Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek!

Ma letakarítottam a felniket, a Tescos hideg zsíroldó teljesen bevált erre a célra. Holnap nézek rá gumit. Mielőtt majd felrakom, lefestem a féknyergeket valamilyen színre. Még nem tudom, milyen legyen...

Én feketére szoktam festeni... piros csak a Brembonak áll jól <_<

Megosztás:

Szasztok.

Tudjátok megy ez a Segíts okosan játék.

Ha nincs akire szavazzatok,gondolok itt ismerős mentősre,vagy állomásra,akkor a mi kis állomásunk szívesen vesz minden szavazatot.

Itt lehet szavazni a Gyulai Mentőállomásra.!

Köszönöm...

Lipi

Eddig nem is tudtam hogy ilyen is van. <_<

1 szavazatotok már biztosan van :D

+1 :D

http://kephost.hu/thumb-8659_4D581636.jpg

felraktam az új rendszámtáblakeretet :D :D

Kemény vagy Csoki! :D De jó lett- bár elrontani nem nagyon lehetett... :)

Megosztás:

Hát ez jól összetört, Báttya. Ki vezette? Nem lett "baj"?

Asszonypajtás tesztelte az Euro NCAP csillagokat egy kamion oldalán.

A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam)

3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment

injekciót beadni a betegnek ahova elindult.

Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de

szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta.

Megosztás:

A kisautó hibátlanul teljesített,csinált egy tripla leszúrt rittbergert(remélem jól írtam)

3-szor pördült az úton ,utána fejen állt meg az árokban.Fogadta a tapsot és a virágokat,majd elment

Nem,természetesen ez nem így volt,az autóstársak ill. mentősök vették ki a kocsiból,de

szerencsére Ptx(légmell)-el,csípőcsont zúzódással és sarokcsonttöréssel megúszta.

Ptx(pneumothorax ),igen fájdalmas is tud lenni,bár találkoztam olyan beteggel,aki csak annyit vett észre,hogy szúr egy kicsit a mellkasa..Még jó,hogy ugymond szerencsésen megúszta. <_<

Megosztás:

Szarni ilyenkor a kocsira, az utasok élete a fontos!!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.