J0hnny Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Tenyleg jo volt,remelem latszik a kepeken is! Azota felraktam a rendszamtablatartokat,es a matricakat is! :thumbleft: Buszken hordom majd! U.i.:Bobi nem jott el,de azt hiszem aki olvasta,hogy mit muvelt(muvel) a forum lapjain,jobb is hogy nem jott el! Kecskemetiek es kornyekeikek kozul ki jon az evadnyitora pestre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Én szeretnék menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Részvételi szándékomat én is jelzem de azon golndolkodom kedvesemet vigyem e.? Más.: Baseballsapik vannak occóé bruttó 400HUF 6paneles fém hátsó csatos puha vászon sandwich napellenző 50db van egy csomagban ez a min rendelés. A gépi hímzéshez kellene valami logó amit rátennénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ha mentek akkor azt itt jelezzétek: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=729&start=45 Február 20-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ha Tomi is jon valszeg az en verdammal megyunk,nem kell szerintem mindekinek a sajatjaval jonni,üa pazarlas! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ha jon kecsorol valaki en tuti megyek szerintem a baratnommel. Fer meg hozzam is aki nem akar kulon kocsival jonni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Jónapot az uraknak! Mi is megjártuk, és most értünk haz. Nagfyon jól éreztük magunkat, csak nagyon hideg vót. Feltettem egy pár képet, az első 3 képen láccik, hogy én voltam az első aznap., a 3 kép 3/4 9 kor készült :) Ami jó volt az, hogy jó sokan voltak ott! pedig nagyon meg se lett hirdetve..... Ami érdekes volt, hogy feltüntek a Calibraclub fórumjairól is a calibrások. Számomra furcsa, hogy igy a MOTE ugy a MOTE, de mégis mindenhol ottvannak. ez olyan tü károly fíling......... na mindegy. ezt csak megjegyeztem, és az én gondalotm volt, és nem rosszindulatbol irtam. itt vannak a képek: :arrow: http://opeltali.ini.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Kecskemétiek !!!!!! Gratula !!!! :) Nagyon jó volt a tali, mostmár rajtatok múlik, hogy alakúl a szekció sorsa !!!!! Sok sikert, mindent bele. Ui: Én is most értem haza Mohácsról, busóztunk a korival.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Asszem keresünk majd olyan helyszínt ahol lehet főzőcskéni is magunknak, meg egésznaposra szervezni. Ez jó ötlet! Mindenki hoz valamit (süti, üdítő, hozzávalók...), és persze megint "felvonulunk" a városban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ami érdekes volt, hogy feltüntek a Calibraclub fórumjairól is a calibrások. Számomra furcsa, hogy igy a MOTE ugy a MOTE, de mégis mindenhol ottvannak. ez olyan tü károly fíling......... na mindegy. ezt csak megjegyeztem, és az én gondalotm volt, és nem rosszindulatbol irtam. A Calibraclubosok csak azert voltak ott mert en hivtam oket, mikor kiderult hogy nem csak kecskemetiek taliznak. Ez nem MOTE tali volt hanem "barkijohet opel-el" tali! "igy a MOTE ugy a MOTE" tovabbra is fennall :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 A Calibraclubosok csak azert voltak ott mert en hivtam oket, mikor kiderult hogy nem csak kecskemetiek taliznak. Ez nem MOTE tali volt hanem "barkijohet opel-el" tali! "igy a MOTE ugy a MOTE" tovabbra is fennall :!: ja. ez igy megy? nemtudtam. de érdekes hozzáállás: ahol, és akikkel nem érzem jól magam, oda én nem megyek. ugyláccik más ezzel nem igyvan...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 ja. ez igy megy? nemtudtam. de érdekes hozzáállás: ahol, és akikkel nem érzem jól magam, oda én nem megyek. ugyláccik más ezzel nem igyvan...... A felhivasom szoszerint igy hangzott a www.forum.calibraclub.hu-n: "Egy helyi (kecskemeti) opel talit kezdett szervezni par helyi astras aztan most mar ugynezki hogy mindehonnan jonnek opelesek ismerkedes lesz a fo program, ha akar valaki jonni innen is hat jojjon ne legyenek kissebsegben a Calibra-k ! " Vagyis egyreszt nem tudtak hogy a MOTE-tol ki lesz itt, meg ugye vannak Calibraclubosok akik MOTE tagok is ! Masreszt pedig elfertunk egymas mellett a pizzeriaban ami az egyik Calibraclubos-e ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 meg kulonben is mirol van itt szo ? Mi mint hazigazdak meghivtunk titeket is meg a calilibraclubosokat is. Nem egy MOTE rendezvenyre "pofatlankodtak be", ugyhogy ugyerzem nem kellett volna ezt felhoznod ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Mutatok nektek valamit, amikor még nem volt ez így: "2002 : A tagság magját ekkor, több internetes baráti társaság alkotja. Legnagyobb létszámban a www.calibraclub.hu baráti társaság rendelkezik. A MOTE - Opel klubhoz csatlakozik Magyarország legnagyobb Interneten megjelenő Opeles magazinja, a www.gsi.hu." A Calibra Club alapító: - Dark - Amadeus - Ugrifüles Nyúl - Uhuhu - Hemi A MOTE alapítói: - Dark - Amadeus - Ugrifüles Nyúl - Uhuhu - Zorro - Masonka - Hemi A felsorolt személyek nélkül nem lenne se www.calibraclub.hu se www.opelforum.hu , vagy www.opelclub.hu. Pár kép: Az első nagy Calibrás találkozó 2002.09.28. Velencei tó MOTE Calibrás találkozó Fót, 2003.06.14.,MOTE: Ezen a talin Zorroval együtt ragasztottam a www.calibraclub.hu matricálkat az autókra!!! A múltat lezártam, remélem a jó volt a buli és jót kajáltatok együtt a Pizzéréiban mert már csak ennek van értelme a jövőben.. Csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Eddig is tudtam ezt a sztorit, sajnalatos hogy szetesett a csapat ! Van meg tobb kep is fent valahol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Szeretném, ha nem bántanátok Uhuhu-t mert Ő nem azért írta amit írt. Persze van fent. www.opel-magazin.hu Galéria. 2002 és 2003 Én pl örülnék, ha a MOTE Calibra szekciója a www.calibraclub.hu lenne. Kb 2 évig készítettem azt az oldalt... De ez utopia:) Na OFF befejez. Bocsi még1szer Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Srácok, engettesék meg nekem, mint "helyi" versenyzőnek, hogy én is hozzászóljak ehhez a dologhoz.Először is, én Rosszlány módon jól éreztem magam, hogy ennyien összejöttünk, hiszen ahhoz képest, hogy csak néhányan akartunk előtte összejönni kommunikálni, a 30-35 autós dolog nagyon melengette a szívem.Már amikor a főnökék megjöttek Bp.-ről, és elsőre úgy 6db Opel hesszelt a Tesó parkolóban, miközben a rendőrök nyálcsorgatva köröztek körülöttünk, akkor is csak mosolyogtam, mint a hülegyerek.Nem érdekel, hogy valaki Calibrás, veterán, mantás, MOTÉ-s,Corsás, mi EGY CSALÁDHOZ TARTOZUNK, ezt jelképezi az a kicsi jel a verdánk orrán, és az, hogy össze-össze jövünk, és folyamatosan beszélünk itt a fórumon, minitalin, Lurdy parkingban, a kecskeméti tundrán. :) :D Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Warwolfi megkímélt sok - sok gépeléstől engem! Osztom a véleményét! Uhuhu nekem az is mindegy ha Opel minimopeddel jössz a legközelebbire! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Jééé..ez volt a jubileumi 100. hozzászólásom?? Pedig arra valami komolyat akartam írni...na mindegy... :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Csatlakozom az elottem sikitozokhoz! :) Lehet itt szekciozni,meg kulon klubbozni,de az OPEL jel egy csaladot jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 En mar nem tudok mit irni, csak kifejezem eggyetertesemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Elkészült az első képsorozatom a taliról. Megtekinthető: http://kep.tar.hu/warwolf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 örülök,h ilyen pozitívak a visszajelzések!!!! kár,h nem lehettem veletek!!! :) :D de sebaj majd legközelebb!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 na jóéjt mindenkinek!!! :wink: :) :iroc: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 :diabloanifire: hátt ez komoly!!!!! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts