zozor Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 nincs ebben szégyellni való :D ,megvolt az ide év első elhajlása. :) Ne is szégyeld, lesz még több is idén. Vadkert pl.?:D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Ne is szégyeld, lesz még több is idén. Vadkert pl.?:D <_< Tudsz valamit mikor lesz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Tudsz valamit mikor lesz?? Májusz közepe felé, ahogy szokott... olyan 20-a körül, de majd úgyis írják-szólnak, stb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 http://www.pmt.vasarhely.hu/ycwj.pdf ja de jó lesz nekem...kisház,szék,kerítés.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Te tudtad hogy ez kínaiul van? Mer' én semmit nem értek belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Te tudtad hogy ez kínaiul van? Mer' én semmit nem értek belőle... hát ez az én se...de nekem kell majd használni...oszt ezt vesszük mert occo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2011 Megsasoltam! Nemrég még tényleg így volt. Ez - mint írja - febr. 1-től van. <_< "A program 2011. február 1-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, a bármely Opel-forgalmazótól 4 évnél régebben vásárolt 1.0, 1.2, 1.4 literes Corsa B, az 1.0, 1.2, 1.3 literes Corsa C, az 1.4, 1.6 literes Astra F, az 1.2, 1.4, 1.6, 1.7 literes Astra G, és az 1.4, 1.6, 1.7 literes Astra H modellek esetén." Már "csak" az 1.8 és annál nagyobb benzineseket és az 1.7 fölötti dízeleket tagadják ki/le/meg. Bakker, Uhuhu! Nem szóttál!! :D az az igazság, hogy láttam hogy van egy szerviz4+os körlevél, de ezt mág en sem olvastam... ergo fogalmam sincs, hogy változott... szorri... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2011 Navégre! <_< :D ma először hazajöttem vele. működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 http://www.pmt.vasarhely.hu/ycwj.pdf ja de jó lesz nekem...kisház,szék,kerítés.... <_< Mit akarsz, egy csomó oklevelük vagy elismervényük vagy milyük van. Jó kis gép lesz az! Amúgy mekkora nyomással dolgozik ez? Valami 300 MPa-t láttam. Próbáltam kihámozni, de az angolomtól csak a kínaim a gyengébb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Mit akarsz, egy csomó oklevelük vagy elismervényük vagy milyük van. Jó kis gép lesz az! Amúgy mekkora nyomással dolgozik ez? Valami 300 MPa-t láttam. Próbáltam kihámozni, de az angolomtól csak a kínaim a gyengébb! valami 3400Bar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2011 elek! megkukult a msn em, nem tudok neked üzenetet küldeni... vagy a tied kukult meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 http://www.pmt.vasarhely.hu/ycwj.pdf ja de jó lesz nekem...kisház,szék,kerítés.... <_< Emléxel, évzárón miről beszélgettünk? A mi kínai csodánkkal kapcsolatban? Na most nálunk ott tartunk, hogy "pénz nem számít", de működnie kell... ... mert a másik cég min. fél év alatt szállította volna le a kifejezetten erre a célra tökéletes gépet, ez meg fél év alatt sem lett jó a célra, de még mindig töredékébe kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Emléxel, évzárón miről beszélgettünk? A mi kínai csodánkkal kapcsolatban? Na most nálunk ott tartunk, hogy "pénz nem számít", de működnie kell... ... mert a másik cég min. fél év alatt szállította volna le a kifejezetten erre a célra tökéletes gépet, ez meg fél év alatt sem lett jó a célra, de még mindig töredékébe kerül... ugyan ez a helyzet a kínai élhajlítóval ,és lemez ollóval... két nagy darab vas...lom..fostalicska... olyan hibák vannak a gépeken....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 elek! megkukult a msn em, nem tudok neked üzenetet küldeni... vagy a tied kukult meg... kiléptél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2011 akkó megkukult az enyém... cigizni mentem, majd nem voltál sehol. vagyis láttalak, de mindig visszadobta a hozzászólásomat, hogy nem sikerült kézbesíteni... no, nembaj. majd holnap személyesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 hát ez az én se...de nekem kell majd használni...oszt ezt vesszük mert occo... megiszol még pár liter páleszt,és már is folyékonyan tudsz kínaiul <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 megiszol még pár liter páleszt,és már is folyékonyan tudsz kínaiul <_< bameg ne emlegesd a pálinkát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2011 hihihi <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 bameg ne emlegesd a pálinkát... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 :D köszi. <_< reggel megláttam a sörösüveget ...majdnem vuk lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Boldog szülinapoTGabika76! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Tgabika76! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Boldog szülinapoTGabika76! Még sokat,sokáig!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts