Hagalex Elküldve Március11, 2005 Elküldve Március11, 2005 (Turner) Aham.. A kerekeket talán még én is meg tudom különböztetni a kormánytól..Vagy nem? :oops:
hemi Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 Következő tali ITT: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=822
Dini Elküldve Április11, 2005 Elküldve Április11, 2005 Kalocsa 2005. május 15. Kaloring Motorsport Egyesület szervezésében Gyorsulási verseny! 15.-e vasárnap de 16.-án pünkösd hétfő! http://www.kaloring.hu/foto.html itt néhány kép a tavaji cuccliról! A Kecskeméti szekció szervezésében tali a Solti Plus parkolojában. És onna konvolyaban levonulás Kalocsára! Váalkozó szeleműek akár nevezhetnek is! Indulái időpont még egyeztetés alatt! De előre láthatólag kb 9-10 óra! Jelentkezési lista: 1. Újratöltve 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. . .. ...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Elküldve Április11, 2005 Kalocsa 2005. május 15. Kaloring Motorsport Egyesület szervezésében Gyorsulási verseny! 15.-e vasárnap de 16.-án pünkösd hétfő! http://www.kaloring.hu/foto.html itt néhány kép a tavaji cuccliról! A Kecskeméti szekció szervezésében tali a Solti Plus parkolojában. És onna konvolyaban levonulás Kalocsára! Váalkozó szeleműek akár nevezhetnek is! Indulái időpont még egyeztetés alatt! De előre láthatólag kb 9-10 óra! Jelentkezési lista: 1. Újratöltve 2. Warwolf 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. . .. ...
J0hnny Elküldve Április13, 2005 Elküldve Április13, 2005 Kalocsa 2005. május 15. Kaloring Motorsport Egyesület szervezésében Gyorsulási verseny! 15.-e vasárnap de 16.-án pünkösd hétfő! http://www.kaloring.hu/foto.html itt néhány kép a tavaji cuccliról! A Kecskeméti szekció szervezésében tali a Solti Plus parkolojában. És onna konvolyaban levonulás Kalocsára! Váalkozó szeleműek akár nevezhetnek is! Indulái időpont még egyeztetés alatt! De előre láthatólag kb 9-10 óra! Jelentkezési lista: 1. Újratöltve 2. Warwolf 3. Corsarulez 4. Joee+ (1-2 fő) 5.J0hnny 6. 7. 8. 9. 10. . .. ...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Sziasztok! Egy csöppnyi felvilágosítást kérnék az évnyitó helyével kapcsolatban. Nagyjából már beazonosítottam a helyet, csak egy pici útbaigazítás kéne. Szóval addig tiszta, hogy a Gong rádióig leautókázunk, ott tovább egyenesen azon az úton, ahol annak idején a Nonstop hamburgerezerő volt, egészen a malomig. Namost akkor ezen az úton van a találkozó helye a malom környékén, vagy le kell fordulni jobbra az autószalonok és használtautó kereskedésekhez? Mondjuk mindegy, mert ott azért gondolom lesz egy tábla...
Speed Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Sziasztok! Egy csöppnyi felvilágosítást kérnék az évnyitó helyével kapcsolatban. Nagyjából már beazonosítottam a helyet, csak egy pici útbaigazítás kéne. Szóval addig tiszta, hogy a Gong rádióig leautókázunk, ott tovább egyenesen azon az úton, ahol annak idején a Nonstop hamburgerezerő volt, egészen a malomig. Namost akkor ezen az úton van a találkozó helye a malom környékén, vagy le kell fordulni jobbra az autószalonok és használtautó kereskedésekhez? Mondjuk mindegy, mert ott azért gondolom lesz egy tábla... Igen, le kell fordulni az autókereskedések felé. Arra amerre a múltkor a gokart pályára is mentünk. Az az út fog elvinni a VW kereskedésig és az előtt van a hely.
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Igen, le kell fordulni az autókereskedések felé. Arra amerre a múltkor a gokart pályára is mentünk. Az az út fog elvinni a VW kereskedésig és az előtt van a hely. Köszi, akkor már teljesen tiszta. Bár a múltkor nem voltam a gokart pályán, de mostmár tutira megtalálom, mégegyszer kösz!
paja Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Ha gondolod kérj nyugodtan telefonos segítséget... :)
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2006 Elküldve Január22, 2006 Ha gondolod kérj nyugodtan telefonos segítséget... :D Majd a főnökasszony telefonálgat! Ha minden jólmegy, akkor falkában vonul a régió! :) Egyébként meg ott kell majd megállni, ahol a legtöbb Opel áll, gondolom ;)!
forumadmin Elküldve Február3, 2006 Elküldve Február3, 2006 Sziasztok! A Kecsó régió KÉPTÁRa itt tanálható. A képtárat egyelőre Én szerkesztem, de szeretnék majd valakit késöbb tannáni a feladatra.
Gepard Elküldve Február28, 2006 Szerző Elküldve Február28, 2006 Képekkel hogyan áll a csapatunk? Adott valaki Heminek cd-t? Vagy érez valaki késztetést arra, hogy összeszedje a képeket és csináljon egy válogatást a képtárba? Ötletek, javaslatok jöhetnek ide.
J0hnny Elküldve Február28, 2006 Elküldve Február28, 2006 Képekkel hogyan áll a csapatunk? Adott valaki Heminek cd-t? Vagy érez valaki késztetést arra, hogy összeszedje a képeket és csináljon egy válogatást a képtárba? Ötletek, javaslatok jöhetnek ide. Amint lesz időm küldök egy csomagot neki! :rolleyes:
Gepard Elküldve Április5, 2006 Szerző Elküldve Április5, 2006 Itt még 14-es felnikkel a nyári már 15-ös, váltóméretű gumikkal.
warwolf Elküldve Április5, 2006 Elküldve Április5, 2006 Extra LOL! :blink: Nagyon pöpec pl. a hátulja! B) Grat! :D
Kacsero Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Gepárd! Nagyon dögös lett a gépezet!! :blink:
corsarulez Elküldve Április6, 2006 Elküldve Április6, 2006 Nagyon szép az autó az új felnikkel! :blink: B)
ENDYKA Elküldve Április7, 2006 Elküldve Április7, 2006 Gepárd, Gratula az Opeledhez! Szépen haladsz vele!
warwolf Elküldve Május7, 2006 Elküldve Május7, 2006 A képtárral kapcsolatos csevejt áthelyeztem a társalgóba.
Recommended Posts