Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Izééééé a hátsó üléssor részben foglalt nemde ? :wink: 8)

Azt előtte ki kellene pakolni

És még te beszélsz kreativitásról?

A Domusban van csomó ágy meg fotel. :)

• Hozzászólások 863
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Azt mondtam neki, hogy azért leszünk egy parkolóban mert az országból több helyről is jönnek és, ott megtudjuk nézni egymás kocsiját is, de nem volt ez ellen sem kifogása.

Elküldve

Igazad van Ádám ! Lejössz Kecskemétre te is ? Mert akkor lenyomhatnál egy prezentációt Domus+csajok+ágy/fotel relációban :D :lol: :lol:

ui: gepard írta, hogy a kocsiban akar merülőforralót játszani 8)

Elküldve
Okké. Úgy néz ki hogy tudok menni. Ha lesznek ott táncosok a fogadásunkra akkor kísérletet teszek a prezentáció megtartására is... :)

Ilyen gáláns "felajánlkozás" nem szabad veszni hagyni :D

Véletlenül nincs valakinek ismerőse/ismerettsége a képen látható lányok között ? :lol: :lol: :lol: :D

hazavato5_0.jpg

ui: persze lehet más, lányokból álló "táncformáció" is az alany 8)

Elküldve
Meki?? akko már inkáb az ÓÓjsönbe vecek egy egész grillcsirkét haccázér oszt kéccer olyan jóllakok vele.. :) :violent2:

na arrol a grillcsirkerol is tudneke neked meselni, de inkabb csak anyit mondok ne vedd meg :wink:

Elküldve

Hát persze! Tudom én, hogy nem egészségesebb, csak éppen fele annyi pénzért több! És ugye én egy elég egyszerű gyerek vagyok!! :roll:

Szerzői, közvetítési, és egyéb jogdíjak fixálása után jöhet a kamera is!

..De csak ha az említett jánnyal rophatom!! :)

Elküldve
Véletlenül nincs valakinek ismerőse/ismerettsége a képen látható lányok között ? :D :D :D :D

Így ruhában nem nagyon ismerem fel őket :) :D

akkor gyere Bmv-vel :lol:

Igaz nálunk nincs mv :lol:

Ezek után én nem ajánlom fel, hogy táncoljak :D
Elküldve

Na gyere ki a hóra! :)

Én ma mentem életemben először kombival havas úton, de nem semmi élmény volt ahogy ki-kitört a segge.

Elküldve

Srácok. Most elösször sírom vissza a skodámat. Azzal picit nagyobb élmény volt hóban közlekedni :) . Azért opel-lal biztonságosabb.

Elküldve

Hölgyekurak a további offtopik társalgást kéretik a Társalgó ->Kecskemét és kornyéke topikban folytatni.

Ez a topik maradjon meg a mostani (sé remélhetőleg későbbi) szerveződő taliknak, térképeknek, névsoroknak, taliképek linkjeinek és hasonlóknak.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.