88gsi Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 A négy oldalas leírást el tudod juttatni valahogy hozzám? (e-mail, fax, fénymásolat?) Én konkrétan Astra G műszerfal beépítésén gondolkodom, állítólag csak a tetejéből kell 10 centit vágni, és a Kadett szélvédőfúvókákat beleépíteni. Ez azonban egy kicsit kevés az elinduláshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mb31 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hi. Valami más gond van a gsi-vel.Meló után megint szarakodott,már második napja.Mintha csak 3 henger menne.De kb 1 km megtétele után minden rendbe jön és többet nem is szarakszik másnap meló után való elindulásig.Na most mi a szent sz*r van?Van valakinek valami ötlete? MB31 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hi. Valami más gond van a gsi-vel.Meló után megint szarakodott,már második napja.Mintha csak 3 henger menne.De kb 1 km megtétele után minden rendbe jön és többet nem is szarakszik másnap meló után való elindulásig.Na most mi a szent sz*r van?Van valakinek valami ötlete? MB31 Nekem is volt ilyen néha. Gyújtókábel és gyertyacsere megoldotta. Gyújtókábel sima kadett-e GSI-hez való, autósboltban van. Gyertya: NGK BPR5ES (c20ne-hez ez a jó biztos, a többit katalógusból megmondják. Bosch-om volt, na az egy szar...) Aztán lehet még elosztófedél is. Fújjál bele WD40-et. Gyújtótrafó is szarakodhat, annak is cseréld a kábelét, meg nézd meg hol van és hol nincs szikra. Ha még mindig fos, akkor talán injektor lehet még, tölts bele injektortisztítót. Én ezeket végigjácottam, és azóta minden ok. 1 kábel majdnem szakadt volt, és a Bosch gyertyák azóta a garázs sarkában hevernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mb31 Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hi. Gyújtókábel,gyertya,elosztófedél, rotor vadi új. :lol: Kipróbálom az injektor tisztítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Gyújtókábel,gyertya,elosztófedél, rotor vadi új. :lol: Állítólag van hogy gyárilag kaki. Próbálj kölcsönkérni másik Kadettostól akinek jól műxik a gépe, nem nagy cucc átpakolni meg vissza ezeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 A négy oldalas leírást el tudod juttatni valahogy hozzám? (e-mail, fax, fénymásolat?) Én konkrétan Astra G műszerfal beépítésén gondolkodom, állítólag csak a tetejéből kell 10 centit vágni, és a Kadett szélvédőfúvókákat beleépíteni. Ez azonban egy kicsit kevés az elinduláshoz... felejtsd el, mások a felfogatási pontok. ha minden igaz G Astránál a műszerfal párna allatt megy végig egy merevítés, ami a Kadettből "még" hiányzik F Astra komolyabb átalakítás nélkül beépíthető Link to comment Megosztás: More sharing options...
88gsi Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Az egyik Flash-ben volt nemrég egy Kadett GSI, amibe G Astra műszerfal volt működőképes navigációval és minden egyéb extrával. Ott volt leírva néhány sorban, hogy a szélesség megfelelő, de a szélvédő sokkal közelebb van a Kadettban, ezért a szélvédő légkiömlőket le kell vágni a G Astra műszerfalról. Ezek helyére kell beszabni a Kadett réseket. Ennyi információval azért nem vágnék bele egy ekkora átépítésbe, ráadásul úgy, hogy hétköznapi használatban van az autó. Előtte még úgyis kupkungot kell cserélnem, a karosszériát is rendbe kéne rakni és le kellene fényezni az autót. Valamikor ez után, leghamarabb jövőre jönne a műszerfal csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 a fúrás - faragás miatt jobban jársz, ha fényezés előtt nekiállsz :lol: tedd valahol elérhetővé azokat a képeket, pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VDO@yton Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Nem nagyon megy ez a téma. Mi van veletek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Egy Kadett GSI-s (Balázska) szokott írkálni rendszeresen, ő pedig a GSI Club Hungary topikba inkább. A sima E Kadett még úgy ahogy megy. Csekk det! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Sziasztok! Van valakinek kárpitozásitapasztalata? Gondolok itt arra, hogy a kárpitot már egyedül le tudom szedni :lol: Csak valahogy fel kéne rá fogatni az új kárpitanyagot, és ebben hátha valaki már ügyeskedett, és nem kell tönkretennem a bal hátsó ajtókárpitot. Lényege, hogy a régi textilt meg bőrt leszedem, a szivacsot meghagyom, de ezek a rafinált németek valahogy belülről kapcsozták fel a kárpitot, alul meg belenyomták a fába valami fóliaheggesztő szerűséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
proteam Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Üdv, Él még ez a téma...? 2005 óta. :D Valaki meg tudná adni, hogy a GSI digit műszerfalba milyen típusú halogén izzó kell - az LCDt megvilágító izzókra gondolok. Most szereztem egy falat és nem a halogén (gyári) megoldású izzó van benne, hanem egy átmeneti megoldással vannak belerakva más izzók. De így ugye halványabb. Valami típus/technikai adat kellene (hogy milyet keressek a boltban ; 2/3db? ). Illetve még egy dolog: Van valakinek egy kép valahol a neten amiből látni, hogy az óra alatti visszajelző lámpák pontosan mit is mutatnak (mondjuk balról jobbra haladva). Index, kézifék, fényszóró.... stb-re gondolok. Elég sötét a plexi és így nem látszanak a piktogrammok. Ha ezek bekötéséről is van valami akkor meg pláne jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 ... Ezek a kijelzések vannak rajta elvileg: Ha van izzód, de nem tudod mi a megnevezése (én sem szoktam tudni :D ), akkor szedd ki és vidd el, hogy ilyet szeretnél. Legalább tuti, hogy jót adnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
proteam Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ezek a kijelzések vannak rajta elvileg: /kép/ Ha van izzód, de nem tudod mi a megnevezése (én sem szoktam tudni :D ), akkor szedd ki és vidd el, hogy ilyet szeretnél. Legalább tuti, hogy jót adnak :D Kösz a gyors reakciót. Sajnos nincs egyáltalán ilyen izzó - ezért a probléma. Egy "sima" izzó van beleapplikálva (lábai odaforrasztva) így nincs kiindulási pontom. A boldban meg ha el kezdem mondogatni, hogy "hát tudjátok az a Kadett.. az a régi..., de nem a sima hanem GSI" nem biztos segít. Egyébként nekem kettő darabot említettek, hogy kell, de 3 foglalat van nem...(?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Így látatlanban mit tudnátok arra mondani, hogy mitől lehet az, hogy digit műszerfalnál csak a sebességmérő vagy, ha egy másik jeladót próbálunk, akkor a km számláló működik csak (persze a többi visszajelző, fordulatszámmérő, stb. működik rendesen, csak a sebesség, meg a távolságmérő nem megy egyszerre)? Létezik harmadik típusú jeladó is, vagy valami más trükk van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
626 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hello Srácok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. Az uccsó Kadett GSi-ben alkalmazott olajhűtőnél, magában a hűtő testben, van hőszabályzó szelep? Ha van az hány foknál vált át az elkerülőágról a léghűtés használatra. Egy OFF autó átépítése miatt lenne nagyon fontos a dolog. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hello Srácok! Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni. Az uccsó Kadett GSi-ben alkalmazott olajhűtőnél, magában a hűtő testben, van hőszabályzó szelep? Ha van az hány foknál vált át az elkerülőágról a léghűtés használatra. Egy OFF autó átépítése miatt lenne nagyon fontos a dolog. Előre is köszi! nem a hűtőben van . az olajszivattyú házánál vagy hogyan mondjam. pontosan nem emlékszem mikor is nyit........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 gyári opel csonkban a termosztát mindig benn van kb 30 éve de van külső termosztát is persze, az utólagos, irmschertől, pl. ,úgy 40 éves az első hűtőtestben nincs termosztát nélkül durván túlhűt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek elfekvőben Kadett C20NE, F16 pároshoz való rövid féltengelye eladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Hali! Tudna vki küldeni nekem egy képet, hogy hogyan van egy GSi motorfedelén lévő légbeömlő(kopoltyú) gyárilag felfogatva a motortér felől? Azért kérdezem, mert én egy A Corsa motorfedelébe akarom belevágni! Vagy van vkinek széria motorfedelébe ilyen rakva? Az segítene a legtöbbet! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Hali! Tudna vki küldeni nekem egy képet, hogy hogyan van egy GSi motorfedelén lévő légbeömlő(kopoltyú) gyárilag felfogatva a motortér felől? Azért kérdezem, mert én egy A Corsa motorfedelébe akarom belevágni! Vagy van vkinek széria motorfedelébe ilyen rakva? Az segítene a legtöbbet! Köszönöm! be van sülyesztve... csak ugy tudod szépen felrakni ha kivágsz egy gyári gsi-ből egy nagyobb kockát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 be van sülyesztve... csak ugy tudod szépen felrakni ha kivágsz egy gyári gsi-ből egy nagyobb kockát. Láttunk már olyat aki anélkül is szépen csinálta meg :rolleyes: Jánoskának van amúgy széttört GSi mociháztetője eladó amiben a kopoltyús rész ép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Láttunk már olyat aki anélkül is szépen csinálta meg :rolleyes: Jánoskának van amúgy széttört GSi mociháztetője eladó amiben a kopoltyús rész ép. jah igen ez kadett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Láttunk már olyat aki anélkül is szépen csinálta meg :rolleyes: Jánoskának van amúgy széttört GSi mociháztetője eladó amiben a kopoltyús rész ép. Jánoska elérhetőségét meg tudnád mondani? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Jánoska elérhetőségét meg tudnád mondani? Köszi! PÜ ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts