Zachi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én meg már azelőtt láttam a megbeszélős topikban,hogy már fizeti be a tagságit! :D akkor Te győztél <_< Nem is, mert én nyertem! Én mindenkinél előbb tudtam! Bibibiiii! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek! Ma letakarítottam a felniket, a Tescos hideg zsíroldó teljesen bevált erre a célra. Holnap nézek rá gumit. Mielőtt majd felrakom, lefestem a féknyergeket valamilyen színre. Még nem tudom, milyen legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek! Ma letakarítottam a felniket, a Tescos hideg zsíroldó teljesen bevált erre a célra. Holnap nézek rá gumit. Mielőtt majd felrakom, lefestem a féknyergeket valamilyen színre. Még nem tudom, milyen legyen... Én feketére szoktam festeni... piros csak a Brembonak áll jól <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én feketére szoktam festeni... piros csak a Brembonak áll jól <_< Az autó színe is számít szerintem, kipróbálnék valami sötétzöldet. De lehet hogy fekete lesz a végén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 felraktam az új rendszámtáblakeretet <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szasztok. Tudjátok megy ez a Segíts okosan játék. Ha nincs akire szavazzatok,gondolok itt ismerős mentősre,vagy állomásra,akkor a mi kis állomásunk szívesen vesz minden szavazatot. Itt lehet szavazni a Gyulai Mentőállomásra.! Köszönöm... Lipi Eddig nem is tudtam hogy ilyen is van. <_< 1 szavazatotok már biztosan van :D +1 :D http://kephost.hu/thumb-8659_4D581636.jpg felraktam az új rendszámtáblakeretet :D :D Kemény vagy Csoki! :D De jó lett- bár elrontani nem nagyon lehetett... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Kemény vagy Csoki! :D De jó lett- bár elrontani nem nagyon lehetett... <_< jah :D,meg egy mosás is ráférne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 http://kephost.hu/thumb-8659_4D581636.jpg felraktam az új rendszámtáblakeretet <_< :D Már én is felraknám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Már én is felraknám... <_< Nekem már régóta van ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem már régóta van ! :D van életed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem már régóta van ! <_< :D Én meg csak várom-várom-várom-várom-várom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem már régóta van ! :D Itt van ni!Ez még szegény Corsám.Ez tört össze <_< és ott virít rajta a rendszámkeret,asszem 2006-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Nekem is fel kéne rakni, de fázós vagyok! Igaz a matricát felraktam egy napsütéses időben. Vártam majd két hetet, hogy Mackósajt majd úgyis megy Pestre, elhozza, hogy ne kínlódjunk a postával. Erre most, hogy már itt van, rögtön szóltak, hogy holnap megyünk a fővárosba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Itt van ni!Ez még szegény Corsám.Ez tört össze <_< és ott virít rajta a rendszámkeret,asszem 2006-ban. C Corsa :D Milyen moci volt benne?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 C Corsa :D Milyen moci volt benne?? ezrestwinport60póniló! :D deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ezrestwinport60póniló! :D deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< így már emlékszek ám :D . bakker nagyon durva....ezt még nem láttam Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ezrestwinport60póniló! :D deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< Hát ez jól összetört, Báttya. Ki vezette? Nem lett "baj"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 <_< Én meg csak várom-várom-várom-várom-várom..... Matricámat én sem kaptam még meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Hát ez jól összetört, Báttya. Ki vezette? Nem lett "baj"? Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán. A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam) 3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment injekciót beadni a betegnek ahova elindult. Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán. A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam) 3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment injekciót beadni a betegnek ahova elindult. Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta. Ptx(pneumothorax ),igen fájdalmas is tud lenni,bár találkoztam olyan beteggel,aki csak annyit vett észre,hogy szúr egy kicsit a mellkasa..Még jó,hogy ugymond szerencsésen megúszta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán. A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam) 3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment injekciót beadni a betegnek ahova elindult. Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta. Szarni ilyenkor a kocsira, az utasok élete a fontos!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 ezrestwinport60póniló! :) deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< Nagyon csúnya. :D Gondolom, részt vettetek utána egy hálaadó szentmisén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 [felraktam az új rendszámtáblakeretet <_< :D Le kéne mosnod a verdát :-) Ja, látom, már te is írtad :D Vakegér vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Nincs valakinek lefotózva,hogy hogy világít a fehér számlapos km óra éccaka? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Nincs valakinek lefotózva,hogy hogy világít a fehér számlapos km óra éccaka? <_< ugyan nem a legjobb,de van ott szebb is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts