Addamsky Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Jó ötlet. Akkor: Közös eltévedés Kecskemét felé! Találkozó: 2005 02.05. 12:30 Lurdy parkoló 1.Addamsky 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Nekem nem probléma a pálya, de szerintem 5-ös lesz belőle...
Senátor-Admirális Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Kecskemétiek Figyelem !!!! Valaki feltehetne egy térképet a helyszin megjelőlésével!!!! M5 és 5-ős uton való megközelítésről, még mielőtt a pestiek soltvadkerten kötnének ki... :)
Tom Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Február 05. 14:00 Domus parkoló Térkép Szóval beértek Bp felől a Tesco utáni körforgalomba, innét az Omv kútig (érdemes a belső sávban ) egyenesen kell jönni, de traffi elég sűrűn van ezért vigyázni kell. Az Omv kútnál egyenesen kell tovább menni, tehát nem kell a jobbra ívelő 5-ösön maradni. Tovább egyenesen amíg be nem értek a körútra, innét a jobb oldali sávban érdemes maradni amíg az építkezés mellett el nem haladtok, ekkor a bal oldali sávba átjöttök, elértek egy körforgalomba, ebből a második kijáratnál (mintha egyenesen mennél tovább) kell kijönni és erősen balra figyelni, mert ott leszünk. Ezt most jól leírtam de nem bonyolult, eltévedés esetén meg kell kérdezni, hogy merre van a Domus parkoló, ezt mindenki tudja. Ha valaki nem talál ide akkor csörögjön: 70/56-73-798 Mészáros István A másik irányt lásd az előző hozzászólásomnál. :)
SZaB Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 A térképen a Budapest felé nyíl Lajosmizsén keresztül a régi 5-öst jelöli, de ha pályáról érkezik valaki, akkor a Lajosmizsei kijáratnál lejön a pályáról és már a célegyenesben van a Tesco felé. A többi a térképen és Gepard hozzászólásában és ahogy írta is a Domust bárkitől megkérdezitek mindenki tudja merre van kivéve ha nem idevalósi :)
redline Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Jó ötlet. Akkor: Közös eltévedés Kecskemét felé! Találkozó: 2005 02.05. 12:30 Lurdy parkoló Uuuuuuhh Ádám erről ne indítsunk listát, mert fölöslegesen születne csomo oldalnyi beírás megint csak a nevekkel. A 12.30as idópont jó. Legkésőbb akkor megindul a konvoj, aki bujt bujt, aki nem az nem. Ha vki késik szóljon valalkinek telefonon és megvárjuk, vagy utvonalat magyarázunk. Valaki olyna menjen az élen aki tutira vágja az utat :) Szerintem menjünk az 5ösön....bevarrtzseb rulez :? Ja és ez ugye nem a stritracsing tali lesz tehát szabályok betartása vagy hasonlóra számítsunk.....mert megint lemaradok mint amikor Soltvadkertre meg Tökölre mentünk :D
Tom Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Szerintem menjünk az 5ösön....bevarrtzseb rulez :? Ja és ez ugye nem a stritracsing tali lesz tehát szabályok betartása vagy hasonlóra számítsunk.....mert megint lemaradok mint amikor Soltvadkertre meg Tökölre mentünk :D Maximálisan egyetértek Reddel! :D 1. Szerintem is 5ös út!:) Költség- és sebességcsökkentő tényező!:D 2. Lásd aláírásom! Ergo: Ízirájder öcsém! :D (((Olyat is lehetne, hogy többen megyünk egy kocsival (benzinpénz x felé osztódik), mondjuk így viszont a kocsik létszáma csökken és kisebbnek látszik a tali... :lol: :lol: :lol: )))
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Jó ötlet.: Ha vki késik szóljon valalkinek telefonon Eeeeeeeeeeeeeeznaggggggggyoooon jóóóóóó! :) :D :lol: :lol:
Sziszi Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 ------------------------------------------------------------------------------------------ Első minitali Kecskeméten!, Domus parkoló, 2005.02.05, tali : 14.00 óra ------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee (leendő klubtag) 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó + Aztec (MOTE) 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya (MOTE), 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. Tom (MOTE) 90% 13. Redline (MOTE) ha nem jön közbe semmi! 14. J0hnny + még egy személy (leendő klubtagok) 15. SzaB 101%, hogy ott lesz Smile 16. barinő + foszer (MOTE) ???? 17. bobi 18. Kess (MOTE ha útba esik neki) 19. Addamsky 20. Vktr (+Angel is jöhetne, de nem jön) 21. Corsarulez (felmatricázva+rendszámkerettel) 22. András (Manta) beszervezve by Sziszi :) 23. Gody (Calibra) + meg 1 Calibra talan beszervezve by Sziszi :D
knight Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 A térképen a Budapest felé nyíl Lajosmizsén keresztül a régi 5-öst jelöli, de ha pályáról érkezik valaki, akkor a Lajosmizsei kijáratnál lejön a pályáról és már a célegyenesben van a Tesco felé. A többi a térképen és Gepard hozzászólásában és ahogy írta is a Domust bárkitől megkérdezitek mindenki tudja merre van kivéve ha nem idevalósi :) E izééé most lehet, hogy nem jól mondom, de már egy ideje járok erre busszal... és úgy emlékszem, hogy van egy ettől korábbi lehajtó aminél Lajosmizse van táblázva... az a lehajtó amire Te gondolsz az nem Kecskemét-Észak (bár ez sincs kiírva, csak sima Kecskemét talán) ??? Mert az bizti, hogy a barna pici helységjelző tábla előtte Kecskemétet mond... Itt a lehajtó elég éles kanyarban emelkedik a pálya felé és úgy megy rá az 5-ösre, ami egy pár kilométer után Tesco-hoz visz...
Addamsky Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Eeeeeeeeeeeeeeznaggggggggyoooon jóóóóóó! :) :D :lol: :lol: Öhm... Ezt Redline írta...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Sem'baj!Akkor is tetszett! :wink: :) :D :lol: :lol:
Joee Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 E izééé most lehet, hogy nem jól mondom, de már egy ideje járok erre busszal... és úgy emlékszem, hogy van egy ettől korábbi lehajtó aminél Lajosmizse van táblázva... az a lehajtó amire Te gondolsz az nem Kecskemét-Észak (bár ez sincs kiírva, csak sima Kecskemét talán) ??? Mert az bizti, hogy a barna pici helységjelző tábla előtte Kecskemétet mond... Itt a lehajtó elég éles kanyarban emelkedik a pálya felé és úgy megy rá az 5-ösre, ami egy pár kilométer után Tesco-hoz visz... Igen van elötte egy Lajosmizse lehajtó. Nem tudom pontosan mi van kiirva, de úgy emlékszem hogy kecskemét.
Joee Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Mármint a msáodik lehajtónál van kecskemét kiírva.
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Elküldve Február2, 2005 E izééé most lehet, hogy nem jól mondom, de már egy ideje járok erre busszal... és úgy emlékszem, hogy van egy ettől korábbi lehajtó aminél Lajosmizse van táblázva... az a lehajtó amire Te gondolsz az nem Kecskemét-Észak (bár ez sincs kiírva, csak sima Kecskemét talán) ??? Mert az bizti, hogy a barna pici helységjelző tábla előtte Kecskemétet mond... Itt a lehajtó elég éles kanyarban emelkedik a pálya felé és úgy megy rá az 5-ösre, ami egy pár kilométer után Tesco-hoz visz... Szerintem azt akarta írni, hogy Lajosmizse utáni kijáratnál, de ha az 50-esen( régi 5-ös) jönnek Lajosmizsén keresztül akkor no problem. Csak arra kell figyelni, hogy Dabas és Örkény térségében sok traffi szokott lenni, főleg Örkény Kecskemét felé eső végén. És még a pálya utáni részen is van egy helyen Lajos és Kmét között egy 60-as korlátozás, na ott is kell figyelni mert elbújnak a baloldali bokrok közé.
redline Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 mielőtt a lelkes kecskeméti (már és leendő) klubbtagok ellopnák az összes városba vezető út mellől a táblát, hogy nekik legyen igazuk, felvetnék egy olyasmit, hogy nincs e kecskemét előtt egy benzinkút ahol lehetne egy pre-gyűlést csinlni?? itt össze tudnának verődni azok aikik útközben lemaradtak és kijöhetne vmi helyikeménycsávó :) aki elkalauzolna minket. viszont ezt absz. nem talihelyszinként jelölném meg mert abbol irto nagy kavar lesz. jöjjön egyvalaki annyi elég lesz.
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Én ezt szívesen bevállalom, a Tesco körforgalom után fogok ácsingózni villogó elakadásjelzővel, és azzal a szép fehér színű Fastrával, ha így megfelel,13:45-től. De aztán lassítani ám!!!!! :) :D
redline Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Én ezt szívesen bevállalom, a Tesco körforgalom után fogok ácsingózni villogó elakadásjelzővel, és azzal a szép fehér színű Fastrával, ha így megfelel,13:45-től. De aztán lassítani ám!!!!! :) :D Nemjo. Olyan kellene ahol le is lehet parkolni, és be lehet várni a lemaradtakat, és egy gyors eligazítást lehet tartani a helyszinen, hogy merre is fogunk meni a városban mert ott ugyis szétszakad a társaság
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Akkor meg gyertek be a Tesco parkolójába, és ott leszek.Ha mindenki veszi az adást, akkor ahogy bekanyarodtok a parkolóba, ott leszek rögtön balra, az első parkingzónában.Ennek már működnie kell, gondolom.A Tescot meg nem lehet eltéveszteni!Ugye Opel16V! :)
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Elküldve Február2, 2005 Sőt addig Mélykék és Manó is vezethetné a konvojt, ők legalább ismerik az utat. A helyi kemény mag pedig vár a Domusnál. :) :D
warwolf Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Mindazállat! :) :D :lol: És elkezdik dobálni az üres sörösüvegeket! :twisted: :twisted:
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 ....A Tescot meg nem lehet eltéveszteni!Ugye Opel16V! :).... Egyszer azért összejött neki is :D Még az M5-ösön felhívom, hogy hol van : "ó mindjárt ott vagyok Kecskeméten !" Okés ! Lecaplatok az pályáról, városhatár, Tesco parkoló, megállok. Gabi sehol :shock: Hívom:"Hát rossz helyen jöttem le, átkeveredek lassan a városon és ott vagyok" :lol: :lol: :lol: ui: számod megvan, igénybe is fogjuk venni a felajánlott segítségedet, ha gond lenne :wink:
tgabika76 Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 És mi van a kajával meg a táncoslányokkal? Ne csak az odajutást szervezzétek :) :D
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Elküldve Február2, 2005 Kaja elvileg lesz, de erről inkább Sziszi tud bővebbet, ha beengednek a Gody-ba akkor ott kajázunk, ha nem akkor meg másutt. A lányokat meg szedjétek össze az 50-es mentén, egyenlőre terepen vannak :) :D
Sziszi Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Gody-val nem beszeltem le ilyeneket, de a Domus parkolo kornyeken akad kajalda boven, de akar oda is mehetunk majd meglatjuk, de az azert gyalog meszebb van a Domus-tol !
Joee Elküldve Február2, 2005 Elküldve Február2, 2005 Gody-val nem beszeltem le ilyeneket, de a Domus parkolo kornyeken akad kajalda boven, de akar oda is mehetunk majd meglatjuk, de az azert gyalog meszebb van a Domus-tol ! Én a mathias-ra szavaznek. Fini a pizzajuk :)
Recommended Posts