andris83 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Boldog szülinapoTGabika76! Boldog szülinapot Nokedli drájver! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Börzdéj Gáborunknak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Üdv! A kilométer órán miért van az 50 km/h mellett piros vonal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Üdv! A kilométer órán miért van az 50 km/h mellett piros vonal? Ez a max. sebesség városban. Úgy emlékszem, néhány konkurensnél a 90 is meg van/volt jelölve ilyen céllal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Tgabika76! Köszönöm szépen mindenkinek! @Lipi: Rajta leszek, még nem tervezem feladni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Boldog szülinapoTGabika76! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Sokat és boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Köszönöm szépen mindenkinek! @Lipi: Rajta leszek, még nem tervezem feladni! <_< Nagyon helyes,firkáljunk itt még vagy 50 évet!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Szép estét nektek! Előszöris Boldog szülinapot TGABIKA76! Másodszor két évre ismét meg van a műszakim.<_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február11, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2011 https://picasaweb.google.com/sakos77/Zafira...aFenyezesElott# hát ennyi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 https://picasaweb.google.com/sakos77/Zafira...aFenyezesElott# hát ennyi <_< Jó jez,szép ótó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Tgabika76: Isten éltessen sokáig, pénzben járjál bokáig, búbánatot sose lássál, s akit szeretsz azzal háljál! 76 év, az már szép kor! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Isten éltessen sokáig Tgabika76!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Imiderecskét kérdezném,hogy nem ismeri-e véletlenül azt az iparost aki Derecskén Avi hegesztő? Kellene nekem bicajvázat mókolni kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Imiderecskét kérdezném,hogy nem ismeri-e véletlenül azt az iparost aki Derecskén Avi hegesztő? Kellene nekem bicajvázat mókolni kicsit. Sportcsavar! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 https://picasaweb.google.com/sakos77/Zafira...aFenyezesElott# hát ennyi <_< Vigyázz! A végén még megszereted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Sportcsavar! <_< Ez a beceneve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Imiderecskét kérdezném,hogy nem ismeri-e véletlenül azt az iparost aki Derecskén Avi hegesztő? Kellene nekem bicajvázat mókolni kicsit. Hűűű azt tudom, hogy valaki hegeszt Derecskén alut, személyesen nem ismerem, de megérdeklődöm, hogy konkrétan ki és mennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Ez a beceneve? Nem,az a drót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Hűűű azt tudom, hogy valaki hegeszt Derecskén alut, személyesen nem ismerem, de megérdeklődöm, hogy konkrétan ki és mennyiért. Köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Segítsetek légyszíves. Kell vennem 4 felnit a nyári gumikhoz. 15"-os 4 lyukút és 185/65 R15-ös gumim van rá. Felni szélességében tudok rosszat venni amire túl keskeny a gumi? Elsősorban lemez felnit szeretnék, ha csak nem találok valami csodás alu ajánlatot. Szóval milyen szélességű gumihoz milyen felni való? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Segítsetek légyszíves. Kell vennem 4 felnit a nyári gumikhoz. 15"-os 4 lyukút és 185/65 R15-ös gumim van rá. Felni szélességében tudok rosszat venni amire túl keskeny a gumi? Elsősorban lemez felnit szeretnék, ha csak nem találok valami csodás alu ajánlatot. Szóval milyen szélességű gumihoz milyen felni való? <_< Ha lemezfelnit veszel, akkor nincs nagy választék szélességben. Szerintem 5.5-6 coll szélesek általában a 15-ösök. De erre van egy külön topic. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Azon morfondírozom ,hogy vajon melyik évjárattól figyelhető meg a biztonságiöv visszahúzórugójának gyengülése?Ti mit gondoltok? <_< :D Szia az enyém 98/12 hó és a két első csak segítséggel megy vissza.Nagyon rossz jó lenne orvosolni.Nevezhetjük típushibának,mert ültem 5 éves G be,és az is nehezen ment már vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Stofl-nak Boldog Születésnapot ám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Stofl-nak Boldog Születésnapot ám! :D <_< Köszönöm szépen a figyelmességet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Mostanában minden nap van egy szülinapos? Nagyszerű, minden nap ünnep! Megyek este a Te egészségedre is iszok egy sört! Sokat és boldogat, Sofl! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts