Sziszi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Én a mathias-ra szavaznek. Fini a pizzajuk :D es oda befer 20 ember +1fo legalabb :?: nem :!: naugye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 kajáldahelyes csevej stop. akkor maradjunk annyiban hogy vki kijön a teszko parkolóba és ott integet ha lát autos hummanoidokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Teljesen mindegy hol mit eszünk csak ne legyen túl messze szerintem senki nem szeretne túl sokat és főleg messze elhagyni az autoját.Először legyen meg a találka majd ott eldöntjük, ugy sem rögtön ez lesz a téma legalábbis szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 Teljesen mindegy hol mit eszünk csak ne legyen túl messze szerintem senki nem szeretne túl sokat és főleg messze elhagyni az autoját.Először legyen meg a találka majd ott eldöntjük, ugy sem rögtön ez lesz a téma legalábbis szerintem. Helyes a bőgés, így van tervezve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 vktr 100%-ra tudja az utat mert o mar volt itt, mondjuk kovethetnetek ot :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Gepárd !!!! Az ötvenes mentén kérdezd meg a lányokat, hogy MOTE kedvezményt igénybe lehet-e venni. :twisted: Bevart zsebűek biztos igényt tartanak rá / R........dó. / :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 igen 1ből :) s ha többen mejünk van-e flotta kedvezmény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Esetleg tartós bérlet esetén havi átalány??? :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Hát ha megvártok, és ha elkészül a kocsi is, akkor én is csatlakoznék a konvolyhoz, de az max 100 km/h sebességet jelent részemről...(Jól gondoljátok meg... :roll: :wink: Ö Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Az cak jó ha van egy "leszabályzott"verda a csapatban. Ha te mész elöl senki sem marad le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Az cak jó ha van egy "leszabályzott"verda a csapatban. Ha te mész elöl senki sem marad le. Csak legyen kész a verda... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Az cak jó ha van egy "leszabályzott"verda a csapatban. Ha te mész elöl senki sem marad le. ilyen eddig is volt....én is kocsival megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 kajáldahelyes csevej stop. akkor maradjunk annyiban hogy vki kijön a teszko parkolóba és ott integet ha lát autos hummanoidokat Engem meg majd hülének néz mindenki, hogy ki a f@sznak kalimpálok mint az őrült! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ...vki kijön a teszko parkolóba és ott integet ha lát autos hummanoidokat Hát ezaz. A Tesco parkoló tele van autós humanoidokkal. Ezzel az erővel mindenkinek integethetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2005 Csak kérdezem, nézett már valaki nekem Gsi ablaktörlő kapcsolót? Itt helyben továbbra sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Hát nem csak Flowernek jelezted, hogy szerezzen már egyet saját részre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2005 Hát nem csak Flowernek jelezted, hogy szerezzen már egyet saját részre? Tudom hogy néha lassú vagyok, de ez most éppen az az eset, mi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 :) Akkor most nekem hova is kell mennem? :roll: :compress: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2005 :) Akkor most nekem hova is kell mennem? :roll: :compress:Aki tudja hol a Domus az odajön, én ott leszek 14:00 előtt valamivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 ühhüm...vágom...akkor én nem homaloidozok..vagy mi. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Én is a Domusnál leszek, bár olyan piszkos a kocsim, hogy lehet, hogy simán észre sem vesztek... Bár a matrica szépen fehérlik hátul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2005 Én is a Domusnál leszek, bár olyan piszkos a kocsim, hogy lehet, hogy simán észre sem vesztek... Bár a matrica szépen fehérlik hátul! Most mondhatnám, hogy előtte közösen simogassuk körbe a büszkeségeinket, de tuti, hogy Mélykék ebbe is belekötne és a nejemmel akarna ijesztgetni :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Most mondhatnám, hogy előtte közösen simogassuk körbe a büszkeségeinket, de tuti, hogy Mélykék ebbe is belekötne és a nejemmel akarna ijesztgetni :) :D :lol: Te vagy diszkriminativ :D Srácokkal nem lehet normális hangnemben társalogni ? Miért ijesztegetnélek ? Te tudod mitől/kitől van tartanivalód :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2005 :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts