Zachi Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Én meg már azelőtt láttam a megbeszélős topikban,hogy már fizeti be a tagságit! :D akkor Te győztél <_< Nem is, mert én nyertem! Én mindenkinél előbb tudtam! Bibibiiii!
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek! Ma letakarítottam a felniket, a Tescos hideg zsíroldó teljesen bevált erre a célra. Holnap nézek rá gumit. Mielőtt majd felrakom, lefestem a féknyergeket valamilyen színre. Még nem tudom, milyen legyen...
szkszaby Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek! Ma letakarítottam a felniket, a Tescos hideg zsíroldó teljesen bevált erre a célra. Holnap nézek rá gumit. Mielőtt majd felrakom, lefestem a féknyergeket valamilyen színre. Még nem tudom, milyen legyen... Én feketére szoktam festeni... piros csak a Brembonak áll jól <_<
grofbandi Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Én feketére szoktam festeni... piros csak a Brembonak áll jól <_< Az autó színe is számít szerintem, kipróbálnék valami sötétzöldet. De lehet hogy fekete lesz a végén...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 felraktam az új rendszámtáblakeretet <_< :D
zozor Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Szasztok. Tudjátok megy ez a Segíts okosan játék. Ha nincs akire szavazzatok,gondolok itt ismerős mentősre,vagy állomásra,akkor a mi kis állomásunk szívesen vesz minden szavazatot. Itt lehet szavazni a Gyulai Mentőállomásra.! Köszönöm... Lipi Eddig nem is tudtam hogy ilyen is van. <_< 1 szavazatotok már biztosan van :D +1 :D http://kephost.hu/thumb-8659_4D581636.jpg felraktam az új rendszámtáblakeretet :D :D Kemény vagy Csoki! :D De jó lett- bár elrontani nem nagyon lehetett... :)
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Kemény vagy Csoki! :D De jó lett- bár elrontani nem nagyon lehetett... <_< jah :D,meg egy mosás is ráférne :)
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 http://kephost.hu/thumb-8659_4D581636.jpg felraktam az új rendszámtáblakeretet <_< :D Már én is felraknám... :D
Korzika Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Már én is felraknám... <_< Nekem már régóta van ! :D
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Nekem már régóta van ! <_< :D Én meg csak várom-várom-várom-várom-várom.....
Korzika Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Nekem már régóta van ! :D Itt van ni!Ez még szegény Corsám.Ez tört össze <_< és ott virít rajta a rendszámkeret,asszem 2006-ban.
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Nekem is fel kéne rakni, de fázós vagyok! Igaz a matricát felraktam egy napsütéses időben. Vártam majd két hetet, hogy Mackósajt majd úgyis megy Pestre, elhozza, hogy ne kínlódjunk a postával. Erre most, hogy már itt van, rögtön szóltak, hogy holnap megyünk a fővárosba.
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Itt van ni!Ez még szegény Corsám.Ez tört össze <_< és ott virít rajta a rendszámkeret,asszem 2006-ban. C Corsa :D Milyen moci volt benne??
Korzika Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 C Corsa :D Milyen moci volt benne?? ezrestwinport60póniló! :D deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_<
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 ezrestwinport60póniló! :D deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< így már emlékszek ám :D . bakker nagyon durva....ezt még nem láttam
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 ezrestwinport60póniló! :D deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< Hát ez jól összetört, Báttya. Ki vezette? Nem lett "baj"?
Barna Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 <_< Én meg csak várom-várom-várom-várom-várom..... Matricámat én sem kaptam még meg...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Hát ez jól összetört, Báttya. Ki vezette? Nem lett "baj"? Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán. A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam) 3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment injekciót beadni a betegnek ahova elindult. Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta.
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán. A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam) 3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment injekciót beadni a betegnek ahova elindult. Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta. Ptx(pneumothorax ),igen fájdalmas is tud lenni,bár találkoztam olyan beteggel,aki csak annyit vett észre,hogy szúr egy kicsit a mellkasa..Még jó,hogy ugymond szerencsésen megúszta. <_<
palicska Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán. A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam) 3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment injekciót beadni a betegnek ahova elindult. Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta. Szarni ilyenkor a kocsira, az utasok élete a fontos!!
PGA Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 ezrestwinport60póniló! :) deimádtuknagyon. De aztán jött a kamion. <_< Nagyon csúnya. :D Gondolom, részt vettetek utána egy hálaadó szentmisén... :D
maczko Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 [felraktam az új rendszámtáblakeretet <_< :D Le kéne mosnod a verdát :-) Ja, látom, már te is írtad :D Vakegér vagyok
Lipi-G Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 Nincs valakinek lefotózva,hogy hogy világít a fehér számlapos km óra éccaka? <_<
Korzika Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 Nincs valakinek lefotózva,hogy hogy világít a fehér számlapos km óra éccaka? <_< ugyan nem a legjobb,de van ott szebb is!
Recommended Posts