palicska Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Szép estét mindenkinek! Ne izélj már,reggel is ez volt!Ma ilyen nap van? :D Kinek van szülinapja:Rammstein-nak vagy az IHM-nek? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ne izélj már,reggel is ez volt!Ma ilyen nap van? :D Kinek van szülinapja:Rammstein-nak vagy az IHM-nek? <_< Nem azt akartam, most nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nem azt akartam, most nézd meg. Nekem Sports Tourer kivitelben sokkal jobban tetszik. Bár ezen is a hátsó ajtóknál a "C" oszlop - szerintem - túlzottan előre dől a sportosság jegyében. Rendesen lefejeltem az ötajtóst a nyílt napon. Aztán utánam ugyanezt megtette egy 60-65 körüli úr amikor a hátsó sorral próbálkozott. Akkor belegondoltam hogyan szállna be a 70 fölötti anyám, aki amúgy is nehezebben mozog. Meg aztán ismeritek mit mondott Aesopus tanmeséjében a róka, amelyik nem éri fel a kívánatos szőlőfürtöt: úgyis savanyú! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Mi ez a kihaltsàg?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nagyon elgyengültek már a csomagtérajtó teleszkópjaim, valami erősebbet szeretnék a szárny miatt! Neten láttam már Irmscher teleszkópokat, de eladót nem találtam <_< Valami tipp erősebb pálcákra?? Amúgy király ez a 100as nyál, megszűnt az alapjárati ingadozásom is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 KERESEK!! Aki tud valami infót, ne tartsa magába!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nagyon elgyengültek már a csomagtérajtó teleszkópjaim, valami erősebbet szeretnék a szárny miatt! Neten láttam már Irmscher teleszkópokat, de eladót nem találtam :D Valami tipp erősebb pálcákra?? Amúgy király ez a 100as nyál, megszűnt az alapjárati ingadozásom is! :D Melyik fajta százas nyállal köpködtetted tele? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Melyik fajta százas nyállal köpködtetted tele? <_< asszem öemfau-t rakott bele... az én tapasztalatom: jó mind a három fajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nagyon elgyengültek már a csomagtérajtó teleszkópjaim, valami erősebbet szeretnék a szárny miatt! Neten láttam már Irmscher teleszkópokat, de eladót nem találtam <_< Valami tipp erősebb pálcákra?? Amúgy király ez a 100as nyál, megszűnt az alapjárati ingadozásom is! :D Nem csak a hideg miatt nem tart a teló,? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Köszönöm, ez lett volna a köv. kérdésem, mert szerintem következő tankolásnál ilyet rakok bele... Van Magyarolaj, kagylós, meg öemfau is a közelünkben... Mégis, melyik a legjobb a Z14Xep-be?<_< Olyat akarok, hogy lángoljon a kipufogóm és a zötös bömöst alázni szeretném miközben ez szól a szound blászterből, meg jó lenne ha a pityu meg lászló sem hagyna le!-> Egyébként komolyan kérdezem:)! asszem öemfau-t rakott bele... az én tapasztalatom: jó mind a három fajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Köszönöm, ez lett volna a köv. kérdésem, mert szerintem következő tankolásnál ilyet rakok bele... Van Magyarolaj, kagylós, meg öemfau is a közelünkben... Mégis, melyik a legjobb a Z14Xep-be?<_< Olyat akarok, hogy lángoljon a kipufogóm és a zötös bömöst alázni szeretném miközben ez szól a szound blászterből, meg jó lenne ha a pityu meg lászló sem hagyna le!-> Egyébként komolyan kérdezem:)! Akkor neked egy ilyen OPC kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Meglásd lesz is:D! Egyszer:) Akkor neked egy ilyen OPC kell <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Melyik fajta százas nyállal köpködtetted tele? <_< OMV Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nem csak a hideg miatt nem tart a teló,? Nyáron sem az igazi, nehéz neki a szárny! Már láttam valahol Irmscher telót, de eladót nem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Köszönöm, ez lett volna a köv. kérdésem, mert szerintem következő tankolásnál ilyet rakok bele... Van Magyarolaj, kagylós, meg öemfau is a közelünkben... Mégis, melyik a legjobb a Z14Xep-be?<_< Olyat akarok, hogy lángoljon a kipufogóm és a zötös bömöst alázni szeretném miközben ez szól a szound blászterből, meg jó lenne ha a pityu meg lászló sem hagyna le!-> Egyébként komolyan kérdezem:)! A második videó nagyon kemény volt! Ej, ha. Hát mik vannak.... Jut eszembe. Van valami gyakorlati jelentősége, hogy 6-os vagy 9-es környezetvédelmi osztályba sorolás szerepel a forgalmiban? Azt tudom, hogy EIII, meg EIV. Csak van-e értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Ma még nem számít, egyelőre szmogriadó esetén is csak az Euro-II-nél rosszabb környezetvédelmi besorolásúak vannak kitiltva bizonyos övezetekből. Ennek amit te írtál, talán 5-10 év múlva lesz ilyen szempontból jelentősége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Ma még nem számít, egyelőre szmogriadó esetén is csak az Euro-II-nél rosszabb környezetvédelmi besorolásúak vannak kitiltva bizonyos övezetekből. Ennek amit te írtál, talán 5-10 év múlva lesz ilyen szempontból jelentősége. Azért az mindenképpen érdekes, hogy egy 2003-as Z14XE Astra az 6-os, egy 2005-ös Z14XE Astra meg 9-es. Biztos csomó minden más bennük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Köszönöm, ez lett volna a köv. kérdésem, mert szerintem következő tankolásnál ilyet rakok bele... Van Magyarolaj, kagylós, meg öemfau is a közelünkben... Mégis, melyik a legjobb a Z14Xep-be?<_< Olyat akarok, hogy lángoljon a kipufogóm és a zötös bömöst alázni szeretném miközben ez szól a szound blászterből, meg jó lenne ha a pityu meg lászló sem hagyna le!-> Egyébként komolyan kérdezem:)! Nekem is 1.4 -es xep van és a következő tankolásnál (minél jobban kifogyasztva a jelenlegi 95-öst) ÖMV 100-ast teszek bele. Ahogy utána olvastam ez tűnik a legjobbnak. Úgy tudom, hogy ezt Schwechatból hozzák, tehát nem MOL-nyál. De ezt a giotin alatt, vagy bárddal a nyakam felett nem biztos, hogy 100% biztonsággal, fennhangon mondanám.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Azért az mindenképpen érdekes, hogy egy 2003-as Z14XE Astra az 6-os, egy 2005-ös Z14XE Astra meg 9-es. Biztos csomó minden más bennük. GRANDMASTA PETE:)!!! A 2005-ös szerintem már biztosan csak Twinportos,-> Z14XEP Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 GRANDMASTA PETE:)!!! A 2005-ös szerintem már biztosan csak Twinportos,-> Z14XEP Hát érdekes ez a grandmasta pete! Ezek ilyen falusi gengszterek? Úgy tudom 2004-ben váltottak a twinportra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 GRANDMASTA PETE:)!!! A 2005-ös szerintem már biztosan csak Twinportos,-> Z14XEP 2005. 02. forgalomba helyezésű Cassic II. Nem Twinportos, az feláras lett volna. Lehetett választani. A gyártás hónapját nem tudom. Teljesen ugyan az a motorja. Ezért nem értem. De hát biztos az évjárat ennyit számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 g astra hátsó szárny /5 ajtósra/ valamint küszöb spoilert keresek olcsón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 g astra hátsó szárny /5 ajtósra/ valamint küszöb spoilert keresek olcsón! Rossz helyen keresed! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Rossz helyen keresed! <_< tudom de itt többen látjátok ha kiírom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts