warwolf Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Vezess te is meztelül mint warwolf teszi és akkor a te kocsid után forgolodni fognak Kikérem magamnak, mert cipő azért volt rajtam! :) :D :lol:
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Akkor lehet hogy azt nézték, de kéretik átmenni a Társalgóba...!!! :wink: Üdv.: Atommanó
warwolf Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Szigorúúúúúúúúú!ha Kecskeméten mosol ruha nélkül autót, az nem tartozik másra! 8) :wink: Ezek már az elvonási tünetei a GSÍ szindrómának! :)
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Hát ha úgy gondoljátok kibővíthetitek a témakört... :roll: Nekem aztán egál.. :wink: Üdv.: Atommanó
warwolf Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Ha így halad, akkor egész népes kis Opeles társaság fog itt nálunk Kecskeméten, február 5.-én, 14:00-kor a Domus parkolójában összejönni.Remélem, hogy az idő is kegyes lesz hozzánk. :wink:
Joee Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Ha így halad, akkor egész népes kis Opeles társaság fog itt nálunk Kecskeméten, február 5.-én, 14:00-kor a Domus parkolójában összejönni.Remélem, hogy az idő is kegyes lesz hozzánk. :wink: Hat igen. Remeljuk hogy nem szakad az eso. Azert ha megis majdcsak talalunk valami megoldast. :)
Sziszi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Joe: Van egy OFF topic Citroen C3 az avatarodon, valahonna ismeros :)
corsarulez Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Vezess te is meztelül mint warwolf teszi és akkor a te kocsid után forgolodni fognak Az én kocsim után is forgolódott egyszer mindenki, és még le se kellett vetkőznöm.... Zárlatos lett a kürt.... :) 20km-en át üvöltött teli torokból...!! :lol:
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Az én kocsim után is forgolódott egyszer mindenki, és még le se kellett vetkőznöm.... Zárlatos lett a kürt.... :) 20km-en át üvöltött teli torokból...!! :D Az sem rossz :lol: De warwolf kolléga maximalista, nem szereti a félmegoldásokat 8) Ha már warwolf ! Ne feledjétek a helyszín kinézését sem, a leíráshoz mellékelt fotók frissítése érdekében :wink:
warwolf Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sajnos én csak egy sportváltógombot, és egy másik magnót tudnék felmutatni, de Gepárd középkonzolja egész jól néz ki! :)
Sziszi Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 idezet a forum.calibraclub.hu-rol : Szenteltessék meg a Te motorod, Jöjjön el a Te gyorsulásod, Legyen meg a Te sebességed, Úgy az autópályán, mint a főutón. Mindennapi benzinünket add meg nekünk ma És bocsásd meg az összes gyorshajtásunkat Miképpen mi is megbocsátunk a lassú autósoknak. Ne vigyél minket radarcsapdákba És szabadíts meg minket mindenekelőtt a GTI-sektől Mert Tiéd a lóerő, a fékbetét, a henger, és a főtengely Az indulástól a megállásig :)
corsarulez Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 idezet a forum.calibraclub.hu-rol : Szenteltessék meg a Te motorod, Jöjjön el a Te gyorsulásod, Legyen meg a Te sebességed, Úgy az autópályán, mint a főutón. Mindennapi benzinünket add meg nekünk ma És bocsásd meg az összes gyorshajtásunkat Miképpen mi is megbocsátunk a lassú autósoknak. Ne vigyél minket radarcsapdákba És szabadíts meg minket mindenekelőtt a GTI-sektől Mert Tiéd a lóerő, a fékbetét, a henger, és a főtengely Az indulástól a megállásig :) Király!!!!! :D :lol:
SZaB Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Először idetévedve a fórumra alig láttam kecskeméti opelest most meg már saját szekció alakul lassan. :) Ha meg tudom oldani és nem szükségeltetik semmi extra módosítás a gépen a részvételhez, akkor febr. 5-én én is mennék a talira.
Joee Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok! Először idetévedve a fórumra alig láttam kecskeméti opelest most meg már saját szekció alakul lassan. :) Ha meg tudom oldani és nem szükségeltetik semmi extra módosítás a gépen a részvételhez, akkor febr. 5-én én is mennék a talira. Szerintem szivesen lát mindenki február 5.-én. Milyen autóval érkezel majd, ha jösz?
berlina Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok, Tegnap délben találkoztam a Tesco parkolóban a sráccal aki a Veszelszky-nél dolgozik, akinek a kék automatic 1,2 C Kadett-je van, említettem neki, hogy feb. 5-n kecskeméti Opel tali lenne, érdekelné-e, nagyon örült, mondta, hogy persze igen, megmég: akkor szólna az ismerősének, akinek mostanában lett kész a szintén C Kadett-je, meg a másik ismerősének akinek B Manta-ja van, meg egy öregúr ismerősének akinek valamiálomszép piros A Manta-ja van, lehet hogy Ők is elnéznének a Domusz-hoz. Very Happy Zoli p.s. tegnap véletlen a Budapesti régió tpoic-ba érkezett ez az üzenet, ide szántam :oops:
SZaB Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Egy 1.6-os F Astra Caravan 16V. Tavaly vettem és ezért nincs még semmi alakítva rajta, de ez az év lesz az amikor sokat változik majd. Legalábbis nagyon remélem.
Joee Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Sziasztok, Tegnap délben találkoztam a Tesco parkolóban a sráccal aki a Veszelszky-nél dolgozik, akinek a kék automatic 1,2 C Kadett-je van, említettem neki, hogy feb. 5-n kecskeméti Opel tali lenne, érdekelné-e, nagyon örült, mondta, hogy persze igen, megmég: akkor szólna az ismerősének, akinek mostanában lett kész a szintén C Kadett-je, meg a másik ismerősének akinek B Manta-ja van, meg egy öregúr ismerősének akinek valamiálomszép piros A Manta-ja van, lehet hogy Ők is elnéznének a Domusz-hoz. Very Happy Zoli p.s. tegnap véletlen a Budapesti régió tpoic-ba érkezett ez az üzenet, ide szántam :oops: Látom megy a toborzás. :) Egyik ismerősnek is van egy szép fekete Mantája, majd elnezek arra es szolók neki. Hátha érdekli a dolog.
Hagalex Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Joee írta:Látom megy a toborzás. Egyik ismerősnek is van egy szép fekete Mantája, majd elnezek arra es szolók neki. Hátha érdekli a dolog. Nnna azt próbáld meg!! :smt065 Őt én akartam... :)
Hagalex Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Szab:Ha meg tudom oldani és nem szükségeltetik semmi extra módosítás a gépen a részvételhez, akkor febr. 5-én én is mennék a talira. Csak a villám rajta legyen... a többi nem számít, az enyim is ehte gyári.... és ahogy elnézem a pénzünktárcám, még egy jóideig az is marad.(max. egy kipufogóvég...névnapra...esetleg...talán)
uhuhu Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 nem tudom, de hány klubtag van a "Kecskeméti régiób"ban? csak ugy kérdeztem... :roll:
Joee Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 nem tudom, de hány klubtag van a "Kecskeméti régiób"ban? csak ugy kérdeztem... :roll: Ez jó kérdés. Sajna én nem tudom. Nekem szándékomban áll belépni :)
Joee Elküldve Január24, 2005 Elküldve Január24, 2005 Joee írta: Nnna azt próbáld meg!! :smt065 Őt én akartam... :) Privát üzi ment.
Recommended Posts