Atommanó Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 AMi a kapcsolót illeti, mivel még nem készült el a verda, így nehézkes lett volna, hát hogy még közben melózni is kellett... :roll: Holnap azért körülnézek... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Úgy néz ki hogy nemtudok lemenni holnap Kecsóra. Családi hülyeség, a lehető legjobbkor... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2005 AMi a kapcsolót illeti, mivel még nem készült el a verda, így nehézkes lett volna, hát hogy még közben melózni is kellett... :roll: Holnap azért körülnézek... :wink: Üdv.: AtommanóKöszike. Grat a géphez, remélem örömöd leled majd benne turbó nélkül is. Úgy néz ki hogy nemtudok lemenni holnap Kecsóra. Családi hülyeség, a lehető legjobbkor... Crying or Very sadMajd eljössz legközelebb. Nekem is majdnem beszerveztek egy babazsúrt, ma délután fél ötkor szóltak, de kijelentettem, hogy két hete erre készülök és ha cigánygyerekek vagy aprómajmok potyognak én akkor is a Domushoz megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Fószer* Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Nekem is ma délután akarták áthúzni számításaimat :!: De tántoríthatatlan vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Úgy néz ki ez egy ilyen nap. Nekem is beszerveztek délelötre egy kis melót, de mondtam 12.00 és én hazamentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2005 Tetszik a hozzáállásotok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 csináljatok sok képet! sajnos lehet hogy nem leszek ott! Kiskunmajsán fogom áztatni magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 Kiskunmajsán fogom áztatni magam Smile Ezt lehetne utána is,mert 18:30-tól van éjszakai fürdőzés, és hidd el nekem, nagyon király dolog.Jobb, mint főműsoridőben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Úgy néz ki jó idő lesz ma, persze a hideget leszámítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 ------------------------------------------------------------------------------------------ Első minitali Kecskeméten!, Domus parkoló, 2005.02.05, tali : 14.00 óra ------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee (leendő klubtag) 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó + Aztec (MOTE) 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya (MOTE), 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. Tom (MOTE) 90% 13. Redline (MOTE) ha nem jön közbe semmi! 14. J0hnny + még egy személy (leendő klubtagok) 15. SzaB 101%, hogy ott lesz Smile 16. barinő + foszer (MOTE) ???? 17. bobi 18. Kess (MOTE ha útba esik neki) 19. Addamsky 20. Vktr (+Angel is jöhetne, de nem jön) 21. Corsarulez (felmatricázva+rendszámkerettel) 22. András (Manta) beszervezve by Sziszi 23. Gody (Calibra) beszervezve by Sziszi 24. ? (Calibra) beszervezve by Sziszi 25. ? (Kadett) beszervezve by Sziszi 26. RedBull (Calibra) beszervezve by Sziszi 27. RedFlesh (Calibra) beszervezve by Sziszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Nagyon jóóóól éreztem magam Kecskeméten ! 8) Örülök, hogy találkoztam pár, már ismert emberrel, és jó, hogy sikerült ismét szimpatikus Opel gazdikkal megismerkednem :) :D :lol: :lol: Nagyon korrekt volt a Pizzeria is, ahova tervszerűen bemenekültünk a hideg elől :wink: Köszi a helyi klubtagoknak a szerveszkedést és mindenkinek aki ott volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Képeket és beszámolót küldjetek majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2005 Remélem, a többiek is jól érezték magukat. Mi is köszönjük a részvételt mindenkinek, a hideg ellenére sikerült szép számban összegyűlni. Remélem a későbbiekben hagyományt is teremthetünk majd belőle. Az új tagokat pedig üdvözöljük a klubban, hamarosan megalakítjuk a helyi szekciót, az ő segítségükkel. (részleteket majd megbeszéljük) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2005 Megkérem az új tagokat, hogy írjanak néhány szót az autójukról és küldjenek pár képet Heminek a magazinoldalra . http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&id=3&Itemid=51, ezzel majd meggyorsíthatjuk a szekcó honlapjának a kialakítását is. De erről még később beszélünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Gubacsi Tibor Mária krt a nagykanyar után a Katona gimi felé. mobil: 20/978-79-19 Jó gyerek! a Caravanon ő csinálta a full cserét olcso és még mindíg jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 télleg nagyon jó volt a kutya hideg ellenére is! meglepően sokan összegyültünk....számolta vki menniy auto volt???a pizzériát dugig megtöltöttük és a személyzet sztem azóta ujong hogy végre eljöttünk :) :D :lol: szoval hajrá kecskemét! remélem akik kint voltak és látták milyne jo a halngulat azok meggyőződtek, hogy megéri foglalkozni ezzel a klubbozósdival... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Jó hallani, hogy frankón sikerült a tali. Engem is érdekelt volna a dolog,csak most még nincs verdám. Ez hamarosan megváltozik és onnantól kezdve én is látogatom majd a talikat. Képek engem is érdekelnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Nagyon jóóóól éreztem magam Kecskeméten ! 8) Örülök, hogy találkoztam pár, már ismert emberrel, és jó, hogy sikerült ismét szimpatikus Opel gazdikkal megismerkednem :lol: :D :D :D Nagyon korrekt volt a Pizzeria is, ahova tervszerűen bemenekültünk a hideg elől :wink: Köszi a helyi klubtagoknak a szerveszkedést és mindenkinek aki ott volt Nagyon király volt, hogy ennyien eljöttetek, és örülök, hogy a spontán Pizzérialátogatás is tetszett.Ahogy Gepárd is írta, megpróbálunk ebből egy hagyományt teremteni. És akkor aztán lesz nemulass!!!!Meg dínomdánom, meg ilyenek :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Tettem fel pár képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Pizzériából is pár kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Klafa volt télleg a mai nap, nem bántam meg hogy bekéredzkedtem Addamsky kartárs mellé a jobbosba. :lol: Bár a parkolóban már kocogtak a golyóim a szibériai ízelítőtől, de a pizzéria igazi megváltás volt... :lol: Hát még akkor milyen lett volna, ha az a három kívánság nem csak a pizzára vonatkozott volna... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 télleg nagyon jó volt a kutya hideg ellenére is! meglepően sokan összegyültünk....számolta vki menniy auto volt???a pizzériát dugig megtöltöttük és a személyzet sztem azóta ujong hogy végre eljöttünk :) :D :lol: szoval hajrá kecskemét! remélem akik kint voltak és látták milyne jo a halngulat azok meggyőződtek, hogy megéri foglalkozni ezzel a klubbozósdival... Reméljük is. Reméljük nem ez volt az utolsó mint pl Győrben..... ott is elsőre minden OKé volt.... aztán eltüntek a srácok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Hemi!Azért ennél jobban bízhatnál bennünk!Eltökltek vagyunk, meg minden! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Szerintem jó hangulatú találkozó volt, tele szimpatikus emberekkel - szerintem ennek a szekciónak van jövője! :wink: (Legközelebb azért vegyük bele a progamba a temálfürdőzést mi is, ne csak Uhuhué legyen az élvezet!!! :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Ahojj! Hát az idő télleg nem velünk volt, de majd a nyáron... mert ugye helyit lehet akár többet is egy évben! Asszem keresünk majd olyan helyszínt ahol lehet főzőcskéni is magunknak, meg egésznaposra szervezni. Corsarulez! Azon leszünk (vagyunk), hogy legyen jövőnk is! Meglátod miénk lesz a legeslegnagyobb szexcijó! Ha nem hiszed járjál majd utánna! De azé' jó lenne ha a többi szexció nem hagyná!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts