Joee Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Aham. Szóval ez a titka. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Vezess te is meztelül mint warwolf teszi és akkor a te kocsid után forgolodni fognak Kikérem magamnak, mert cipő azért volt rajtam! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 De csak a hideg miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Akkor lehet hogy azt nézték, de kéretik átmenni a Társalgóba...!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Szigorúúúúúúúúú!ha Kecskeméten mosol ruha nélkül autót, az nem tartozik másra! 8) :wink: Ezek már az elvonási tünetei a GSÍ szindrómának! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Hát ha úgy gondoljátok kibővíthetitek a témakört... :roll: Nekem aztán egál.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Ha így halad, akkor egész népes kis Opeles társaság fog itt nálunk Kecskeméten, február 5.-én, 14:00-kor a Domus parkolójában összejönni.Remélem, hogy az idő is kegyes lesz hozzánk. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Én menek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Ha így halad, akkor egész népes kis Opeles társaság fog itt nálunk Kecskeméten, február 5.-én, 14:00-kor a Domus parkolójában összejönni.Remélem, hogy az idő is kegyes lesz hozzánk. :wink: Hat igen. Remeljuk hogy nem szakad az eso. Azert ha megis majdcsak talalunk valami megoldast. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Joe: Van egy OFF topic Citroen C3 az avatarodon, valahonna ismeros :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Vezess te is meztelül mint warwolf teszi és akkor a te kocsid után forgolodni fognak Az én kocsim után is forgolódott egyszer mindenki, és még le se kellett vetkőznöm.... Zárlatos lett a kürt.... :) 20km-en át üvöltött teli torokból...!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Az én kocsim után is forgolódott egyszer mindenki, és még le se kellett vetkőznöm.... Zárlatos lett a kürt.... :) 20km-en át üvöltött teli torokból...!! :D Az sem rossz :lol: De warwolf kolléga maximalista, nem szereti a félmegoldásokat 8) Ha már warwolf ! Ne feledjétek a helyszín kinézését sem, a leíráshoz mellékelt fotók frissítése érdekében :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sajnos én csak egy sportváltógombot, és egy másik magnót tudnék felmutatni, de Gepárd középkonzolja egész jól néz ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 idezet a forum.calibraclub.hu-rol : Szenteltessék meg a Te motorod, Jöjjön el a Te gyorsulásod, Legyen meg a Te sebességed, Úgy az autópályán, mint a főutón. Mindennapi benzinünket add meg nekünk ma És bocsásd meg az összes gyorshajtásunkat Miképpen mi is megbocsátunk a lassú autósoknak. Ne vigyél minket radarcsapdákba És szabadíts meg minket mindenekelőtt a GTI-sektől Mert Tiéd a lóerő, a fékbetét, a henger, és a főtengely Az indulástól a megállásig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 idezet a forum.calibraclub.hu-rol : Szenteltessék meg a Te motorod, Jöjjön el a Te gyorsulásod, Legyen meg a Te sebességed, Úgy az autópályán, mint a főutón. Mindennapi benzinünket add meg nekünk ma És bocsásd meg az összes gyorshajtásunkat Miképpen mi is megbocsátunk a lassú autósoknak. Ne vigyél minket radarcsapdákba És szabadíts meg minket mindenekelőtt a GTI-sektől Mert Tiéd a lóerő, a fékbetét, a henger, és a főtengely Az indulástól a megállásig :) Király!!!!! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Először idetévedve a fórumra alig láttam kecskeméti opelest most meg már saját szekció alakul lassan. :) Ha meg tudom oldani és nem szükségeltetik semmi extra módosítás a gépen a részvételhez, akkor febr. 5-én én is mennék a talira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Először idetévedve a fórumra alig láttam kecskeméti opelest most meg már saját szekció alakul lassan. :) Ha meg tudom oldani és nem szükségeltetik semmi extra módosítás a gépen a részvételhez, akkor febr. 5-én én is mennék a talira. Szerintem szivesen lát mindenki február 5.-én. Milyen autóval érkezel majd, ha jösz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok, Tegnap délben találkoztam a Tesco parkolóban a sráccal aki a Veszelszky-nél dolgozik, akinek a kék automatic 1,2 C Kadett-je van, említettem neki, hogy feb. 5-n kecskeméti Opel tali lenne, érdekelné-e, nagyon örült, mondta, hogy persze igen, megmég: akkor szólna az ismerősének, akinek mostanában lett kész a szintén C Kadett-je, meg a másik ismerősének akinek B Manta-ja van, meg egy öregúr ismerősének akinek valamiálomszép piros A Manta-ja van, lehet hogy Ők is elnéznének a Domusz-hoz. Very Happy Zoli p.s. tegnap véletlen a Budapesti régió tpoic-ba érkezett ez az üzenet, ide szántam :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Egy 1.6-os F Astra Caravan 16V. Tavaly vettem és ezért nincs még semmi alakítva rajta, de ez az év lesz az amikor sokat változik majd. Legalábbis nagyon remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Sziasztok, Tegnap délben találkoztam a Tesco parkolóban a sráccal aki a Veszelszky-nél dolgozik, akinek a kék automatic 1,2 C Kadett-je van, említettem neki, hogy feb. 5-n kecskeméti Opel tali lenne, érdekelné-e, nagyon örült, mondta, hogy persze igen, megmég: akkor szólna az ismerősének, akinek mostanában lett kész a szintén C Kadett-je, meg a másik ismerősének akinek B Manta-ja van, meg egy öregúr ismerősének akinek valamiálomszép piros A Manta-ja van, lehet hogy Ők is elnéznének a Domusz-hoz. Very Happy Zoli p.s. tegnap véletlen a Budapesti régió tpoic-ba érkezett ez az üzenet, ide szántam :oops: Látom megy a toborzás. :) Egyik ismerősnek is van egy szép fekete Mantája, majd elnezek arra es szolók neki. Hátha érdekli a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Joee írta:Látom megy a toborzás. Egyik ismerősnek is van egy szép fekete Mantája, majd elnezek arra es szolók neki. Hátha érdekli a dolog. Nnna azt próbáld meg!! :smt065 Őt én akartam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Szab:Ha meg tudom oldani és nem szükségeltetik semmi extra módosítás a gépen a részvételhez, akkor febr. 5-én én is mennék a talira. Csak a villám rajta legyen... a többi nem számít, az enyim is ehte gyári.... és ahogy elnézem a pénzünktárcám, még egy jóideig az is marad.(max. egy kipufogóvég...névnapra...esetleg...talán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 nem tudom, de hány klubtag van a "Kecskeméti régiób"ban? csak ugy kérdeztem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 nem tudom, de hány klubtag van a "Kecskeméti régiób"ban? csak ugy kérdeztem... :roll: Ez jó kérdés. Sajna én nem tudom. Nekem szándékomban áll belépni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január24, 2005 Megoszt Elküldve Január24, 2005 Joee írta: Nnna azt próbáld meg!! :smt065 Őt én akartam... :) Privát üzi ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts