Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tenyleg jo volt,remelem latszik a kepeken is!

Azota felraktam a rendszamtablatartokat,es a matricakat is! :thumbleft:

Buszken hordom majd!

U.i.:Bobi nem jott el,de azt hiszem aki olvasta,hogy mit muvelt(muvel) a forum lapjain,jobb is hogy nem jott el!

Kecskemetiek es kornyekeikek kozul ki jon az evadnyitora pestre?

• Hozzászólások 863
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Részvételi szándékomat én is jelzem de azon golndolkodom kedvesemet vigyem e.?

Más.: Baseballsapik vannak occóé bruttó 400HUF 6paneles fém hátsó csatos puha vászon sandwich napellenző 50db van egy csomagban ez a min rendelés. A gépi hímzéshez kellene valami logó amit rátennénk.

Elküldve

Jónapot az uraknak!

Mi is megjártuk, és most értünk haz.

Nagfyon jól éreztük magunkat, csak nagyon hideg vót.

Feltettem egy pár képet, az első 3 képen láccik, hogy én voltam az első aznap., a 3 kép 3/4 9 kor készült :)

Ami jó volt az, hogy jó sokan voltak ott! pedig nagyon meg se lett hirdetve.....

Ami érdekes volt, hogy feltüntek a Calibraclub fórumjairól is a calibrások.

Számomra furcsa, hogy igy a MOTE ugy a MOTE, de mégis mindenhol ottvannak. ez olyan tü károly fíling......... na mindegy. ezt csak megjegyeztem, és az én gondalotm volt, és nem rosszindulatbol irtam.

itt vannak a képek: :arrow: http://opeltali.ini.hu

Elküldve
Asszem keresünk majd olyan helyszínt ahol lehet főzőcskéni is magunknak, meg egésznaposra szervezni.

Ez jó ötlet! Mindenki hoz valamit (süti, üdítő, hozzávalók...), és persze megint "felvonulunk" a városban! :)

Elküldve
Ami érdekes volt, hogy feltüntek a Calibraclub fórumjairól is a calibrások.

Számomra furcsa, hogy igy a MOTE ugy a MOTE, de mégis mindenhol ottvannak. ez olyan tü károly fíling.........  na mindegy.  ezt csak megjegyeztem, és az én gondalotm volt, és nem rosszindulatbol irtam.

A Calibraclubosok csak azert voltak ott mert en hivtam oket, mikor kiderult hogy nem csak kecskemetiek taliznak.

Ez nem MOTE tali volt hanem "barkijohet opel-el" tali!

"igy a MOTE ugy a MOTE" tovabbra is fennall :!:

Elküldve

A Calibraclubosok csak azert voltak ott mert en hivtam oket, mikor kiderult hogy nem csak kecskemetiek taliznak.

Ez nem MOTE tali volt hanem "barkijohet opel-el" tali!

"igy a MOTE ugy a MOTE" tovabbra is fennall :!:

ja. ez igy megy? nemtudtam.

de érdekes hozzáállás: ahol, és akikkel nem érzem jól magam, oda én nem megyek.

ugyláccik más ezzel nem igyvan......

Elküldve
ja. ez igy megy? nemtudtam.

de érdekes hozzáállás:  ahol, és akikkel nem érzem jól magam, oda én nem megyek.

ugyláccik más ezzel nem igyvan......

A felhivasom szoszerint igy hangzott a www.forum.calibraclub.hu-n:

"Egy helyi (kecskemeti) opel talit kezdett szervezni par helyi astras aztan most mar ugynezki hogy mindehonnan jonnek opelesek ismerkedes lesz a fo program, ha akar valaki jonni innen is hat jojjon ne legyenek kissebsegben a Calibra-k ! "

Vagyis egyreszt nem tudtak hogy a MOTE-tol ki lesz itt, meg ugye vannak Calibraclubosok akik MOTE tagok is !

Masreszt pedig elfertunk egymas mellett a pizzeriaban ami az egyik Calibraclubos-e !

Elküldve

meg kulonben is mirol van itt szo ?

Mi mint hazigazdak meghivtunk titeket is meg a calilibraclubosokat is.

Nem egy MOTE rendezvenyre "pofatlankodtak be", ugyhogy ugyerzem nem kellett volna ezt felhoznod !

Elküldve

Mutatok nektek valamit, amikor még nem volt ez így:

"2002 : A tagság magját ekkor, több internetes baráti társaság alkotja. Legnagyobb létszámban a www.calibraclub.hu baráti társaság rendelkezik. A MOTE - Opel klubhoz csatlakozik Magyarország legnagyobb Interneten megjelenő Opeles magazinja, a www.gsi.hu."

A Calibra Club alapító:

- Dark

- Amadeus

- Ugrifüles Nyúl

- Uhuhu

- Hemi

A MOTE alapítói:

- Dark

- Amadeus

- Ugrifüles Nyúl

- Uhuhu

- Zorro

- Masonka

- Hemi

A felsorolt személyek nélkül nem lenne se www.calibraclub.hu se www.opelforum.hu , vagy www.opelclub.hu.

Pár kép:

Az első nagy Calibrás találkozó 2002.09.28. Velencei tó

18.jpg

23.jpg

6.jpg

MOTE Calibrás találkozó Fót, 2003.06.14.,MOTE:

cali_tali_2003_119.jpg

Ezen a talin Zorroval együtt ragasztottam a www.calibraclub.hu matricálkat az autókra!!!

A múltat lezártam, remélem a jó volt a buli és jót kajáltatok együtt a Pizzéréiban mert már csak ennek van értelme a jövőben..

Csá

Elküldve

Szeretném, ha nem bántanátok Uhuhu-t mert Ő nem azért írta amit írt.

Persze van fent. www.opel-magazin.hu Galéria. 2002 és 2003

Én pl örülnék, ha a MOTE Calibra szekciója a www.calibraclub.hu lenne. Kb 2 évig készítettem azt az oldalt...

De ez utopia:)

Na OFF befejez. Bocsi még1szer

Elküldve

Srácok, engettesék meg nekem, mint "helyi" versenyzőnek, hogy én is hozzászóljak ehhez a dologhoz.Először is, én Rosszlány módon jól éreztem magam, hogy ennyien összejöttünk, hiszen ahhoz képest, hogy csak néhányan akartunk előtte összejönni kommunikálni, a 30-35 autós dolog nagyon melengette a szívem.Már amikor a főnökék megjöttek Bp.-ről, és elsőre úgy 6db Opel hesszelt a Tesó parkolóban, miközben a rendőrök nyálcsorgatva köröztek körülöttünk, akkor is csak mosolyogtam, mint a hülegyerek.Nem érdekel, hogy valaki Calibrás, veterán, mantás, MOTÉ-s,Corsás, mi EGY CSALÁDHOZ TARTOZUNK, ezt jelképezi az a kicsi jel a verdánk orrán, és az, hogy össze-össze jövünk, és folyamatosan beszélünk itt a fórumon, minitalin, Lurdy parkingban, a kecskeméti tundrán. :) :D

Szerintem.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.