilapok.hu/pics/cikkek/...hazavato5_0.jpg imadom amikor műsorral várnak vendégségbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 imadom amikor műsorral várnak vendégségbe :D Jahhhh, csak mire leérsz, megfagynak a csajok 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 imadom amikor műsorral várnak vendégségbe :D Akkor szólunk gepardnak, hogy intézkedjen febr. 5-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2005 Majd beülnek mellénk és felmelgítjük őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2005 Akkor szólunk gepardnak, hogy intézkedjen febr. 5-re :D Hé én csak az ötletgizda voltam, nehogy má a csajokat is én vigyem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Most gondolj bele, hogy mi van ha tavalyi nyári koncert képét linkeltem volna be. Szervezhetnél egyet ötödikén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Most gondolj bele, hogy mi van ha tavalyi nyári koncert képét linkeltem volna be. Szervezhetnél egyet ötödikén :) kiraly is lenne egy vizifocival egybekotve Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Majd beülnek mellénk és felmelgítjük őket. Izééééé a hátsó üléssor részben foglalt nemde ? :wink: 8) Azt előtte ki kellene pakolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Jahhhh, csak mire leérsz, megfagynak a csajok miami kék szélvészt nem bántani :? megyünk a tiéddel hogy odaérjünk akkor :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 miami kék szélvészt nem bántani :? megyünk a tiéddel hogy odaérjünk akkor :) :D Jó, majd megdumáljuk, ki, hogy, merre, stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2005 Izééééé a hátsó üléssor részben foglalt nemde ? :wink: 8) Azt előtte ki kellene pakolni Majd leszel még te is családapa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 mélykék! veszel kutyát ? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Héhhéé!! Kicsit nem figyelek oda rátok, és televágjátok itt a topikot?? ...nélkülem?? Jól van, ha a Teszkó nem jó tőlem lehet az Ósön (ahogy a nejem szokta mondani :roll: :roll: :roll: ) de az meg mindíg tele van... Van még Praktiker, Baumax, Metro, tessenek választani! :oops: De mostmár elég legyen, mert addig vakerálunk amíg 5 kis helyi találkozó lesz annyira belekeveredünk a szervezkedésbe!! :smt064 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Domus parkoló az utolsó és elfogadott verzió.Ott fogjuk megtartani, az életünk árán is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Bár ha ilyen idő lesz lánctalpakra át kell szerelnünk... :) De jó ,hogy pincegarázsom van, öröm lesz feljönni az autóval holnap reggel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Hólapát? :wink: :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Én már ma reggel bepróbáltam milyen:) Meglepően uncsi volt, mert simán feljött. Lefelé már kicsit csúszott :) (Bicskére mentem volna, de főnökség azt mondta inkább napoljuk el) Holnapig 20-30 cm-t mond még szóval tényleg érdekes lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január26, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2005 mélykék! veszel kutyát ? :) :D :lol: Kóstolgatunk, kóstolgatunk :?: :?: Mindenki megnyugtatására, most hívtam a Yardokat és azt mondta a fickó, hogy amennyiben nem demonstrálunk akkor nem kell bejelenteni semmit. Bár nekik sem helyszínt sem időpontot nem említetttem (azért érzitek a rutint ? :lol:) Igaz azon nagyon csodálkozott, hogy egy baráti társaság miért egy parkolóban akar összejönni :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Kóstolgatunk, kóstolgatunk :?: :?: Mindenki megnyugtatására, most hívtam a Yardokat és azt mondta a fickó, hogy amennyiben nem demonstrálunk akkor nem kell bejelenteni semmit. Bár nekik sem helyszínt sem időpontot nem említetttem (azért érzitek a rutint ? :lol:) Igaz azon nagyon csodálkozott, hogy egy baráti társaság miért egy parkolóban akar összejönni :shock: Arra nem gondolt, hogy barati tarsasag nem biciglivel jon? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts