redline Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Én is, én leszek az oldalháló, esetleg partjelző zászló, vagy gólvonal! :) :) hordod a friss söröket :) jol hangzik, a képek tetszenek, ha nem lesz semmi egyéb akkor megpróbálok én is lelátogatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Nekem az a Jul 15-16-17 lenne jó vagy Junius 24-25-26! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Sztem kezdjünk el lobbyzni az első időpontra! :supz: :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Ok Jöv hétvégén képeket megcsinálom most egy kicsit el voltam havazva. Szombatom jol sikerül. 4:00kor fekvés paty utan 5:30-kor kelés 6:00 indulás pestre (reptérre) 7:45 megérkezés(várni amig repűlő leszél)8:25 vissza Harta,10:00 ebéd elménybeszámolo meghalgatása. 13:00 indulás Sófok (hengerfejért) 14:10kor megérkez 14:30 kor elindulni haza,közbe bevillant hogy a sapi Warwolfnál van körösön, ha már lenduletbe vgyok akkor irány körös 16:10 kor megérkez, kis dumcsi,meleg tea, aztán kb 19:00-ra otthon is voltam és igen gyorsanlomba szenderültem és vasárnap 12:00kor keltem 14:13-kor indult a busz Sopronba. Tehát bocsi a képek miatt igyekszem!!!! Éljen az egyhangú kecskeméti sexció! :prayer: Az a szép hogy mindenki azonnal benne van a buliba. :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Felhívnám mindenki figyelmét hogy július 15-16-17. Németországan Luckauban eu legnagyobb opeltalija, amire többen el szeretnénk menni. Mi lenne ha vadkert helyett lenne szelidi party? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Felhívnám mindenki figyelmét hogy július 15-16-17. Németországan Luckauban eu legnagyobb opeltalija, amire többen el szeretnénk menni. Mi lenne ha vadkert helyett lenne szelidi party? Soltvadkert már tradíció, legfeljebb még módosítanánk a szelidi partyt. Sztem.Ez egy jó konpromisszumnak tűnik. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Szerintem is tartsuk meg mindettőt, hiszen nem mindenki megy a Blitz Hits-re. Ha csak 10-15 ember verődik össze, akkor is jó érezhetjük magunkat (persze az lenne jó, ha sokan lennénk!). :) Nem is baj, ha több rendezvény van - ha ütköznek valamivel az időpontotk, legalább az egyikre el tudunk menni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Szerintem nem sok embert érint azaz eu-s tali de ha nagyon nagy az erdeklődés és tényleg sokan szeretnének menni akkor el lehet rakni a szelidi bulit! persze ez a szervezőknek fejnként egy sőr azoktol akik miatt el lesz rakva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Szerintem nem sok embert érint azaz eu-s tali de ha nagyon nagy az erdeklődés és tényleg sokan szeretnének menni akkor el lehet rakni a szelidi bulit! persze ez a szervezőknek fejnként egy sőr azoktol akik miatt el lesz rakva! És hogy akarod behajtani a Blitz szervezőin a sört :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2005 Eddig 7:1 az igenek és a nemek aránya. A három nap szerintem kicsit sok lenne, főleg, hogy pénteken elég sokunk melózik is. A Blitz-re nem tudom mennyien akarnak menni, aki oda tervezi a látogatást az persze ne mondja le miattunk. Viszont vásárfiát kötelező hoznia! (A versenyek győztesei azt kapják meg. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Én is bennevagyok a Szeldi Party-ba. Voltunk már ott jó párszor. Itt van pá kép, ha érdekel valakit a helyszin. http://www.kepfeltoltes.hu/050228/DSCN3465.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/DSCN3442.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/DSCN3104.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/068.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/216.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/231.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/240.JPG http://www.kepfeltoltes.hu/050228/247.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 És hogy akarod behajtani a Blitz szervezőin a sört :?: :) Én ugy gondoltom hogya résztvevőktől akik menni szeretnének Blitzre azoktol kapnak a Szelidi szervezők 1kocka sőrt fejenként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 szeretnék szólni, hogy azt ne felejtsétek el hogy a mote szervez idén is soltvadkerti partit,ami 3 napos lesz!!!!! Tavaly is jó volt, idén se lesz máshogy szerintem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nem merül feledésbe. Ott leszünk a soltvadkerti bulin is (részemről legalábbis) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 hogy felejtenénk el egy ilyen neves eseményt. Ugya uhuhu ezt te se gondoltad. Megyunk legdíszesebb ruhánkban és persze patyolatiszta autóval márha nem esik! Én is ott leszek!100% Itinert is kérek galyra vágok mindenkit.... :) ,de lehet hogy nem de megprobalom. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2005 Dénes szerintem maradjunk a 2 napnál. Főleg így első blikkre. Ha jó lesz és igény is lesz rá akkor majd kibővítjük 3-ra. Egyébként ma voltam egy serleg és érmeboltban, és nagyon klassz dolgokat láttam, a versenyek győzteseinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Nekem mindegy ésn ugy gondoltam személy szerint hogy péntek 4-5körül szálingózna a nép este söröcske :drinkers: meg minden :sign11: és aki meló miatt nem tud jönni az majd csak szombaton reggel érkezik.De akkor lehuzhatjuk a pénteki söröcskét :) . de vasárnap sokáig maradunk. :) Meg igazad van maradjunk abba hogy Valter és Endre napján tartjuk és még akár 1-2 héttel rádobhatunk egyet! (De én szeretnék sörözgetni egy kicsit Joe-ba :partyman: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Dénes szerintem maradjunk a 2 napnál. Főleg így első blikkre. Ha jó lesz és igény is lesz rá akkor majd kibővítjük 3-ra. Egyébként ma voltam egy serleg és érmeboltban, és nagyon klassz dolgokat láttam, a versenyek győzteseinek. Milyen versenyekre gondoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Azok az itineres versenyek amiröl körösön is beszéltünk a hétvégén! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március3, 2005 Milyen versenyekre gondoltok? Majd összeülünk addig még és kitaláljuk. Addig lehet törni a buksikat, hogy mik legyenek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Hinnnyye! a picába!! :) Hát ebből a topikból meg hogyan maradtam ki ennyire??? :) Na majd jövök estére és átolvasom.........................................nahát.....mégilyet.....nem is értem... :roll: :scratch: El nem mennyetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2005 Mert mindig csak az asszonyod garázdálkodik a neten helyetted. A csajozós topikot teljesen kisajátították corsarulezzel :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 :) :) :) Mert oda csak az én regemmel tud bemenni! De majd adok én neki!!! hmm...hmmm..itt vagy drágám??? 8) :shock: nna olvasás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 (Turner) Ki szólt hozzám?Messziről a mélyből,valami ismerős hang :? Egyébként meg nem is szoktam garázdálkodni :oops: Csak összetartok Rulezzel.. Ő legalább néha beszélget velem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Turner! Nagyon jól teszed, hogy írsz! :) Viszünk egy kis nőies látásmódot és gondolkodást a sok férfi közé! :wink: Találkozó: ötlet a programokhoz: mi lenne, ha lenne egy alkatrész-felismerő verseny? Olyanokból, amik nem annyira típus-specifikusak, hogy mindenkinek legyel esélye! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts