Hagalex Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 tgabika: Idéz ...hogy mindig elfoglaljuk a parkoló jelentős részét? Mert az évadnyitó is a Váci úti Tesconál fog kezdődni ha jól emléxem...hogy mindig elfoglaljuk a parkoló jelentős részét? Mert az évadnyitó is a Váci úti Tesconál fog kezdődni ha jól emléxem... Igen, ha jól emléxem tavaly ősszel is a Kalibrálók állták el az utat, a kecskeméti Tesco parkolóban :) Nna azt még az asszony is csak kamillázta, pedig Ő nem egy ótóőrült! :D
Joee Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Na most jól idézőjelbe tettem az egészet! :D Nem volt szándékos. :)
Joee Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz szijja Dzsoiiiii!! De hamar válaszoltál!! :) En meg eltoltam :lol: :lol: Erre akartam válaszolni :D
Hagalex Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Akkor tehát Tesco parkoló?? És a "Code" mire jó??
Hagalex Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Ehhehhe: Idéz En meg eltoltam Erre akartam válaszolni :smt082
Joee Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Akkor tehát Tesco parkoló?? És a "Code" mire jó?? Eddig úgytűnik hogy igen.
tgabika76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Ez igaz. Ott voltam :D Én is. A Calibrák között. :)
Joee Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Én is. A Calibrák között. :) Én nem. Sziszi haver kérte meg hogy kamerázzak. Szépek voltatok :hello1:
kori Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Nem, aki akar bemehet venni ezt-azt... Pl dudát Futó Gabi biztatására :idea: :)
warwolf Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Gabival most kommunikáltam, akkor lesz kész a csövezéssel, és beragasztja a szélvédőt, meg ilyenek, aztán vagy lejön, vagy este elmegy a Mantafarsangra.Remélem azért eljön.Bár dudát majd a versenyére veszek.AZTÁN NYOMOM NEKI!!! :) :twisted: :twisted: :twisted: A Tesco parkolóval azért még megvárom Gepárdot, de úgy tűnik , hogy az lesz belőle, mert a többség akarata szent.Szerintem.Mert oda könnyű mindenkinek odatalálni.Meg be is tudunk ülni enni,inni, dumálni meg ilyenek.
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz ....A Tesco parkolóval azért még megvárom Gepárdot, de úgy tűnik , hogy az lesz belőle, mert a többség akarata szent.Szerintem.Mert oda könnyű mindenkinek odatalálni.Meg be is tudunk ülni enni,inni, dumálni meg ilyenek.... Vááááááááááááááááááááá, ne csináljátok már ezt :roll: Nehogy mánnn ne legyen valami olyan közterület a városban, ahol nagyobb parkoló van. Részemről inkább szenvedek, hogy odatatáljak - mint mindig, bárhová megyek :) - veszek egy térképet vagy valami. Nomeg ott a mobil is :wink: ui: nem akarom, azt hallgatni : "megkérünk egy takarító kollégát, hogy fáradjon a gyümölcspűré osztályra !". Brrrrrrrrrrrrrr :evil: ui2: legyetek már kicsit keretívabbak. ui3: kösziiiiiiiiiiii :D
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 itt a "megkerunk egy klimaxos munkatarsat hogy faradjon a...." szoveg a meno a TESCO-ban :)
warwolf Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Azt nem mondtam, hogy ott is maradunk! :wink:
Tom Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz ui: nem akarom, azt hallgatni : "megkérünk egy takarító kollégát, hogy fáradjon a gyümölcspűré osztályra !". Miért, ez is van olyan izgi, mint a Gabi történetei, nem?? :) :D :lol:
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Azt nem mondtam, hogy ott is maradunk! :wink: Idéz ....A Tesco Aha, látom 8) Plííííz valami olyan köz, vagy egyéb intézményt nézzetek, ami előtt hétvégén nem parkolnak kocsik és van némi hely számunkra.
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Domus parkolo tokeletes lesz :!: Képek ? :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Képek ? :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D milyen kepek ?
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz milyen kepek ? Hát a Domus parkolóról :) :D :lol: :lol:
corsarulez Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Egyébként is, a teszkó veszélyes hely, itt Kőrösön is egy embert kórházba kellett vinni, mert leesett a teszkó feliratból a "K" és fejen találta.... (részemről azért oké a helyszín!)
berlina Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Domus parkoló tőlem is kap egy szavazatot, ha nagyon kifáradtunk a hógolyozásban és hóemberépítésben, befáradhatunk új hátsóüléssort választani, esetleg egy új fotel előre? :) :D :lol: Domus parkoló, igen szavazat. mert elég nagy, közel a meki, és a nagytemplom új kuplungért imádkozni, és mert a vidéki (nem kecskeméti vendégek nagyon ügyesek tájékozodásban) bár tájékozodásra nincs igazán szükség, egész egyszerűen középen van. Mármint a város közepén.
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Elküldve Január25, 2005 Idéz Hát a Domus parkolóról visszabb linkelt be valaki terkepet !
Recommended Posts