Fidó Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Hali. Hol tudok G Astrához javítási kézikönyvet venni 2002-es évjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Boldog szülinapot Stofl! Mennyi februári gyerek van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Boldog Szülinapot Stofl!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Hali. Hol tudok G Astrához javítási kézikönyvet venni 2002-es évjárat. http://kuma.atw.hu/opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, használd ki okosan!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT Stofl! Lassan kell egy külön topic születésnapi üdvözleteknek... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Lassan kell egy külön topic születésnapi üdvözleteknek... <_< Van ilyen, csak nem használjátok: társalgó/jókívánságok topic. Bár lehet hogy csak klubtagoknak látható, ezesetben újabb ok a belépésre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, használd ki okosan!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT Stofl! Lassan kell egy külön topic születésnapi üdvözleteknek... :D Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Van ilyen, csak nem használjátok: társalgó/jókívánságok topic. Bár lehet hogy csak klubtagoknak látható, ezesetben újabb ok a belépésre. :D Aha, tényleg! De én már ennyifelé nem fórumozok, itt ülhetnék a gépnél egész nap! De ezért valóban érdemes tagnak lenni, hogy oda is írhassunk! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Valaki variált már a műszerfal, ill. a középkonzol fényeivel? Konkrétan a ledesitésre gondolok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Valaki variált már a műszerfal, ill. a középkonzol fényeivel? Konkrétan a ledesitésre gondolok... Én még csak az égőkotonnal próbálkoztam,az elég jó volt,de csak a 2000-s előttieken,mert ott még nem sárga az átvezető müanyag a műszereknél,hanem fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én még csak az égőkotonnal próbálkoztam,az elég jó volt,de csak a 2000-s előttieken,mert ott még nem sárga az átvezető müanyag a műszereknél,hanem fehér. Jól hangzik, nekem 99-es. Hol lehet kapni ezt az égőkotont? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Valaki variált már a műszerfal, ill. a középkonzol fényeivel? Konkrétan a ledesitésre gondolok... Keress rá! Találsz fényképpel illusztrált részletes leírást. Pl. Kumabushi aláírásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Keress rá! Találsz fényképpel illusztrált részletes leírást. Pl. Kumabushi aláírásában. Gratulálok a klubtagsághoz Zachi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én még csak az égőkotonnal próbálkoztam,az elég jó volt,de csak a 2000-s előttieken,mert ott még nem sárga az átvezető müanyag a műszereknél,hanem fehér. Szerintem az égő fénye sárga,ugyan is az enyém 2007-es és a fényátvezetők víztiszták. Én most csináltam meg ezekkel a kotonokkal (piros) és elég jó lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Gratulálok a klubtagsághoz Zachi! <_< Bizony ám :D ,én tegnap hallottam hogy az lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Bizony ám :D ,én tegnap hallottam hogy az lett :D Én meg már azelőtt láttam a megbeszélős topikban,hogy már fizeti be a tagságit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Jól hangzik, nekem 99-es. Hol lehet kapni ezt az égőkotont? Nekem Chief kolléga segített benne,keresd őt.Én nem találtam sehol,nála volt az ö lakhelyén,megvette,és lepostázta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szerintem az égő fénye sárga,ugyan is az enyém 2007-es és a fényátvezetők víztiszták. Én most csináltam meg ezekkel a kotonokkal (piros) és elég jó lett. Nekem meg 2003-s,és sárgák az átvezetők,fehér égővel.Mondjuk az tulzás,hogy fehér égő.mert az is alapban sárgás fényt ad ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én meg már azelőtt láttam a megbeszélős topikban,hogy már fizeti be a tagságit! :D akkor Te győztél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szerintem az égő fénye sárga,ugyan is az enyém 2007-es és a fényátvezetők víztiszták. Én most csináltam meg ezekkel a kotonokkal (piros) és elég jó lett. Hol lehet ilyen kotont kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Én meg már azelőtt láttam a megbeszélős topikban,hogy már fizeti be a tagságit! :D jaj.. az jutott eszembe...hogy akkor most már az anonim számláló kék színű lesz??? <_< :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szasztok. Tudjátok megy ez a Segíts okosan játék. Ha nincs akire szavazzatok,gondolok itt ismerős mentősre,vagy állomásra,akkor a mi kis állomásunk szívesen vesz minden szavazatot. Itt lehet szavazni a Gyulai Mentőállomásra.! Remélem nem baj,hogy kiraktam,és nem minősül reklámnak,ha igen,akkor majd a modik lerendezik. Köszönöm. Lipi Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Szasztok. Tudjátok megy ez a Segíts okosan játék. Ha nincs akire szavazzatok,gondolok itt ismerős mentősre,vagy állomásra,akkor a mi kis állomásunk szívesen vesz minden szavazatot. Itt lehet szavazni a Gyulai Mentőállomásra.! Remélem nem baj,hogy kiraktam,és nem minősül reklámnak,ha igen,akkor majd a modik lerendezik. Köszönöm. Lipi 1 szavazatotok már biztosan van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 ááááááá szakad a hó nálunk Kanizsán!!! <_< már kezdem utálni a telet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Megint lehet csapatni :Dááááááá szakad a hó nálunk Kanizsán!!! <_< már kezdem utálni a telet!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts