Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ugyan nem a legjobb,de van ott szebb is! konkrét hogy nem üzem meleg a motor és így gyilkolja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 De csini <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 De csini <_< Ejnye,mindig beugratsz ezekkel a szerszámokkal! :D Azt hittem,hogy valami csaj lesz esetleg autó vagy motor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 OPC Corsa legyorsul egy Lamborghinit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 konkrét hogy nem üzem meleg a motor és így gyilkolja <_< Miért?83 fok az már jó.Pl. ilyen időben nálam sem megy sokkal feljebb 86-88 körül szokott megállni,mint a cövek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Miért?83 fok az már jó.Pl. ilyen időben nálam sem megy sokkal feljebb 86-88 körül szokott megállni,mint a cövek. egyébként mindegy... amikor indult kb 80 lehetett ... de tényleg lefosom <_< Tegnap voltam lent a parkolóba,van egy nagyon értelmes fordos kb 1-2 éves mondeo valami tdci-vel... úgy indult :kulcs elfordít és már nyomta neki... gyerekek ...Ti még nem hallottatok ilyen csörömpölő traktorhangot...szinte fájt.. gondoltam magamban :na -20ekm motorélettartam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 játékos képek: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 egyébként mindegy... amikor indult kb 80 lehetett ... de tényleg lefosom <_< Tegnap voltam lent a parkolóba,van egy nagyon értelmes fordos kb 1-2 éves mondeo valami tdci-vel... úgy indult :kulcs elfordít és már nyomta neki... gyerekek ...Ti még nem hallottatok ilyen csörömpölő traktorhangot...szinte fájt.. gondoltam magamban :na -20ekm motorélettartam. De halottam a foswagen passat pdtdi tutymuruttyot,az is mtz szerű volt.Sőt.25000 km-es hengerfejest is ugyanebből a "jó" autóból.Ha nem előttem szedik szét,nem hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 játékos képek: <_< http://kephost.hu/thumb-AE17_4D5973AF.jpg http://kephost.hu/thumb-BBBF_4D5973AF.jpg Húsdaráló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Húsdaráló :D akár az is lehetne...,de nemtom miaz <_< de 20bar megy benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 akár az is lehetne...,de nemtom miaz :D de 20bar megy benne :D Akkor jó nagy húsdaráló <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 játékos képek: <_< Te varrtad? Ezmiez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Te varrtad? Ezmiez? Én voltam...beismerem <_< nemtom valami ND Leitug mit 2" rohr a neve ebből találd ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Én voltam...beismerem <_< nemtom valami ND Leitug mit 2" rohr a neve ebből találd ki :) Hát igen, ez egy "ND vonal 2 collos csővel". Hogy ez nem jutott eszembe... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Hát igen, ez egy "ND vonal 2 collos csővel". Hogy ez nem jutott eszembe... :D :D hopp.. kimaradt egy "n" <_< leitung mennyivel jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 hopp.. kimaradt egy "n" <_< leitung mennyivel jobb :D Bedolgoztok a BMW-nek?Ugyanis ez BMW-klímákhoz valami alkatrész,ha jól vettem ki a szövegből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Bedolgoztok a BMW-nek?Ugyanis ez BMW-klímákhoz valami alkatrész,ha jól vettem ki a szövegből. akkor a bömös hűtőház lenne.... <_< a nagy cső 88.9*4 a kisebbik amin a menet van 60.3*3.6 ez olyan hurkatöltő méret :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 akkor a bömös hűtőház lenne.... :D a nagy cső 88.9*4 a kisebbik amin a menet van 60.3*3.6 ez olyan hurkatöltő méret :D Akkor nem tom!nd leitung <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Akkor nem tom!nd leitung <_< ááá dehogy ez egy ipari füstölőket gyártó cégnek mennek. nd leitung néven kb 30 alkatrészt gyártunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ááá dehogy ez egy ipari füstölőket gyártó cégnek mennek. nd leitung néven kb 30 alkatrészt gyártunk :D Nem mennek nekem ezek az ipari dolgok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Nem mennek nekem ezek az ipari dolgok! <_< nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 akár az is lehetne...,de nemtom miaz <_< de 20bar megy benne :D Kicsit utánajártam: Niederdruckleitungen (ND-Leitungen) - Alacsony nyomású csövek, vonalak Mitteldruckleitungen (MD-Leitungen) - Közepes nyomású vezetékek, vonalak Hochdruckleitungen (HD-Leitungen) - Nagynyomású csövek, vonalak :D 20 bar - alacsony nyomás. Persze nézőpont kérdése. Átlag embernek nagy, ipari kazánnak alacsony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
roli86 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok,lenne egy kérdésem. E85 elektronika beszereltetésén gondolkodok,ha van valakinek érdekelnének a tapasztalatai negatív pozitív minden....Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sziasztok,lenne egy kérdésem. E85 elektronika beszereltetésén gondolkodok,ha van valakinek érdekelnének a tapasztalatai negatív pozitív minden....Előre is köszönöm. A tuning topikban van E-85 téma azt olvasd el.Jó hosszú lesz,de minden kérdésedre választ kapsz! <_< Egy kis vidámság! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A tuning topikban van E-85 téma azt olvasd el.Jó hosszú lesz,de minden kérdésedre választ kapsz! :D Egy kis vidámság! http://m.blog.hu/ja/jajjdecsunya/image/vw2.jpg Nóóórmááális? :D (Bár lehet, hogy éppen egy AWACS gépnek jelent... <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts