Hagalex Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 uhuhu:nem tudom, de hány klubtag van a "Kecskeméti régiób"ban? Hát azt mi se nagyon tudjuk :) ....hát...Gepárd...Meg talán...Wolfi ha jól néztem.. de jövünk csak türelem.. :director: :3some: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 de jövünk csak türelem.. :director: :3some: :smt006 :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Febr. 5-én már lehet, hogy kialakul a leendő klubtagok száma is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Uhuhu emlékeim szerint hárman már vagyunk, és minden igyekezetünkel azon leszünk, hogy a szám legalább 10-re emelkedjen.Kezdésnek gondolom már ez is megteszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Ne tessék kék tintával írni a megjegyzést, mer kattingatok ám rá észnélkül, aszittem link!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Egy 1.6-os F Astra Caravan 16V. Tavaly vettem és ezért nincs még semmi alakítva rajta, de ez az év lesz az amikor sokat változik majd. Legalábbis nagyon remélem. Tudunk adni olcsó, és kivitelezhető 5leteket! :) Nem kell rögtön C20LET mocit beleszerkesztened! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Ne tessék kék tintával írni a megjegyzést, mer kattingatok ám rá észnélkül, aszittem link!! :) :D Pedig nekem az 1.6 16V nagyon teccik! :roll: (azenyémbenisilyenszívdobog) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Idővel az lesz :D megfordult a fejemben, hogy másik szín kellene :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 És az én cickós gif -emet, hogyan lehetne odatenni mintr uhuhu a lefolydigálós szmájliját? (szmájli az egyáltalán?) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Tudunk adni olcsó, és kivitelezhető 5leteket! :) Nem kell rögtön C20LET mocit beleszerkesztened! :D :lol: :lol: Élni is fogok a lehetőséggel, de azért a motorcsere még nem szerepel a kitűzött célok között. Elegendő nekem ez a moci a fogyasztásával egyetemben. Először úgyis "csak" optikai szépítgetések lesznek ahogy a megfelelő pénzmag rendelkezésre áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 És az én cickós gif -emet, hogyan lehetne odatenni mintr uhuhu a lefolydigálós szmájliját? (szmájli az egyáltalán?) :) :D A kiszemelt képet feltöltöd valahova vagy ha neten van, akkor a linkjét beírod az profilodnál az aláírásba. Szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Aztán vagy sikerül, vagy nem! 8) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2005 nem tudom, de hány klubtag van a "Kecskeméti régiób"ban? csak ugy kérdeztem... :roll: Gepard, Warwolf (MOTE) Berlina (MOMC) A többiek közül pedig min 4 ígéretett tett a mielőbbi belépésre. Remélem hamarosan összejön nekik is az az 5000 forint. Annak ellenére, hogy csak 4-5 en beszéltünk róla először, hogy össze kellene futnunk személyesen is megismerkedni, már egész népes kis tábor jött össze. Nem mintha ez baj lenne. Gondolom sok új klubtag is lesz majd közülük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2005 2005. Február 5. 14:00 Domus parkoló, első minitali. Program: Általános ismerkedés (pofa és kocsivizit) Aki jön legyen kedves ide írni a nevét, csakhogy lássuk mennyien leszünk. 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee (leendő tag) 4. Hagalex (leendő tag) 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó (MOTE) Beírtam a neved, ha már lusta vagy. :) 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami :D 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. U.i.:Akinek van digit fotógépe az hozza el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 2005. Február 5. 14:00 Domus parkoló, első minitali. Program: Általános ismerkedés (pofa és kocsivizit) Aki jön legyen kedves ide írni a nevét, csakhogy lássuk mennyien leszünk. 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó (MOTE) Beírtam a neved, ha már lusta vagy. 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya, 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. UI: van digitgépem. Kecskemétieknek egy kérdés: A Centrum áruház messze van a Domuztól??? A centrumba jártam régen és ott lehetett venni rettenetesen jó rétest. Meg kéne látogatni.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 ...10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin.... Még nem ígértem tutira, de ha már így felírtatok akkor asszem nincs választásom :) Azért vidékieknek leírhatnátok hogy hol is van az a Domus, mer én csak a 3 nagy hipermarketet ismerem Kecskeméten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2005 Keresek egy térképet, és belinkelem. Uhu, nincs messze a centrumtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 szolok Gody pizzeria tulajanak is (Calibra) biztos eljon, meg ha osszedobna valaki egy hirdetest akar szelvedore is rakhatnank ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Még nem ígértem tutira, de ha már így felírtatok akkor asszem nincs választásom :) Azért vidékieknek leírhatnátok hogy hol is van az a Domus, mer én csak a 3 nagy hipermarketet ismerem Kecskeméten... ha josz mar harom Calibra lesz 3 szinben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó (MOTE) Beírtam a neved, ha már lusta vagy. 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya, 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. Tom (MOTE) 90% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? IGEN 7. Sziszi 8. Atommanó (MOTE) Beírtam a neved, ha már lusta vagy. 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya, 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. Tom (MOTE) 90% Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó (MOTE) Beírtam a neved, ha már lusta vagy. 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya, 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. Tom (MOTE) 90% Tegyük még hozzá, hogy minden érdeklődő Opelbarátot szeretettel,(és forraltborral :) ) várunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2005 Itt egy térkép a helyszínről De le is írom. Szóval beértek Bp felől a Tesco utáni körforgalomba, innét az Omv kútig (érdemes a belső sávban ) egyenesen kell jönni, de traffi elég sűrűn van ezért vigyázni kell. Az Omv kútnál egyenesen kell tovább menni, tehát nem kell a jobbra ívelő 5-ösön maradni. Tovább egyenesen amíg be nem értek a körútra, innét a jobb oldali sávban érdemes maradni amíg az építkezés mellett el nem haladtok, ekkor a bal oldali sávba átjöttök, elértek egy körforgalomba, ebből a második kijáratnál (mintha egyenesen mennél tovább) kell kijönni és erősen balra figyelni, mert ott leszünk. Ezt most jól leírtam de nem bonyolult, eltévedés esetén meg kell kérdezni, hogy merre van a Domus parkoló, ezt mindenki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Tom!!! ######a a géped. Nincs róla oldal valahol, szerintem mások is szivesen szemügyre vennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Carstyling.hu :) :D ott találsz még ilyeneket! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts