Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 ....és MINDENKI HOZZON MAGÁVAL MÉG EGY EMBERT!!... :) (Félreértés elkerülésére NEM politizálok, és nem tehetek róla, hogy szállóige lett belőle!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 ..és én? :?: :) :D Amúgy itt a városban voltam néhány helyen sportpuff ügyben, és a legolcsóbb helyen már 27-ért adtak is volna olyat, ami nekem bejön.Még azért nézelődöm.Hát ha....... A feb.5. részemről okés, bár én is a korábbi időpontra szavazok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 ....csak ha már begépeltem nehogy visszatöröljem má'! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Akkor legyen Február 5. 14:00 Helyszín? Azért csak nem kellene kimenni a tescoba. Domus parkoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Az meg hol van? :) :D :lol: Hát, ha beférünk.Részemről okés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 elobb nem jo ? jo a domus parkolo ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Dízelekhez is van sportkipufogó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Dízelekhez is van sportkipufogó? Létezik, de célszerű utánakérdezni, hogy pontosan milyen is.Én az Díeseles topicban is olvastam már róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 elobb nem jo ? Ettől korábban már nekem nem megy, család, hétvége első napja, ebéd, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 De problémás mán! :lol: :D Akkor tartsuk meg ma az Univer Mindszenti úti telephelyén! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Alfold mogott levo butoraruhaz parkoloja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Domus parkoló?? Az nem fizetős?? ...vagy csak hétvégén nem? Nekem mindegy...jó a Domus is! És most leszakadok a gépről, mert egész nap nem csináltam még semmit, oszt ha jön a banya orcán leszek verve!! :) Estére benézek! Szi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Esetleg a mélygarázs? :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 mar datumilag elobbre gondoltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 mar datumilag elobbre gondoltam :D Dátumilag Joe-nak nem jó, meg persze nekem sem, J0hnny meg még semmiről sem tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Igen sajna es a kovetkezo hetvegem kilove :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 jolvan akkor maradjon febr 5 :!: Domus 14:00 akkor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Szerintem jó lesz az a Február 5. -e 14 óra! Csak a helyszínt találjuk még meg! Hhöö??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 akit esetleg erdekell: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=6137 tietek nincs fent ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 : Hát, ha beférünk. Majd elzavarjuk a carstylingosokat :wink: Mármint azt amelyik nem opellel jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Dízelekhez is van sportkipufogó? En ma fogok utannajarni itt kecson. Majd irok hogy mire jutottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Én a Domus parkolót pártolnám, mert azért az is fontos, hogy lássanak bennünket, hátha mások is kedvet kapnak! :) ..szal ne bújjunk el a Tesco mögé a szántásba! :D :partyman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Én a Domus parkolót pártolnám, mert azért az is fontos, hogy lássanak bennünket, hátha mások is kedvet kapnak! :D ..szal ne bújjunk el a Tesco mögé a szántásba! :lol: :partyman: Megbeszélve, feltéve, hogy mindenki odatalál. :) Sziszi, te enni is szoktál a motortérből, vagy csak a fotó kedvéért volt ennyire kiglancolva? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nem csak a kep kedveert szerintem. Mai napig ugy nez ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nekem van regelve az X3.hu -n tárhely, de nem vagyok valami nagy ász HTML -ezésben, meg fles, meg ilyesmi...majd eccer összekínlódok valami oldalt ahova feltöltöm a képeket én is! :) :blob6: apropó! Ha majd leszünk már 50 -60 -nan akkor csinájjunk hómszájtot!! Okééééés?? :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts