Addamsky Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Jó ötlet. Akkor: Közös eltévedés Kecskemét felé! Találkozó: 2005 02.05. 12:30 Lurdy parkoló 1.Addamsky 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Nekem nem probléma a pálya, de szerintem 5-ös lesz belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Kecskemétiek Figyelem !!!! Valaki feltehetne egy térképet a helyszin megjelőlésével!!!! M5 és 5-ős uton való megközelítésről, még mielőtt a pestiek soltvadkerten kötnének ki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Február 05. 14:00 Domus parkoló Térkép Szóval beértek Bp felől a Tesco utáni körforgalomba, innét az Omv kútig (érdemes a belső sávban ) egyenesen kell jönni, de traffi elég sűrűn van ezért vigyázni kell. Az Omv kútnál egyenesen kell tovább menni, tehát nem kell a jobbra ívelő 5-ösön maradni. Tovább egyenesen amíg be nem értek a körútra, innét a jobb oldali sávban érdemes maradni amíg az építkezés mellett el nem haladtok, ekkor a bal oldali sávba átjöttök, elértek egy körforgalomba, ebből a második kijáratnál (mintha egyenesen mennél tovább) kell kijönni és erősen balra figyelni, mert ott leszünk. Ezt most jól leírtam de nem bonyolult, eltévedés esetén meg kell kérdezni, hogy merre van a Domus parkoló, ezt mindenki tudja. Ha valaki nem talál ide akkor csörögjön: 70/56-73-798 Mészáros István A másik irányt lásd az előző hozzászólásomnál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 A térképen a Budapest felé nyíl Lajosmizsén keresztül a régi 5-öst jelöli, de ha pályáról érkezik valaki, akkor a Lajosmizsei kijáratnál lejön a pályáról és már a célegyenesben van a Tesco felé. A többi a térképen és Gepard hozzászólásában és ahogy írta is a Domust bárkitől megkérdezitek mindenki tudja merre van kivéve ha nem idevalósi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Jó ötlet. Akkor: Közös eltévedés Kecskemét felé! Találkozó: 2005 02.05. 12:30 Lurdy parkoló Uuuuuuhh Ádám erről ne indítsunk listát, mert fölöslegesen születne csomo oldalnyi beírás megint csak a nevekkel. A 12.30as idópont jó. Legkésőbb akkor megindul a konvoj, aki bujt bujt, aki nem az nem. Ha vki késik szóljon valalkinek telefonon és megvárjuk, vagy utvonalat magyarázunk. Valaki olyna menjen az élen aki tutira vágja az utat :) Szerintem menjünk az 5ösön....bevarrtzseb rulez :? Ja és ez ugye nem a stritracsing tali lesz tehát szabályok betartása vagy hasonlóra számítsunk.....mert megint lemaradok mint amikor Soltvadkertre meg Tökölre mentünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Szerintem menjünk az 5ösön....bevarrtzseb rulez :? Ja és ez ugye nem a stritracsing tali lesz tehát szabályok betartása vagy hasonlóra számítsunk.....mert megint lemaradok mint amikor Soltvadkertre meg Tökölre mentünk :D Maximálisan egyetértek Reddel! :D 1. Szerintem is 5ös út!:) Költség- és sebességcsökkentő tényező!:D 2. Lásd aláírásom! Ergo: Ízirájder öcsém! :D (((Olyat is lehetne, hogy többen megyünk egy kocsival (benzinpénz x felé osztódik), mondjuk így viszont a kocsik létszáma csökken és kisebbnek látszik a tali... :lol: :lol: :lol: ))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Jó ötlet.: Ha vki késik szóljon valalkinek telefonon Eeeeeeeeeeeeeeznaggggggggyoooon jóóóóóó! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 ------------------------------------------------------------------------------------------ Első minitali Kecskeméten!, Domus parkoló, 2005.02.05, tali : 14.00 óra ------------------------------------------------------------------------------------------ 1. Gepard (MOTE) 2. Warwolf (MOTE) 3. Joee (leendő klubtag) 4. Hagalex 5. Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi 8. Atommanó + Aztec (MOTE) 9. Mélykék (MOTE) Ha közbe nem jön valami 10. Tgabika76 (MOTE) Warwolfnak ma ígérte meg telcsin. 11. uhuhu és asszonya (MOTE), 98 %. ha lesz kedve a Zasszonynak kirándulni . 12. Tom (MOTE) 90% 13. Redline (MOTE) ha nem jön közbe semmi! 14. J0hnny + még egy személy (leendő klubtagok) 15. SzaB 101%, hogy ott lesz Smile 16. barinő + foszer (MOTE) ???? 17. bobi 18. Kess (MOTE ha útba esik neki) 19. Addamsky 20. Vktr (+Angel is jöhetne, de nem jön) 21. Corsarulez (felmatricázva+rendszámkerettel) 22. András (Manta) beszervezve by Sziszi :) 23. Gody (Calibra) + meg 1 Calibra talan beszervezve by Sziszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 A térképen a Budapest felé nyíl Lajosmizsén keresztül a régi 5-öst jelöli, de ha pályáról érkezik valaki, akkor a Lajosmizsei kijáratnál lejön a pályáról és már a célegyenesben van a Tesco felé. A többi a térképen és Gepard hozzászólásában és ahogy írta is a Domust bárkitől megkérdezitek mindenki tudja merre van kivéve ha nem idevalósi :) E izééé most lehet, hogy nem jól mondom, de már egy ideje járok erre busszal... és úgy emlékszem, hogy van egy ettől korábbi lehajtó aminél Lajosmizse van táblázva... az a lehajtó amire Te gondolsz az nem Kecskemét-Észak (bár ez sincs kiírva, csak sima Kecskemét talán) ??? Mert az bizti, hogy a barna pici helységjelző tábla előtte Kecskemétet mond... Itt a lehajtó elég éles kanyarban emelkedik a pálya felé és úgy megy rá az 5-ösre, ami egy pár kilométer után Tesco-hoz visz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Eeeeeeeeeeeeeeznaggggggggyoooon jóóóóóó! :) :D :lol: :lol: Öhm... Ezt Redline írta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Sem'baj!Akkor is tetszett! :wink: :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 E izééé most lehet, hogy nem jól mondom, de már egy ideje járok erre busszal... és úgy emlékszem, hogy van egy ettől korábbi lehajtó aminél Lajosmizse van táblázva... az a lehajtó amire Te gondolsz az nem Kecskemét-Észak (bár ez sincs kiírva, csak sima Kecskemét talán) ??? Mert az bizti, hogy a barna pici helységjelző tábla előtte Kecskemétet mond... Itt a lehajtó elég éles kanyarban emelkedik a pálya felé és úgy megy rá az 5-ösre, ami egy pár kilométer után Tesco-hoz visz... Igen van elötte egy Lajosmizse lehajtó. Nem tudom pontosan mi van kiirva, de úgy emlékszem hogy kecskemét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Mármint a msáodik lehajtónál van kecskemét kiírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 E izééé most lehet, hogy nem jól mondom, de már egy ideje járok erre busszal... és úgy emlékszem, hogy van egy ettől korábbi lehajtó aminél Lajosmizse van táblázva... az a lehajtó amire Te gondolsz az nem Kecskemét-Észak (bár ez sincs kiírva, csak sima Kecskemét talán) ??? Mert az bizti, hogy a barna pici helységjelző tábla előtte Kecskemétet mond... Itt a lehajtó elég éles kanyarban emelkedik a pálya felé és úgy megy rá az 5-ösre, ami egy pár kilométer után Tesco-hoz visz... Szerintem azt akarta írni, hogy Lajosmizse utáni kijáratnál, de ha az 50-esen( régi 5-ös) jönnek Lajosmizsén keresztül akkor no problem. Csak arra kell figyelni, hogy Dabas és Örkény térségében sok traffi szokott lenni, főleg Örkény Kecskemét felé eső végén. És még a pálya utáni részen is van egy helyen Lajos és Kmét között egy 60-as korlátozás, na ott is kell figyelni mert elbújnak a baloldali bokrok közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 mielőtt a lelkes kecskeméti (már és leendő) klubbtagok ellopnák az összes városba vezető út mellől a táblát, hogy nekik legyen igazuk, felvetnék egy olyasmit, hogy nincs e kecskemét előtt egy benzinkút ahol lehetne egy pre-gyűlést csinlni?? itt össze tudnának verődni azok aikik útközben lemaradtak és kijöhetne vmi helyikeménycsávó :) aki elkalauzolna minket. viszont ezt absz. nem talihelyszinként jelölném meg mert abbol irto nagy kavar lesz. jöjjön egyvalaki annyi elég lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Én ezt szívesen bevállalom, a Tesco körforgalom után fogok ácsingózni villogó elakadásjelzővel, és azzal a szép fehér színű Fastrával, ha így megfelel,13:45-től. De aztán lassítani ám!!!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Én ezt szívesen bevállalom, a Tesco körforgalom után fogok ácsingózni villogó elakadásjelzővel, és azzal a szép fehér színű Fastrával, ha így megfelel,13:45-től. De aztán lassítani ám!!!!! :) :D Nemjo. Olyan kellene ahol le is lehet parkolni, és be lehet várni a lemaradtakat, és egy gyors eligazítást lehet tartani a helyszinen, hogy merre is fogunk meni a városban mert ott ugyis szétszakad a társaság Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Akkor meg gyertek be a Tesco parkolójába, és ott leszek.Ha mindenki veszi az adást, akkor ahogy bekanyarodtok a parkolóba, ott leszek rögtön balra, az első parkingzónában.Ennek már működnie kell, gondolom.A Tescot meg nem lehet eltéveszteni!Ugye Opel16V! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 Sőt addig Mélykék és Manó is vezethetné a konvojt, ők legalább ismerik az utat. A helyi kemény mag pedig vár a Domusnál. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Mindazállat! :) :D :lol: És elkezdik dobálni az üres sörösüvegeket! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 ....A Tescot meg nem lehet eltéveszteni!Ugye Opel16V! :).... Egyszer azért összejött neki is :D Még az M5-ösön felhívom, hogy hol van : "ó mindjárt ott vagyok Kecskeméten !" Okés ! Lecaplatok az pályáról, városhatár, Tesco parkoló, megállok. Gabi sehol :shock: Hívom:"Hát rossz helyen jöttem le, átkeveredek lassan a városon és ott vagyok" :lol: :lol: :lol: ui: számod megvan, igénybe is fogjuk venni a felajánlott segítségedet, ha gond lenne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 És mi van a kajával meg a táncoslányokkal? Ne csak az odajutást szervezzétek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 Kaja elvileg lesz, de erről inkább Sziszi tud bővebbet, ha beengednek a Gody-ba akkor ott kajázunk, ha nem akkor meg másutt. A lányokat meg szedjétek össze az 50-es mentén, egyenlőre terepen vannak :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Gody-val nem beszeltem le ilyeneket, de a Domus parkolo kornyeken akad kajalda boven, de akar oda is mehetunk majd meglatjuk, de az azert gyalog meszebb van a Domus-tol ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Gody-val nem beszeltem le ilyeneket, de a Domus parkolo kornyeken akad kajalda boven, de akar oda is mehetunk majd meglatjuk, de az azert gyalog meszebb van a Domus-tol ! Én a mathias-ra szavaznek. Fini a pizzajuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts