J0hnny Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Na sapka ügyben van haladás!Akit érdekel a dolog jelleze itt a forumon nekem vagy Tomi023-nak!Ugy nez ki,hogy 1500Ft koruli aron lesz,olyan,mint a masodik a kepen. Milyen szinu legyen? Mi feketerre gondoltunk,feher himzessel,aki keri az oldalara calibra.hu felirat vagy barmi lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szia!!! melyik sapi a 2 közül??? bármelyik??? esetleg nevet is lehetne az oldalába hímezni?????!! tyűű nekem is van ilyen szép párnám!!!! :) :D üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szia!!! melyik sapi a 2 közül??? bármelyik??? esetleg nevet is lehetne az oldalába hímezni?????!! tyűű nekem is van ilyen szép párnám!!!! :) :D üdv Szerintem nevet is akár,de ezt Tomi023-al beszéld meg majd! A kepen levo masodik sapkara gondoltunk,feketeben feher logo es az oldalan a szekcio felirat esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 Szia!!! melyik sapi a 2 közül??? bármelyik??? esetleg nevet is lehetne az oldalába hímezni?????!! tyűű nekem is van ilyen szép párnám!!!! :) :D üdv A kép kori cartárs kocsijának belsejét ábrázolja. Tehát ha valakinek ismerős az nem a véletlen műve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 oks köszi,majd rákérdezek nála!!! 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Helló-helló! Néhány képet itt is megnézhettek a kecskeméti taliról: http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017131#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Helló-helló! Néhány képet itt is megnézhettek a kecskeméti taliról:http://kep.tar.hu/tar/galeriaim/50017131#2 ez a link nem nyert :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ....... Akkor bocsi, mindjárt kérek egy kis segítséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Nos, most már jónak kell lennie: http://kep.tar.hu/foszer-/50017131#2 Csak pár darab kép van itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 ez mar gut, tnx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Na akkor sapka ugyben lenne par kerdesem/keresem! Fekete szinu lesz valoszinuleg a sapka,feher himzessel!Elol egy opel logo,oldalt egy felirat,amit majd eldontunkmi is legyen! Akinek kell ilyen szoljon,vagy jelezze itt a forumon vagy privatban! Eddig akinek kell: 1 Tomi023 2 J0hnny 3 Joee 4 Pisti gepard 5 6 7 8 9 10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Na akkor sapka ugyben lenne par kerdesem/keresem! Fekete szinu lesz valoszinuleg a sapka,feher himzessel!Elol egy opel logo,oldalt egy felirat,amit majd eldontunkmi is legyen! Akinek kell ilyen szoljon,vagy jelezze itt a forumon vagy privatban! Eddig akinek kell: 1 Tomi023 2 J0hnny 3 Joee 4 Pisti gepard 5 6 7 8 9 10 kijaza tomi23? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tomi023 a kecskeméti banda 5. tagja.És mivel 5=sexcióalapítás, így gyakorlatilag megalakultunk! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Tomi023 a kecskeméti banda 5. tagja.És mivel 5=sexcióalapítás, így gyakorlatilag megalakultunk! :wink: nem tudom kijaz . :oops: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2005 nem tudom kijaz . :oops: :roll: J0hnny egy kis infót tolj már Tomiról, de a ha az érintett olvassa a fórumot akkor ő is írhatna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 J0hnny egy kis infót tolj már Tomiról, de a ha az érintett olvassa a fórumot akkor ő is írhatna. :) el kell kocogni a Fórumozók magukról topikba és ott szépen, illedelmesen bemutatkozni! Ezt egyébként ajánlanám minden aktiv fórumozónak aki eddig még nem tette meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 el kell kocogni a Fórumozók magukról topikba és ott szépen, illedelmesen bemutatkozni! Ezt egyébként ajánlanám minden aktiv fórumozónak aki eddig még nem tette meg! Tisztelettel elmentem bemutatkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 el kell kocogni a Fórumozók magukról topikba és ott szépen, illedelmesen bemutatkozni! Ezt egyébként ajánlanám minden aktiv fórumozónak aki eddig még nem tette meg! Roger that,chief! Jelentem megtortent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hát ugyan megkésve, de azért az élményeket még nem feledve, ezúton is köszönöm mindenkinek aki részt vett a szerveszkedésben, és persze annak is aki megjelent... :wink: Elég szép számú opel gyült össze, és hát a pizzeriás dolog is élményszámba ment... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2005 élményszámba ment... :wink: Üdv.: Atommanó Erről a vicc jut az eszembe :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 "bobika" hozzászólását töröltem, mert enyhén szólva nem volt szalonképes... :shock: :evil: Ezúton is kérném Bobikát, hogy effajta személyes indulatait ne itt bocsássa szabadon! :wink: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Bobika! Csak névtelenül mered??? Add hozzá a polgári neved is, ha ekkora májernek érzed magad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Ismeri valaki ezt a Bobika nevű tagot? Mintha jelentkezett volna a kecskeméti talira... Aki ismeri, kérem írja meg Nekem pü-ben az elérhetőségét, hogy a további intézkedéseket megtehessem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hát ahhoz, már túl kis nyúl... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts