J0hnny Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Na sapka ügyben van haladás!Akit érdekel a dolog jelleze itt a forumon nekem vagy Tomi023-nak!Ugy nez ki,hogy 1500Ft koruli aron lesz,olyan,mint a masodik a kepen. Milyen szinu legyen? Mi feketerre gondoltunk,feher himzessel,aki keri az oldalara calibra.hu felirat vagy barmi lehet!
Racce Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Szia!!! melyik sapi a 2 közül??? bármelyik??? esetleg nevet is lehetne az oldalába hímezni?????!! tyűű nekem is van ilyen szép párnám!!!! :) :D üdv
J0hnny Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Szia!!! melyik sapi a 2 közül??? bármelyik??? esetleg nevet is lehetne az oldalába hímezni?????!! tyűű nekem is van ilyen szép párnám!!!! :) :D üdv Szerintem nevet is akár,de ezt Tomi023-al beszéld meg majd! A kepen levo masodik sapkara gondoltunk,feketeben feher logo es az oldalan a szekcio felirat esetleg.
Gepard Elküldve Február7, 2005 Szerző Elküldve Február7, 2005 Szia!!! melyik sapi a 2 közül??? bármelyik??? esetleg nevet is lehetne az oldalába hímezni?????!! tyűű nekem is van ilyen szép párnám!!!! :) :D üdv A kép kori cartárs kocsijának belsejét ábrázolja. Tehát ha valakinek ismerős az nem a véletlen műve.
*Fószer* Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Helló-helló! Néhány képet itt is megnézhettek a kecskeméti taliról: http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017131#2
Sziszi Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Helló-helló! Néhány képet itt is megnézhettek a kecskeméti taliról:http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017131#2 ez a link nem nyert :wink:
*Fószer* Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ....... Akkor bocsi, mindjárt kérek egy kis segítséget :)
*Fószer* Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Nos, most már jónak kell lennie: http://kep.tar.hu/foszer-/50017131#2 Csak pár darab kép van itt.
J0hnny Elküldve Február7, 2005 Elküldve Február7, 2005 Na akkor sapka ugyben lenne par kerdesem/keresem! Fekete szinu lesz valoszinuleg a sapka,feher himzessel!Elol egy opel logo,oldalt egy felirat,amit majd eldontunkmi is legyen! Akinek kell ilyen szoljon,vagy jelezze itt a forumon vagy privatban! Eddig akinek kell: 1 Tomi023 2 J0hnny 3 Joee 4 Pisti gepard 5 6 7 8 9 10
uhuhu Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 Na akkor sapka ugyben lenne par kerdesem/keresem! Fekete szinu lesz valoszinuleg a sapka,feher himzessel!Elol egy opel logo,oldalt egy felirat,amit majd eldontunkmi is legyen! Akinek kell ilyen szoljon,vagy jelezze itt a forumon vagy privatban! Eddig akinek kell: 1 Tomi023 2 J0hnny 3 Joee 4 Pisti gepard 5 6 7 8 9 10 kijaza tomi23?
warwolf Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 Tomi023 a kecskeméti banda 5. tagja.És mivel 5=sexcióalapítás, így gyakorlatilag megalakultunk! :wink:
uhuhu Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 Tomi023 a kecskeméti banda 5. tagja.És mivel 5=sexcióalapítás, így gyakorlatilag megalakultunk! :wink: nem tudom kijaz . :oops: :roll:
Gepard Elküldve Február8, 2005 Szerző Elküldve Február8, 2005 nem tudom kijaz . :oops: :roll: J0hnny egy kis infót tolj már Tomiról, de a ha az érintett olvassa a fórumot akkor ő is írhatna. :)
redline Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 J0hnny egy kis infót tolj már Tomiról, de a ha az érintett olvassa a fórumot akkor ő is írhatna. :) el kell kocogni a Fórumozók magukról topikba és ott szépen, illedelmesen bemutatkozni! Ezt egyébként ajánlanám minden aktiv fórumozónak aki eddig még nem tette meg!
tomi023 Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 el kell kocogni a Fórumozók magukról topikba és ott szépen, illedelmesen bemutatkozni! Ezt egyébként ajánlanám minden aktiv fórumozónak aki eddig még nem tette meg! Tisztelettel elmentem bemutatkozni.
J0hnny Elküldve Február8, 2005 Elküldve Február8, 2005 el kell kocogni a Fórumozók magukról topikba és ott szépen, illedelmesen bemutatkozni! Ezt egyébként ajánlanám minden aktiv fórumozónak aki eddig még nem tette meg! Roger that,chief! Jelentem megtortent! :D
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 Hát ugyan megkésve, de azért az élményeket még nem feledve, ezúton is köszönöm mindenkinek aki részt vett a szerveszkedésben, és persze annak is aki megjelent... :wink: Elég szép számú opel gyült össze, és hát a pizzeriás dolog is élményszámba ment... :wink: Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve Február9, 2005 Szerző Elküldve Február9, 2005 élményszámba ment... :wink: Üdv.: Atommanó Erről a vicc jut az eszembe :) :D :lol:
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 "bobika" hozzászólását töröltem, mert enyhén szólva nem volt szalonképes... :shock: :evil: Ezúton is kérném Bobikát, hogy effajta személyes indulatait ne itt bocsássa szabadon! :wink: Köszönöm!
opel16v Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 Bobika! Csak névtelenül mered??? Add hozzá a polgári neved is, ha ekkora májernek érzed magad!
opel16v Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 Ismeri valaki ezt a Bobika nevű tagot? Mintha jelentkezett volna a kecskeméti talira... Aki ismeri, kérem írja meg Nekem pü-ben az elérhetőségét, hogy a további intézkedéseket megtehessem!
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Elküldve Február9, 2005 Hát ahhoz, már túl kis nyúl... :wink: Üdv.: Atommanó
Recommended Posts