Hagalex Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 tgabika:...hogy mindig elfoglaljuk a parkoló jelentős részét? Mert az évadnyitó is a Váci úti Tesconál fog kezdődni ha jól emléxem...hogy mindig elfoglaljuk a parkoló jelentős részét? Mert az évadnyitó is a Váci úti Tesconál fog kezdődni ha jól emléxem... Igen, ha jól emléxem tavaly ősszel is a Kalibrálók állták el az utat, a kecskeméti Tesco parkolóban :) Nna azt még az asszony is csak kamillázta, pedig Ő nem egy ótóőrült! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 tgabika: Ez igaz. Ott voltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Na most jól idézőjelbe tettem az egészet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 szijja Dzsoiiiii!! De hamar válaszoltál!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Na most jól idézőjelbe tettem az egészet! :D Nem volt szándékos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 szijja Dzsoiiiii!! De hamar válaszoltál!! :) En meg eltoltam :lol: :lol: Erre akartam válaszolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Akkor tehát Tesco parkoló?? És a "Code" mire jó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Ehhehhe:En meg eltoltam Erre akartam válaszolni :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Akkor tehát Tesco parkoló?? És a "Code" mire jó?? Eddig úgytűnik hogy igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Ez igaz. Ott voltam :D Én is. A Calibrák között. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Én is. A Calibrák között. :) Én nem. Sziszi haver kérte meg hogy kamerázzak. Szépek voltatok :hello1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Nem, aki akar bemehet venni ezt-azt... Pl dudát Futó Gabi biztatására :idea: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Gabival most kommunikáltam, akkor lesz kész a csövezéssel, és beragasztja a szélvédőt, meg ilyenek, aztán vagy lejön, vagy este elmegy a Mantafarsangra.Remélem azért eljön.Bár dudát majd a versenyére veszek.AZTÁN NYOMOM NEKI!!! :) :twisted: :twisted: :twisted: A Tesco parkolóval azért még megvárom Gepárdot, de úgy tűnik , hogy az lesz belőle, mert a többség akarata szent.Szerintem.Mert oda könnyű mindenkinek odatalálni.Meg be is tudunk ülni enni,inni, dumálni meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 ....A Tesco parkolóval azért még megvárom Gepárdot, de úgy tűnik , hogy az lesz belőle, mert a többség akarata szent.Szerintem.Mert oda könnyű mindenkinek odatalálni.Meg be is tudunk ülni enni,inni, dumálni meg ilyenek.... Vááááááááááááááááááááá, ne csináljátok már ezt :roll: Nehogy mánnn ne legyen valami olyan közterület a városban, ahol nagyobb parkoló van. Részemről inkább szenvedek, hogy odatatáljak - mint mindig, bárhová megyek :) - veszek egy térképet vagy valami. Nomeg ott a mobil is :wink: ui: nem akarom, azt hallgatni : "megkérünk egy takarító kollégát, hogy fáradjon a gyümölcspűré osztályra !". Brrrrrrrrrrrrrr :evil: ui2: legyetek már kicsit keretívabbak. ui3: kösziiiiiiiiiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 itt a "megkerunk egy klimaxos munkatarsat hogy faradjon a...." szoveg a meno a TESCO-ban :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Azt nem mondtam, hogy ott is maradunk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 ui: nem akarom, azt hallgatni : "megkérünk egy takarító kollégát, hogy fáradjon a gyümölcspűré osztályra !". Miért, ez is van olyan izgi, mint a Gabi történetei, nem?? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Azt nem mondtam, hogy ott is maradunk! :wink: ....A Tesco Aha, látom 8) Plííííz valami olyan köz, vagy egyéb intézményt nézzetek, ami előtt hétvégén nem parkolnak kocsik és van némi hely számunkra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Domus parkolo tokeletes lesz :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Domus parkolo tokeletes lesz :!: Képek ? :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Képek ? :) :D :lol: :lol: :lol: :D :D :D milyen kepek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 milyen kepek ? Hát a Domus parkolóról :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Egyébként is, a teszkó veszélyes hely, itt Kőrösön is egy embert kórházba kellett vinni, mert leesett a teszkó feliratból a "K" és fejen találta.... (részemről azért oké a helyszín!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Domus parkoló tőlem is kap egy szavazatot, ha nagyon kifáradtunk a hógolyozásban és hóemberépítésben, befáradhatunk új hátsóüléssort választani, esetleg egy új fotel előre? :) :D :lol: Domus parkoló, igen szavazat. mert elég nagy, közel a meki, és a nagytemplom új kuplungért imádkozni, és mert a vidéki (nem kecskeméti vendégek nagyon ügyesek tájékozodásban) bár tájékozodásra nincs igazán szükség, egész egyszerűen középen van. Mármint a város közepén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január25, 2005 Megoszt Elküldve Január25, 2005 Hát a Domus parkolóról visszabb linkelt be valaki terkepet ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts