Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
2005. Február 5. 14:00 Domus parkoló, első minitali.

Program:

Általános ismerkedés (pofa és kocsivizit):)

1.Gepard (MOTE)

2.Warwolf (MOTE)

3.Joee

4.Hagalex

5.Devil

6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó?

7. Sziszi

U.i.:Akinek van digit fotógépe az hozza el.

Csak én még lusta voltam feliratkozni... :oops:

Üdv.: Atommanó

• Hozzászólások 863
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Hát akkor hajrá!

Aztec se feljtse el!

Meg ha Mélykék is jönne, meg még aki akar, az külön kuriózum lenne.Ahhoz képest, hogy csak egy síma helyi "mini" talinak indult! :)

Futó ÚR?? :?:

Elküldve
gyerekek képeket mindenképp csináljatok, lehessen döngetni a mellünket hogy mekkora opelezős élet van mindenhol :)

Te vulkános admin!Nem akarod végre meglátogatni kicsiny köreinket?

Akkor te is rajta lennél a képeken! :wink:

Elküldve
....Meg ha Mélykék is jönne, meg még aki akar, az külön kuriózum lenne....

Jól van lenézek én is, ha nem jön közbe valami. Találjatok ki valami pöpec helyszínt, ahol a kocsitokról tudunk új képeket csinálni aztán megkérjük Hemit és felnyomatja az opel-mazinra :wink:

Elküldve

Közös Hambizás?Ugyanis a közelben van a város egyetlen éjjel-nappali hambizója, és elég konkrét méretű dolgokat lehet venni náluk, jó pézé!

Amúgy ha már nagyon fázunk, majd szervezetten átvonulunk v.mi zártabb helyre! :wink:

Elküldve

Re!

Baccus! nem akar menni a fotóalbumom a hóónlapomon...tud valaki esetleg segíteni???..mer a linkelést megoldottam, de aképek nem jelennek meg valamiért...a számítógépemen meg megy rendesen.

Nekem nincs ellenemre a kajálás se, de jelzem én hétvégén mindíg bezabálok ebédkor... :lurk: :)

Elküldve

Hagalex!

Fel kell tölteni előbb őket egy oldalra, pl tar.hu és onnan már menni fog..

A gépedről nem tudsz linkelni... :wink:

A kajálás mindenféleképen jó ötlet... :wink:

Üdv.: Atommanó

Elküldve
Amúgy ha már nagyon fázunk, majd szervezetten átvonulunk v.mi zártabb helyre! :wink:

A tali tervezett helszínétől kb: 500 méterre van a Megyei Rendőrfőkapitányság :)

Elküldve

Atommanó a képeket is feltettem, azonos könyvtárban van a html fájlal...a linkek is a http címre mutatnak... A fotóalbumot 1ébként a Xara webstyle 4.0 -val csináltam (csak simán varázsló)

Van haverom a rendőröknél, szólhatok neki az érdekünkben!! :) :brave:

Elküldve
Közös Hambizás?Ugyanis a közelben van a város egyetlen éjjel-nappali hambizója, és elég konkrét méretű dolgokat lehet venni náluk, jó pézé!

Nem akarok beleszólni kedves vendéglátoink tevékenykedésébe, de inkább egy olyan hely kellene, ahova be lehet ülni + kajálni is :wink:

Elküldve

Nem akarok beleszólni kedves vendéglátoink tevékenykedésébe, de inkább egy olyan hely kellene, ahova be lehet ülni + kajálni is

Van egy dixi csirke a helyszíntől 150 méterre az jó lesz? Vagy esetleg egy kávézó 200 méterre? És a Rétes Roziról még nem is beszéltünk, szóval kajálda van a környéken éppen elég. :)

Azért főként nem az evés lesz a lényeg, hanem a személyes találkozó, mert a helyi társaság sem ismeri egymást, egyelőre.

Elküldve
Van egy dixi csirke a helyszíntől 150 méterre az jó lesz? Vagy esetleg egy kávézó 200 méterre? És a Rétes Roziról még nem is beszéltünk, szóval kajálda van a környéken éppen elég. :)

Azért főként nem az evés lesz a lényeg, hanem a személyes találkozó, mert a helyi társaság sem ismeri egymást, egyelőre.

Ha lehet választani, akkor valami kis családias jellegű, barátságos, jópofa helyre szavaznék :wink:

Már csak azért is, mert előfordulhat, hogy rossz idő lesz és akkor legyen hova behúzodni és ott dumcsizni :D

Elküldve

Ahogy alakul a létszám jobb lesz ha azt a parkolót hajnalban lezárjátok hogy legyen hely a sok szép gépnek.Azért gondolom mert nálunk is a belvárosban van egy nagy parkoló, de az szombaton dugig van. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.