Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Nem vagyok nagy alkesz, de mint a legtöbben nem vetem meg a piát. :icon1: Az enyhe csipkelődést bírom egy jó társaságban, ameddig nem megy át a ba**ogazásba. :sneaky: Egyébként úgy gondolom, ha jó egy társaság és úgy is viszonyul az új tagokhoz akkor én is gyorsan be tudok illeszkedni. Én személy szerint szeretnélek személyesen is megismerni néhányótokat legalább. :icon1: Új barátokat szerezni, stb., stb. Ezt jó dolognak tartom! ;)
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Inkább barátnőt szerezz... :D Pff. Van már nyugi! :D
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Úgy látom, folyik nagyban a szivatás-tesztelés. :D
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Úgy látom, folyik nagyban a szivatás-tesztelés. :D Ez az lenne? :icon1: Már kezdtem komolyan venni [...] na jó csak vicc volt. :D :D :D
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Ez tényleg jó csapat. :) Örülök, hogy 8 éve, még Corsásként idetévedtem. ;)
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Ez tényleg jó csapat. :) Örülök, hogy 8 éve, még Corsásként idetévedtem. ;) 2020-ban ezt én is mondhatom majd. :icon1:
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Lemaradtam valamiről? A borsót hányni szokták, nem vágni..... :goofy:
Guest Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Csak ha vágod a borsót!!! :) Na ne' mond ma'! Én ne' vágnám a http://www.youtube.com/watch?v=ydtMagrXyMw? :goofy: Dehogynem vágom! Itt fekszek! :icon10:
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 jaj, ez olyan pihent, mint a matizbácsi..... :blink:
Gepard Elküldve Augusztus14, 2012 Szerző Elküldve Augusztus14, 2012 Lejárat előtt mennyivel utaljak, hogy megmaradjon a "folytonosság" :) Ne utalj, add át a gazdasági vezetőnek! Már úgyis kellene pénzt tenni a mobilkasszába.
corsarulez Elküldve Augusztus14, 2012 Elküldve Augusztus14, 2012 Nőőőőőőőőőkkkk :) Turciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :hiya:
Gepard Elküldve Augusztus14, 2012 Szerző Elküldve Augusztus14, 2012 Sziasztok! A hetekben vettem egy Omegát, a sok opel mellé ami a családban van.... :-) Kecskeméten élek lassan 9-10 hónapja... Szeretnék bekerülni egy jó kis csapatba, ezt hogyan tehetem meg? Hol tudok veletek találkozni? egyáltalán Bemutatkozni? ez hogyan működik? Üdv közöttünk! Elég ha eljössz valamelyik pénteken a centrum oldalában levő piaci ABC-re néző parkolóba este 8-10 között. Hogy mikor lesz ott élet arról itt a fórumon tudsz tájékozódni, akár előtte fél órával is érdemes bepillantani... A neved angolosan hell, vagy németesen? :omg:
tomi023 Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 Pff. Van már nyugi! :D milyen bizakodó még azt hisz most minden megoldódott van autója, van barátnője de csak egy-egy :) mi lesz ha az egyik elromlik, nem marad egy sem.
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2012 Elküldve Augusztus15, 2012 milyen bizakodó még azt hisz most minden megoldódott van autója, van barátnője de csak egy-egy :) mi lesz ha az egyik elromlik, nem marad egy sem. A materiális világ nem jelent boldogságot. :) Most hogy állunk akkor? Megjött az eszed? :D
Guest Elküldve Augusztus16, 2012 Elküldve Augusztus16, 2012 milyen bizakodó még azt hisz most minden megoldódott van autója, van barátnője de csak egy-egy :) mi lesz ha az egyik elromlik, nem marad egy sem. Nem azért van barátnőm, mert autóm is, még az a jó. :D Ha az egyik ugye elromlik a másik megmarad! :icon1: Amúgy meg mind a kettő javítható! :D :icon10:
Gepard Elküldve Augusztus16, 2012 Szerző Elküldve Augusztus16, 2012 Nem azért van barátnőm, mert autóm is, még az a jó. :D Ha az egyik ugye elromlik a másik megmarad! :icon1: Amúgy meg mind a kettő javítható! :D :icon10: Rúgással minden indul..... :sneaky: :devlish:
Gepard Elküldve Augusztus22, 2012 Szerző Elküldve Augusztus22, 2012 Na, de Pisti!!!!! :icon11: :D :D :D Őőőő.....izééé.......én is úgy hallottam....:)
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 A Baumaxx parkolóban van egy új büfékocsi. Mostanában ott kajálok, és kialkudok opelklub kedvezményt :) tehát ezzel a varázsszóval finomabb a kaja:) csinálhatnánk ott egy Cars&Coffe szombat reggeli talit...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 csinálhatnánk ott egy Cars&Coffe szombat reggeli talit... Ezzel két gond van csak! Én nem kelek korán szombaton soha és nincs egy különleges autónk sem a talihoz! :D
corsarulez Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 Én benne vagyok a szombati találkozóban. ;) A nem korán hány órát jelentene neked, Johnny? :)
straega Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 Nekem elég különlegesen rozsdás autóm van :) mikor? Akár megtarthatnánk a ma esti ebp-t is
Recommended Posts