Stofl Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A tuning topikban van E-85 téma azt olvasd el.Jó hosszú lesz,de minden kérdésedre választ kapsz! :D Egy kis vidámság! http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/ azt hiszem egy VW? .... <_< Lehet így sokkal hasznosabb, csak mi nem értünk hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fidó Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hali valaki tudja hol lehet szerelési kézikönyvet beszerezni 2002-es G ASTRÁHOZ z16xe motorkód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Nem mindíg mentős,és nem is akartam piszkáni! Tessék,ezt csinálom családi vállalkozásban,ha nem vinnyogok: Ilyen kívül a melóhely: http://www.kepfeltoltes.hu Ilyen belül(már nem ilyen tiszta): http://www.kepfeltoltes.hu És szeretem ezt is csinálni! <_< Ezt a gépet biztos lehet élvezni. Ültem már ilyenben, de nem én vezettem. Volt benne klíma, gyári hifi, LCD monitor stb. Jelenleg ilyen gépen töltöm a munkaidőm nagy részét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ezt a gépet biztos lehet élvezni. Ültem már ilyenben, de nem én vezettem. Volt benne klíma, gyári hifi, LCD monitor stb. Jelenleg ilyen gépen töltöm a munkaidőm nagy részét. Előtte ilyenen voltam. Néha cserélünk, így mindenki több gépet elsajátíthat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Kicsit utánajártam: Niederdruckleitungen (ND-Leitungen) - Alacsony nyomású csövek, vonalak Mitteldruckleitungen (MD-Leitungen) - Közepes nyomású vezetékek, vonalak Hochdruckleitungen (HD-Leitungen) - Nagynyomású csövek, vonalak <_< 20 bar - alacsony nyomás. Persze nézőpont kérdése. Átlag embernek nagy, ipari kazánnak alacsony. jah..főleg ilyen átmérőn :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Ezt a gépet biztos lehet élvezni. Ültem már ilyenben, de nem én vezettem. Volt benne klíma, gyári hifi, LCD monitor stb. Jelenleg ilyen gépen töltöm a munkaidőm nagy részét. <_< jaj hát imádom ezeket a gépeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Én is imádom az ilyen szupertechnikát.Mi eddig ezen dolgoztunk,de ebben a hónapban megkapjuk az újabb cp25-ös verziót ezt a fajtát.Jövőre még feljebb lépünk ,ha lesz rá pénze a cégnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Én is imádom az ilyen szupertechnikát.Mi eddig ezendolgoztunk,de ebben a hónapban megkapjuk az újabb cp25-ös verziót ezt a fajtát.Jövőre még feljebb lépünk ,ha lesz rá pénze a cégnek. pfff ,csak nehogy dugózni keljen ...akkor nagy a baj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Én is imádom az ilyen szupertechnikát.Mi eddig ezendolgoztunk,de ebben a hónapban megkapjuk az újabb cp25-ös verziót ezt a fajtát.Jövőre még feljebb lépünk ,ha lesz rá pénze a cégnek. Hát igen, ergonómikusan kialakított műszerek. Öröm dolgozni velük. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február15, 2011 Hát igen, ergonómikusan kialakított műszerek. Öröm dolgozni velük. :D dolgozni semmivel sem öröm....... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 dolgozni semmivel sem öröm....... <_< Én azért ezzel szeretek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 dolgozni semmivel sem öröm....... <_< Hát, amin most dolgozom éppen, azon tényleg nem. Határidős téma reggelre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Én azért ezzel szeretek. :D Mindig tudtam, hogy a mentősökben bujkál némi perverzió! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Én is imádom az ilyen szupertechnikát.Mi eddig ezen dolgoztunk,de ebben a hónapban megkapjuk az újabb cp25-ös verziót ezt a fajtát.Jövőre még feljebb lépünk ,ha lesz rá pénze a cégnek. Oszinten szolva a te munkakorod jobban tetszik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Jó reggelt!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Jó reggelt!!! Nekem a "csóró a téren" az egyik kedvencem! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Én is imádom az ilyen szupertechnikát.Mi eddig ezen dolgoztunk,de ebben a hónapban megkapjuk az újabb cp25-ös verziót ezt a fajtát.Jövőre még feljebb lépünk ,ha lesz rá pénze a cégnek. Nagyon szép a gépparkotok! <_< A héten délutános vagyok, úgyhogy valamelyik reggel szívesen részt vennék egy üzemlátogatáson (csupán tapasztalatcsere céljából)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Mc-elek' date='2011-02-15 - 20:42' post='764922] pfff ,csak nehogy dugózni keljen ...akkor nagy a baj <_< Nincs felvétel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Te kis irigy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Semmi cartásiasság nincs benne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Én is imádom az ilyen szupertechnikát.Mi eddig ezen dolgoztunk,de ebben a hónapban megkapjuk az újabb cp25-ös verziót ezt a fajtát.Jövőre még feljebb lépünk ,ha lesz rá pénze a cégnek. Mifelénk bérelni is lehet ilyeneket, az 1-es főút melletti parkolókban szoktak kiállítva lenni. Igaz a többségük már elég sok üzemórát működött, kissé viharvertek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Mifelénk bérelni is lehet ilyeneket, az 1-es főút melletti parkolókban szoktak kiállítva lenni. Igaz a többségük már elég sok üzemórát működött, kissé viharvertek. :D Á, az ilyen kölcsönzős dolog nem jó, közös lónak túrós a <_< háta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Mifelénk bérelni is lehet ilyeneket, az 1-es főút melletti parkolókban szoktak kiállítva lenni. Igaz a többségük már elég sok üzemórát működött, kissé viharvertek. <_< De akkor még mindíg ott van,hogy "ötezerért mit vállalsz",ha esetleg betonozi akar az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ahogy böngészek a neten, van Chevrolet Astra, Vauxhall Astra, Holden Astra, Pontiac Astra, Saturn Astra, meg ki tudja még. De az Opel verzió a legeltaláltabb. Szerintem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ahogy böngészek a neten, van Chevrolet Astra, Vauxhall Astra, Holden Astra, Pontiac Astra, Saturn Astra, meg ki tudja még. De az Opel verzió a legeltaláltabb. Szerintem. <_< Ja! A Vauxhallban és a Holdenben a volán oldalát nem találták el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts