Gepard Elküldve Január27, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2005 Ha véletlen még hó lesz február 5.én az ugye nem akadály? Legalább ha mást nem, tudunk hóembert építeni :) És lesz egy jó kis hógolyócsata. MOTE : Rendőrök :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ha ilyen hideg lesz akkor is jön mindenki február 5.-én? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ha lesz moci az autóban én megyek... :wink: Üdv: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ha ilyen hideg lesz akkor is jön mindenki február 5.-én? Naná eső, hó, szél, fagy nem ellenfél. Ha meg nagyon fázunk van hely bőven ahova beülhetünk. Sziszi, a Godys haveroddal beszéltél már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2005 Ha jöttök le, nem nézne valaki egy gsi ablaktörlő kapcsolót nekem, az egyik bontóban? Max 3-4 ezerért kellene. Itt Kecskeméten nincs sehol. 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 A computer kapcsolásához kell??? Amúgy persze hogy nézek neked, szerválunk valamit... :wink: Aztán meg szép lassan meg már csak összeáll az a GSI... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2005 A computer kapcsolásához kell??? Amúgy persze hogy nézek neked, szerválunk valamit... :wink: Aztán meg szép lassan meg már csak összeáll az a GSI... :) :D Üdv.: Atommanó Jaja ahhoz kell, itt már lassan két hónapja vadászom, de eddig csak hitegettek és már nagyon unom, hogy nincs. Furkálni meg nem szeretném a gépet. Előre is köce a segítséget. Gsi? Hmm, majd kiderül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 ....gsi Nem csak GSi, legyen inkább olyan kocsinak a kapcsolója, amiben van MID :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 Sziszi, a Godys haveroddal beszéltél már? meg nem, de fogok :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 meg nem, de fogok :!: Kevesebb, mint egy heted van. Vigyázz, ki ne fuss az időböl :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 egesz hetre havazast meg kemeny minuszokat mondanak, penteken alitalg mar szep do lesz de meg mindig -5 korul :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2005 egesz hetre havazast meg kemeny minuszokat mondanak, penteken alitalg mar szep do lesz de meg mindig -5 korul :)Azért valljuk meg őszintén, eddig nem nagyon jött be az előrejelzés, havazásilag. Legalábbis itt nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 hallo ide be szabad lépni? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 hallo ide be szabad lépni?:wink: :roll: :?: Hát ez most őszintén nem teljesen kristálytiszta... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Azért valljuk meg őszintén, eddig nem nagyon jött be az előrejelzés, havazásilag. Legalábbis itt nálunk. Hat most bejott mert mar havazik is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 hetvegere mond csak igaz havazast az idojarasjelentes, nem volna jo kesobbre rakni a talit :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Engem nem rémít el a hó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Engem nem rémít el a hó. mi odatalalunk barmekkora hoban, az OK es akik messzirol jonnek :?: szakado hoban/esoben nezegeted a kocsikat :?: :smt021 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Ráadásul lehet hogy nem lesz kész a kocsim addigra.... :) :D Tegyük át egy héttel mondjuk vasárnapra :wink: ! Na jó miattam nem kell... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 És másik autóba nem is tudsz beülni mi? Amúgy ha a pályát megtisztítják akkor nem lehet gond a lejutás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Igaz, mert úgy könnyeb tolni a kasztnit... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Öhm... Az első sort is olvastad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Olvastam, de nem tudok.... :wink:(Ennyi erővel busszal is lemehetnénk.... :) ) Már olyan elvonási tüneteim vannak hogy néha csak ülök, és annyit mondok: Brmm Brmmm....és közben kormányozok, meg váltok is... :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Engem nem rémít el a hó. Nahhh így kell hozzállni a dologhoz :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Több lehetőséged van: - Punto - Busz - Beülsz vkihez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts