Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Elküldve Január22, 2005 2005. Február 5. 14:00 Domus parkoló, első minitali. Program: Általános ismerkedés (pofa és kocsivizit):) 1.Gepard (MOTE) 2.Warwolf (MOTE) 3.Joee 4.Hagalex 5.Devil 6. Berlina (MOMC) nem kérdezem meg, hogy jó-e, jó? 7. Sziszi U.i.:Akinek van digit fotógépe az hozza el.
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Én is lenéznék...ha nem gond...(a meg ha kész lesz a verda... :roll: ) Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Elküldve Január22, 2005 Bevallom először arra gondoltam, hogy csak a helyieknek kellene öszejönni. Viszont látom, hogy elindult az érdeklődés máshonnét is, és hát ugye egy csapat vagyunk (Opel) , (meg aludtam is rá egyet :) ) meg semmi jónak ne legyünk elrontói ezért mindenkit szívesen látunk aki eljön. Anti te pedig már Sziszit is ismerheted a Calibraklubból.
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Ismerem is... :wink: Amúgy ha tényleg csak mint Kecskemétiek akartok talizni, semmi gáz, én nem fogok megharagudni... Viszont ha szépen kikerekedik a dolog, akkor akár többen is összejöhetnek egy Kméti tali keretében... :roll: Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Sziszit is ismerheted a Calibraklubból. éreztem hogy ezt a nevet, és az avatart ismerem/láttam már valahol..... És hogy hogy idetévedt egy calibrás a calibraklubbol :?: :?:
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Elküldve Január22, 2005 Én leírtam, a véleményem :roll: A többiek meg szólnak, ha ellenvetés van.
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Elküldve Január22, 2005 éreztem hogy ezt a nevet, és az avatart ismerem/láttam már valahol..... És hogy hogy idetévedt egy calibrás a calibraklubbol :?: :?: Az opelklub és kicsiny városunk összekovácsoló ereje. :) Ha jól tudom J0hnny Mnenomic és Joee személyes ismerőse.
Senátor-Admirális Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Nincs semmi ellenvetés látom szépen alakultok . :) Ha segíteni kell kiabáljatok ... :wink:
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Elküldve Január22, 2005 Nincs semmi ellenvetés látom szépen alakultok . :) Ha segíteni kell kiabáljatok ... :wink: Köszönjük a támogatást. Szólni fogunk, ha elakadunk.
Sziszi Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Az opelklub és kicsiny városunk összekovácsoló ereje. :) Ha jól tudom J0hnny Mnenomic és Joee személyes ismerőse. talalt :!: oket mar akor ismertem mikormeg hirbol se volt egyikunknek se kocsija, aztan egymastol teljesen fuggetlenul OPEL-nel kotottunk ki :D
Sziszi Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Ismerem is... :wink: szemelyesen meg nem sikerult osszefutnunk
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 De a forum.calibraclub.hu -ról igen... :wink: Üdv.: Atommanó
Gepard Elküldve Január22, 2005 Szerző Elküldve Január22, 2005 szemelyesen meg nem sikerult osszefutnunk Ez még változhat
warwolf Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Főleg ha szervezetten kivonulunk majd egy Futó és tsai féle megmozdulásra! :wink: Dudálni! :)
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Látom Gabi versenyzésnek nevezett pályán eltévedős gumibeszorulós mutatványa maradandó nyomokat hagyott bennetek... :) :D Üdv.: Atommanó
warwolf Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Lehet azt elfelejteni?Dehát ha egyszer sokan voltak az autóban.... :) :D
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Lehet azt elfelejteni?Dehát ha egyszer sokan voltak az autóban.... :) :D Na igen... :lol: :lol: :lol: :D Üdv.: Atommanó
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Megkérek mindenkit, hogy ezt követően a MOTE-val kapcsolatos észrevételeit, véleményét itt ossza meg velünk : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=188&start=180 Ez a téma maradjon meg annak, amiért gepard letrehozta. Kösziiii
Hagalex Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Az Elnök Úr írta:Összefoglalva: Én arra céloztam, bármilyen szekciót támogatunk klubon belül, de a klubnak valamiből működnie kell, ezt a honlapot fenn kell tartani, találkozókat meg kell rendezni, és ez a mai világban köszönömre nem megy. Vezetőség arra törekszik, hogy....... Elolvastam, megértettem, magam is úgy gondolom nem érdemes, és nem kell tovább ragozni ezt a kérdést. (viszont nem tudtam, hogy BM -es volt :roll: ) Más: Digit fotózó van, csak memóriám nincs hozzá, de majd csak koldulok addig valakitől! :axe: ...viszem. Hehh..én leszek a fénykép"ész" :butthead:
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Mivel kecskeméti élményekről van/volt szó, így úgy gondolom, hogy belefér a Kecskeméti régió topicba... :wink: Ma sem aludtál eleget Piiista??? :roll: :) :D :lol: Ha mégis úgy gondolod, hogy nem így van, akkor töröld nyugodtan... :wink: Üdv.: Atommanó
redline Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 gyerekek képeket mindenképp csináljatok, lehessen döngetni a mellünket hogy mekkora opelezős élet van mindenhol :)
Joee Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 gyerekek képeket mindenképp csináljatok, lehessen döngetni a mellünket hogy mekkora opelezős élet van mindenhol :) Reszemrol csinalok egy csomot bar meg addig meg kell reparalni a gepet mert szilveszteri buli alatt leesett szegeny. De nem nagy nyugje van (talan). :?
warwolf Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Majd csak szerzünk egy nyühös fotomasinát, teringettét! :)
aztec Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Én úgyis viszek... :wink: Üdv.: Atommanó Ez mikor is lesz pontyosan? mert ha nem leszek éppen egerben, akkor mejek!
Recommended Posts