Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Handbrake írta:
Üdv!

A kilométer órán miért van az 50 km/h mellett piros vonal?

Ez a max. sebesség városban.

Úgy emlékszem, néhány konkurensnél a 90 is meg van/volt jelölve ilyen céllal.

Elküldve
  tgabika76 írta:
Köszönöm szépen mindenkinek!

@Lipi:

Rajta leszek, még nem tervezem feladni! <_<

Nagyon helyes,firkáljunk itt még vagy 50 évet!!!! :D

Elküldve
  corsIKa írta:
Imiderecskét kérdezném,hogy nem ismeri-e véletlenül

azt az iparost aki Derecskén Avi hegesztő?

Kellene nekem bicajvázat mókolni kicsit.

Sportcsavar! <_<

Elküldve
  corsIKa írta:
Imiderecskét kérdezném,hogy nem ismeri-e véletlenül

azt az iparost aki Derecskén Avi hegesztő?

Kellene nekem bicajvázat mókolni kicsit.

Hűűű azt tudom, hogy valaki hegeszt Derecskén alut, személyesen nem ismerem, de megérdeklődöm, hogy konkrétan ki és mennyiért.

Elküldve
  imiderecske írta:
Hűűű azt tudom, hogy valaki hegeszt Derecskén alut, személyesen nem ismerem, de megérdeklődöm, hogy konkrétan ki és mennyiért.

Köszi! <_<

Elküldve

Segítsetek légyszíves. Kell vennem 4 felnit a nyári gumikhoz. 15"-os 4 lyukút és 185/65 R15-ös gumim van rá. Felni szélességében tudok rosszat venni amire túl keskeny a gumi? Elsősorban lemez felnit szeretnék, ha csak nem találok valami csodás alu ajánlatot. Szóval milyen szélességű gumihoz milyen felni való? <_<

Elküldve
  Stofl írta:
Segítsetek légyszíves. Kell vennem 4 felnit a nyári gumikhoz. 15"-os 4 lyukút és 185/65 R15-ös gumim van rá. Felni szélességében tudok rosszat venni amire túl keskeny a gumi? Elsősorban lemez felnit szeretnék, ha csak nem találok valami csodás alu ajánlatot. Szóval milyen szélességű gumihoz milyen felni való? <_<

Ha lemezfelnit veszel, akkor nincs nagy választék szélességben. Szerintem 5.5-6 coll szélesek általában a 15-ösök.

De erre van egy külön topic. :D

Elküldve
  corsIKa írta:
Azon morfondírozom ,hogy vajon melyik évjárattól figyelhető meg a biztonságiöv

visszahúzórugójának gyengülése?Ti mit gondoltok? <_< :D

Szia az enyém 98/12 hó és a két első csak segítséggel megy vissza.Nagyon rossz jó lenne orvosolni.Nevezhetjük típushibának,mert ültem 5 éves G be,és az is nehezen ment már vissza.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.