Gepard Elküldve November21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2007 Úgy beszéltük a klubos évzárón, hogy idén is adunk valamit a kórház gyermekosztályának. Falikép van megint jónéhány, viszont több ötlet jöhetne még ezen kívül. A szekciónak van egy kis pénze, mert jól sikerült gazdálkodni. De mindet nem szeretnénk, csak erre a célra elkölteni. Ha tudtok olyanokról akik szívesen adnának a gyerkőcöknek, akkor megszervezzük az ajándékok átvételelét. De ha anyagi oldalról jön támogatás az elől sem zárkózunk el, majd veszünk valamit belőle. Én a jövő héten beszélek a kórházi kapcsolattal, és megnézzük, hogy milyen igényeik vannak, amiket esetleg mi is meg tudunk valósítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 A szekciónak van egy kis pénze, mert jól sikerült gazdálkodni. Mert nem költöttük el :( Én a jövő héten beszélek a kórházi kapcsolattal, és megnézzük, hogy milyen igényeik vannak, amiket esetleg mi is meg tudunk valósítani. ez a legjobb, mondják meg mi kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Mert nem költöttük el :P Erre ne vegyél mérget :( :P :cry: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 mi nem de te attól elkölthetted, tényleg lakástfelújít :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 mi nem de te attól elkölthetted, tényleg lakástfelújít :( Valamiből ki kellett azt is fizetni :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2007 A mai vezetőségi ülésen többek között az a gondolat is megfogalmazódott, hogy a tavasszal kivonásra kerülő 1-2 Ft-osokat összegyűjtjük. Klubszinten ez is jelent valamekkora összeget, és az év során majd valamilyen nemes célra felhasználjuk. Kecskeméten a gyűjtőhely a Sztár Reklám Bt. telephelyén lesz, a Jókai utcán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Szerintem idén is a tavalyihoz hasonló játék mennyiséggel tudok hozzájárulni. Esetleg egy hordozható DVD lejátszó is jó ajándék lehetne... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Meséket idén is sponzorálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December9, 2007 A kórházzal felveszem a kapcsolatot, remélhetőleg már holnap. Udi, Joe köszi a felajánlásokat! Az 1-2 forintosokat pedig klubszinten (MOTE) fogjuk gyűjteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Az 1-2 forintosokat pedig klubszinten (MOTE) fogjuk gyűjteni. Miért nem K.O.M.A szinten? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Először KOMA szinten gyűjtünk. aztán meglátjuk mennyi pénz lesz és döntünk. De amíg nincs pénz addig csak elv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Először KOMA szinten gyűjtünk. aztán meglátjuk mennyi pénz lesz és döntünk. De amíg nincs pénz addig csak elv. Az megoldás, ha belépek a Bankba, és mondjuk 5e.ft-ot átváltok 2ft-osra? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Az megoldás, ha belépek a Bankba, és mondjuk 5e.ft-ot átváltok 2ft-osra? :( De örülnének neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Először KOMA szinten gyűjtünk. aztán meglátjuk mennyi pénz lesz és döntünk. De amíg nincs pénz addig csak elv. Most nem az a kérdés, hogy milyen szinten gyűjtünk, hanem, hogy kinek! ;) A MOTE-t támogatom úgy, hogy befizettem a tagdíjat... meg általában az adónk 1 %-ával... :( Én inkább akkor a szekciónak gyűjteném a lét... valszeg többre mennénk vele :) Sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Most nem az a kérdés, hogy milyen szinten gyűjtünk, hanem, hogy kinek! ;) A MOTE-t támogatom úgy, hogy befizettem a tagdíjat... meg általában az adónk 1 %-ával... :( Én inkább akkor a szekciónak gyűjteném a lét... valszeg többre mennénk vele :( Sztem... Ne kavard a lityót,az az én reszortom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 szerintem is de erről én többet nem. A cégnél ott az edény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 szerintem is de erről én többet nem. A cégnél ott az edény. Intézem! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Ne kavard a lityót,az az én reszortom! ;) Nem kavarás, csak leírtam a véleményem... :) A KOMA-nak szívesen gyűjtök, de a MOTE-nak részemről a tagdíjjal eleget tettem... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Megnyitottam az Opelclub-os dobozt, 450 Ft-nyi 1 és 2 forintossal. Van benne egy füzet, mindenki írja bele mennyit hozott. Légyszi. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2007 Most nem az a kérdés, hogy milyen szinten gyűjtünk, hanem, hogy kinek! :( Klubszinten ez is jelent valamekkora összeget, és az év során majd valamilyen nemes célra felhasználjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2007 Beszéltem a kórházi kapcsolattal. Jó lesz hasonló csomagf nekik, mint a tavalyi volt. Tominak lesz majd még munkája, mert a képeket nagyon csípték, és olyanra lenne igény. Majd holnap beszélünk még róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Tominak lesz majd még munkája, mert a képeket nagyon csípték, és olyanra lenne igény. Köv karira meglesz,nem téma! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Beszéltem a kórházi kapcsolattal. Jó lesz hasonló csomagf nekik, mint a tavalyi volt. Tominak lesz majd még munkája, mert a képeket nagyon csípték, és olyanra lenne igény. Majd holnap beszélünk még róla. Mikor lesz az ajándékozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2007 Mikor lesz az ajándékozás? Én elvileg a héten terveztem, de ez még változhat. Majd msn-en beszélünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 Én elvileg a héten terveztem, de ez még változhat. Majd msn-en beszélünk. Okés, majd szólj elötte!!!!! Adnék pár dolgot én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts