bocs Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Hát,ez nem semmi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Sziasztok Az természetes,hogy kb:5-6 megtett km után kezd csak felkúszni a hőfokmutató? Próbáltam úgy is,hogy nem volt bekapcsolva a fűtés,de akkor sem mozdult hamarabb a mutató.Azért kérdezem,mert próbálom kiszűrni,mi lehet rossz a kocsiba.//Sajnos még a szerelőm,nem tudta megnézni a gépet,az rpm ingadozással kapcsolatban.Viszont új dolgot produkál,amikor leesik 800 rpm-ről 500 rpm-re,akkor a km/h 0-ról 4 km/h-ra kitér.csinálta már párszor,ez is utalhat,valamelyik alkatrész hibájára? Válaszokat köszönöm. Szia! Ezt a hőfokmutató témát már a múltkor megvitattuk,és ha jól emlékszem,legtöbbünknek ugyanígy mükszik (tisztelet a kivételnek)ahogy leírtad,sőt valakinek még több km után indul el a mutató. Esetleg egy termosztát csere orvosolná a dolgot,de ez csak egy tipp a részemről,majd a szakik megmondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Nyáron sem az igazi, nehéz neki a szárny! Már láttam valahol Irmscher telót, de eladót nem <_< Senkinek semmi 5lete valami erősebb csomagtértelóra?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Szia! Ezt a hőfokmutató témát már a múltkor megvitattuk,és ha jól emlékszem,legtöbbünknek ugyanígy mükszik (tisztelet a kivételnek)ahogy leírtad,sőt valakinek még több km után indul el a mutató. Esetleg egy termosztát csere orvosolná a dolgot,de ez csak egy tipp a részemről,majd a szakik megmondják. Sokszor használom a keresőt,de bevallom most lusta voltam <_<,holnap le is tesztelem a termosztátot.Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Senkinek semmi 5lete valami erősebb csomagtértelóra?! :D Esetleg a caraváné,bár méretet nem tudok? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Sziasztok Az természetes,hogy kb:5-6 megtett km után kezd csak felkúszni a hőfokmutató? Próbáltam úgy is,hogy nem volt bekapcsolva a fűtés,de akkor sem mozdult hamarabb a mutató.Azért kérdezem,mert próbálom kiszűrni,mi lehet rossz a kocsiba.//Sajnos még a szerelőm,nem tudta megnézni a gépet,az rpm ingadozással kapcsolatban.Viszont új dolgot produkál,amikor leesik 800 rpm-ről 500 rpm-re,akkor a km/h 0-ról 4 km/h-ra kitér.csinálta már párszor,ez is utalhat,valamelyik alkatrész hibájára? Válaszokat köszönöm. Nem mind1 a megtett kilométer típusa sem. Nekem kb 3,5 km-re van a melóhely, közben van kb 3 piros lámpa. Mire beérek sziten mindig 85-90 között áll a mutató. A menetidő kb 10-12 perc. Szerintem az idő is számít, de 10 perc alapjárat után már mindenképpen meg kellene mozdulnia a mutatónak, jól működő termosztát mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nem mind1 a megtett kilométer típusa sem. Nekem kb 3,5 km-re van a melóhely, közben van kb 3 piros lámpa. Mire beérek sziten mindig 85-90 között áll a mutató. A menetidő kb 10-12 perc. Szerintem az idő is számít, de 10 perc alapjárat után már mindenképpen meg kellene mozdulnia a mutatónak, jól működő termosztát mellett. Szia nekem 9km a melóhely,városban,sok lámpával,zebrával.Ha megy az autó,max 80 ig megy fel,dugóban vagy hosszú pirosnál,megy fel 85-90 re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Szia! Ezt a hőfokmutató témát már a múltkor megvitattuk,és ha jól emlékszem,legtöbbünknek ugyanígy mükszik (tisztelet a kivételnek)ahogy leírtad,sőt valakinek még több km után indul el a mutató. Esetleg egy termosztát csere orvosolná a dolgot,de ez csak egy tipp a részemről,majd a szakik megmondják. Nincs mit orvosolni. Egyszerűen csak hideg van. Nem tudsz olyan motort mutatni, amelyik állófűtés nélkül ripsz-ropsz bemelegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 csodák nincsenek... hideg van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Csak úgy mondom, jótanács:) az 1.6-nak H astrában semmi értelme(a Z16XEP-nek, lehet hogy a 115 lovas XER már többet tud, nem próbáltam)... 2 napig nálam volt, alig megy jobban mint az 1.4 (talán a klímázást kevésbé érezni) viszont bekap 8 litert, az egynéggyel én meg 6,7-7,1 liter körül eljárok vegyesben!... Azt hallottam, hogy a G Astrákba nagyon jó választás, de a H-ba egyáltalán nem az, csak 100 km-ként felesleges plusz 1 liter fogyi... Mondjuk kombiba már azt választanám lehet, de nem arról van szó ugye...<_< Ez is attól függ ki, hogyan közlekedik vele.Nálunk van a családban egy Z16XEP H astra, átlagba 6,2-6,5-ös fogyasztással megy. De még sose evett 7 liter fölött, és ez a lényeg. Annyit eszik vegyesbe, mint az én 1.2-es G astrám autópályán. Ugyhogy erről ennyit, stílus kérdése az egész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Ez is attól függ ki, hogyan közlekedik vele.Nálunk van a családban egy Z16XEP H astra, átlagba 6,2-6,5-ös fogyasztással megy. De még sose evett 7 liter fölött, és ez a lényeg. Annyit eszik vegyesbe, mint az én 1.2-es G astrám autópályán. Ugyhogy erről ennyit, stílus kérdése az egész <_< Hmm... Mesés, vagy valamit a gyárban nagyon jól csináltak annál az autónál:)!!!... Országúton haladva nekem meg 5,3-5,5-öt fogyaszt... Itt nincsen szó stílusról... Nem hiszem, hogy úgy éred el ezt az átlagot, hogy reggel bemész a városba 5-8 km-ert haladsz normálisan, utána szokásos haladás-araszolgatás-dugó még 12-15 km-en keresztül, hazafele relatíve majdnem végig jól lehet jönni... Nekem így jön ki ez a 6,7-7,1, apámnak meg a 7,8-8,2... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Jó buli lesz <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hát,ez nem semmi <_< Hurrá Sikerült neki. Csalódtam volna benne, ha nem sikerül neki 5percen belül megoldania. Nem semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 1.4 TWP taxi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Jó buli lesz :D :D :) Akkor holnap megint szabin leszel?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Kék fagyálló az milyen lehet ? Van olyan gyáriban ? Után kellene töltenem, de nem szeretném keverni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 2001-ig kék vagy zöld,2001-töl piros g12Kék fagyálló az milyen lehet ? Van olyan gyáriban ? Után kellene töltenem, de nem szeretném keverni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hétvégén ritkán dolgozokAkkor holnap megint szabin leszel?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hétvégén ritkán dolgozok Nem is arra gondolok!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 2001-ig kék vagy zöld,2001-töl piros g12 Hol kapok kéket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Jó buli lesz :D :) :D ]http://kephost.hu/thumb-39A9_4D5FB241.jpg Nem zavar, hogy szolgálatban vagyok? :D Méé'nem akkor mutatsz ilyeneket, amikor találkozunk...? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Nem zavar, hogy szolgálatban vagyok? :D Méé'nem akkor mutatsz ilyeneket, amikor találkozunk...? <_< :D lesz olyan is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Hol kapok kéket ? elvileg ,...asszem már nincs gyári kék,piros van helyette szerintem akármilyen autósboltban kapsz fagyállót ... valójában jó bele a piros csak akkor annak kéne lenni az egésznek,a piros az talán szilikát mentes vagy mi <_< aztán lehet hogy van még valahol elfekvő gyári kék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 lesz olyan is... :D Szavadon foglak... <_< :D -remélem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Szavadon foglak... <_< :D -remélem... :) hát gyere fel... most lesz az "elek" nap tartva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts