Gepard Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Mivel van már néhány kecskeméti érdeklődő is a fórumon, gondoltam nyitok egy topicot. Itt hátha jobban egymásra találunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Nagyon jó ötlet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 mar ide is talatam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2005 Itt legalább akkor is üzenhetünk ha nem vagyunk on-line msn :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ez így igaz, bár erre van a privi. 8) De legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Szépen szaporodik a csapat :) , csak így tovább :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Ez így igaz, bár erre van a privi. 8) De legyen!És te mindenkinek akarsz pü-t írni :smt024 , ha például, egy időpontot kell egyeztetni egy mini tali (:partyman: ) erejéig. Szerintem itt egyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Addig is itt a városban a "HELYI" szekciót szívesen erősítem jelenlétemmel!Ezt csak erősen javasolni tudom :) Szerinted ha eccer (hamarosan) MOTE tag leszek (teljeskörű) akkor az acconyt is vihetem találkozókra?? ...vagy neki is tagnak kell lenni? Smile Miért ne vihetnéd, oldalborda mehet, kérdés, hogy te akarod-e vinni :D :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Kezéccsókolom be szabad ide jönni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Kezéccsókolom be szabad ide jönni??? :D Földiknek kötelező :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nnah! De komolyra fordítva a szótot! Mikor hová mennyek az első helyire?? :D Húúú Sziszi! Kamelom a verdád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 tud valaki jó és olcsó kipufogóst kecsón? Elmennék informálodni az árakról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Mivel még nem nagyon ismerjük egymást, ezért mielőbb össze kellene futnunk. És, hogy mindenki tudjon időt szakítani rá, a tegnap esti msn értekezésünk alapján kb Feb. 5-6. a lenne a megfelelő időpont . Szerintem írja ide mindenki, hogy melyik időpont lenne a megfelelő a két nap közül. Személy szerint a szombat kora estére szavaznék, kb: 5-6 óra körül. a helyszínt még megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 tud valaki jó és olcsó kipufogóst kecsón? Elmennék informálodni az árakról :) A Mária körúton van egy kipufogóklinika (ha jól emlékszem), munkába menet, majd pontosabban megnézem merre vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Én a Ceglédi útra "szoktam" járni, ott züld kártyát is csinálnak, és elég korrekt áraik vannak... A Mathiasz krt. majdnem neki megy, élénk vöröses -barna színzésű ház, fekete vaskapukkal. Körútról ahogy kiérsz a Ceglédire balra kell kanyarászni, és egyből le is hózódozni jobbra, merthogy ottan van! Nekem február 5 és 6 egyaránt jónak tűnik, de nem tudom nem késő -e délután olyan későre rakni, mert így a sötétben hogyan musrrálom meg Sziszi verdáját....meg a tiedet is.....mer' az enyimet meg otthon hagyom, buszval menek!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Itt a cegledi utn is van egy. Nem jartal meg ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január21, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nekem február 5 és 6 egyaránt jónak tűnik, de nem tudom nem késő -e délután olyan későre rakni, mert így a sötétben hogyan musrrálom meg Sziszi verdáját....meg a tiedet is.....mer' az enyimet meg otthon hagyom, buszval menek!! :) :D Majd lámpa alá állunk :lol: Más javaslat időpontra?16:00? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nem akarok hülyeséget beszélni, de asszem másfél éve az 1.4 16V F Astrámra 24 rugó volt felszereléssel mindennel együtt, és Katilizátor mögött minden le lett cserélve (tehát közepe - vége) Uff ahogy azt valakitől hallottam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Tenleg busszal jonnel? Az ne legyen akadaly! Szolj es en elviszelk szivesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Joee írta:Itt a cegledi utn is van egy. Nem jartal meg ott? Hát arról beszélek én is! :) Gepi én 14.00 -ra tennék javaslatot! Vagy az neked csendes pihenő?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Mer' te buszos vagyol?? :) Idén jó idő volt rátok! .) Hehhe...lassan átmegyünk cset -be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Dehogy vagyok en buszos. Kocsival gondoltam hogy elviszlek :) . ha ez az kadaly az esti talihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nnah! De komolyra fordítva a szótot! Mikor hová mennyek az első helyire?? :D Húúú Sziszi! Kamelom a verdád! :) koszi :lol: szerintem is korabban kene mert nemlatunk semmit :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Jaaah.... :) :roll: én pénkó!! aszittem busszal akarsz vinni. Amúgy köszönöm a lehetőséget!! Biztos belebetegednék ha nem vihetném "asz én kisz drágaszágomat!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Furcsalottam en is, de ugy nez ki valamit felreertelmeztem :? . Mindegy melyik nap szerintem, es igencsak vilagosban kellene osszefutnunk :smt001 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts