Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 863
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Teljesen mindegy hol mit eszünk csak ne legyen túl messze szerintem senki nem szeretne túl sokat és főleg messze elhagyni az autoját.Először legyen meg a találka majd ott eldöntjük, ugy sem rögtön ez lesz a téma legalábbis szerintem.

Elküldve
Teljesen mindegy hol mit eszünk csak ne legyen túl messze szerintem senki nem szeretne túl sokat és főleg messze elhagyni az autoját.Először legyen meg a találka majd ott eldöntjük, ugy sem rögtön ez lesz a téma legalábbis szerintem.

Helyes a bőgés, így van tervezve.

Elküldve

Hát ha megvártok, és ha elkészül a kocsi is, akkor én is csatlakoznék a konvolyhoz, de az max 100 km/h sebességet jelent részemről...(Jól gondoljátok meg... :roll: :wink: Ö

Üdv.: Atommanó

Elküldve
kajáldahelyes csevej stop.

akkor maradjunk annyiban hogy vki kijön a teszko parkolóba és ott integet ha lát autos hummanoidokat

Engem meg majd hülének néz mindenki, hogy ki a f@sznak kalimpálok mint az őrült! :) :D :lol:

Elküldve
...vki kijön a teszko parkolóba és ott integet ha lát autos hummanoidokat

Hát ezaz. A Tesco parkoló tele van autós humanoidokkal. Ezzel az erővel mindenkinek integethetne...

Elküldve
Hát nem csak Flowernek jelezted, hogy szerezzen már egyet saját részre?

Tudom hogy néha lassú vagyok, de ez most éppen az az eset, mi van?

Elküldve
Én is a Domusnál leszek, bár olyan piszkos a kocsim, hogy lehet, hogy simán észre sem vesztek... Bár a matrica szépen fehérlik hátul!

Most mondhatnám, hogy előtte közösen simogassuk körbe a büszkeségeinket, de tuti, hogy Mélykék ebbe is belekötne és a nejemmel akarna ijesztgetni :) :D :lol:

Elküldve

Most mondhatnám, hogy előtte közösen simogassuk körbe a büszkeségeinket, de tuti, hogy Mélykék ebbe is belekötne és a nejemmel akarna ijesztgetni :) :D :lol:

Te vagy diszkriminativ :D Srácokkal nem lehet normális hangnemben társalogni ?

Miért ijesztegetnélek ? Te tudod mitől/kitől van tartanivalód :lol: :lol: :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.