Kacsero Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Azért hagyjuk meg mindenkinek a lehetőséget a szavazásra. És továbbra is 3 embert kell jelölni. De ha az jobban tetszik akkor megbeszélhetjük ezt valamelyik pénteken is. Ez esetben persze nem az utcán kellene találkozni. Szavazó rész van,lesz? vagy pü? :rolleyes: mert ugye sajnos nem mindenki tud elmenni mindíg minden meetre :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2007 Na akkor legyen itt a szavazó rész. A chatben nem a legjobb helyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május8, 2007 Megoszt Elküldve Május8, 2007 Részemről én csak támogató státuszban vok tovább.........tehát ha lejár az augusztusig tartó időszak, utána én csak ilyenre fogok benevezni.Addigra már lehet, hogy nem is lesz Opelem......egy darabsenem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Na akkor legyen itt a szavazó rész. A chatben nem a legjobb helyen volt. Sztem, itt is ugyanolyan mint a chatben, ez is nyilvános, meg az is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Na akkor legyen itt a szavazó rész. A chatben nem a legjobb helyen volt. én önként jelentkezem vagyis magamra szavazok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Szintén szavaznék, a Gepárdra, és Tomi023ra! :mellow: Sajnos több jelöltem nincs,de remélem, lesz még jelentkező... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Szintén szavaznék, a Gepárdra, és Tomi023ra! :mellow: Sajnos több jelöltem nincs,de remélem, lesz még jelentkező... :rolleyes: Csatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május10, 2007 Megoszt Elküldve Május10, 2007 Akkor a verseny állása: Gepárd: I I (I) Tomi023: I I I Azok a nagy i betűk strigulák ám egy 1 i = 1 szavazat :rolleyes: A zárójeles í Gepárd szavazata, gondolom magára szavaz :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május16, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2007 Gepárd: I I I Tomi023: I I I Lennének még jelöltjeim, de nem igazán tudok dönteni. Mindenesetre írok még neveket a teljesség igénye nélkül, egyik másikhoz indokot is. Wolfi: vele kezdtük Kecskemétet Joe, J0hnny: alapító tagok Kacseró: Idejétől telhetően sok mindenben benne van. Berlina: Jó észrevételek, és meglátások. Újratöltve, Endyka: ide csak hátrányt írok :rolleyes: - ritkán tudnak a távolság miatt köztünk lenni. Tudom vagytok még, de mindenkit nem tudok hirtelen ideírni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Sajnos nekem sok a suli, pláne most vizsgaidőszak közepén vagyok. :rolleyes: Jövőre meg diplomázom, ha igaz... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Én (mint félig kívülálló) szavaznék Tomira és Gepardra, ha lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Tomi és Gepárd az 1értelmű!! De ki lesz a 3. vagy már nem 3 ember kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Véleményem szerint nem kell 3. bábú.Úgysem lesz sok beleszólásuk a dolgokba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Nekem sincs ötletem a 3. ember ügyében! Én szívesen vállalnám, de mostanság nincs annyi időm az itteni klubéletre sem, mint szeretném! Tudom mindenkinek arra van ideje amire szakít, de most tényleg nem akar jól összejönni. Meg nem is vagyok valami nagy kreatív stb. Szerintem J0hnny vagy Mark jöhetne még szóba! Ők ötlettel teli emberek stb... Csak ugye egyikőnk sem klubtag jelenleg! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2007 Csak ugye egyikőnk sem klubtag jelenleg! :rolleyes: Azért ez szerintem könnyen változtatható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Azért ez szerintem könnyen változtatható. Persze! Ez a legkisebb akadály! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2007 Egy másik topicba most próbálom összeszedni a gondolataimat a témával kapcsolatban. Talán holnapra összeáll a kép, és be is tudom írni. Mindenesetre jó lenne még legalább egy ember, aki a szavazatával erősítené a vezetőségben Kecskemétet, és ahogy Hemi írta valahol, nem utolsó sorban a vidéket is. Véleményem szerint nem kell 3. bábú.Úgysem lesz sok beleszólásuk a dolgokba. EZEK TERVEK ÉN HEMI ÍRTAM ÖSSZE!!! KÖZGYŰLÉS KELL ÉRVÉNYES HATÁLYBA LÉPÉSHEZ. Itt csak meg vitatjuk! Az új alapszabály tervek módosultak: (kiegészültek) 6. Az Elnökség ülései az Egyesület tagjai számára nyilvánosak. Fontos közérdekből, illetve magánérdekből (az érintett kérelmére) a nyilvánosság kizárható. Tehát ha gondolod akkor eljöhetsz, és megnézheted, hogy az általad is választott bábuk, hogyan bólogatnak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Nem vagyok tag... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2007 Azon töröm a fejem, hogy jó lenne egy mini "közgyűlést" összehozni, ahol megbeszélhetnénk ezeket a dolgokat is. Kialakulhatna egy egységes kép a kecskeméti társaságon belül, és nem civakodnánk feleslegesen egymással. A péntek este erre nem jó, mert mindig másról van szó, és folyamatos hülyülés megy. Javasoljatok időpontot kinek mikor lenne megfelelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Azon töröm a fejem, hogy jó lenne egy mini "közgyűlést" összehozni, ahol megbeszélhetnénk ezeket a dolgokat is. Kialakulhatna egy egységes kép a kecskeméti társaságon belül, és nem civakodnánk feleslegesen egymással. A péntek este erre nem jó, mert mindig másról van szó, és folyamatos hülyülés megy. Javasoljatok időpontot kinek mikor lenne megfelelő. Höhö...nem érek rá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2007 Höhö...nem érek rá! :rolleyes: www.nyasgem.hu :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Egy komoly beszélgetés tényleg jo lenne mert szerintem vagyunk egy páran akik igy meg akik ugy meg akik sehogy (én) nem vagjak hogy a mélyében hogy müködik a klub! Mi merre hogyan mert lehet ha az ember tisztaban lenne azzal hogy mi mért van akkor könnyeben bedná a derekat 3. embernek! De ez csak az én szerény véleményem! amit én tudok hogy nekem nagyon semilyen időpont nem jo csak a 7végék! ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 Részemről jó a mostani hétvége is bármikor, vagy hétközben bármelyik délután-este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május18, 2007 Megoszt Elküldve Május18, 2007 szombat du átjöhettek hozzám csavarozást tervezek, meg egy kis futóműtisztítást, ha a tüzépen tudok szerezni megfelelő homokot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2007 Részemről a most szombat illetve a jövő vasárnap, nem jó. Ezenkívül szzerintem bármikor megoldom. Hogy aránylag mindenkinek legyen ideje szervezni, javasolnám a Június 1.-2.-i hétvége valamelyik napját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts