szopcsi13 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Aztat már csak én tettem hozzá Teeee! :) De minek is magyarázkodom- én vagyok a hülye hogy leírtam... <_< :D :D Értem én, Teee! És tényleg nem kell magyarázkodni. Csinálni kel! Mármint az asszonnyal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Plusz tarkóig érő homlok, kutyalánc a nyakba, napszemüveg éjjel-nappal. Meglásd, még a vacak xenonok sem fognak zavarni! <_< :D Holnap neki is kezdek szépen sorban! Először veszek napszemüveget. Egyébként nemrég volt téma a szerviz 4+ kedvezmény, hogy csak benzinesekre van. De nézem az opel honlapján és az 1.7 dízelre is vonatkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 :D Holnap neki is kezdek szépen sorban! Először veszek napszemüveget. Egyébként nemrég volt téma a szerviz 4+ kedvezmény, hogy csak benzinesekre van. De nézem az opel honlapján és az 1.7 dízelre is vonatkozik. Pedig a honlap csak a benyásokat írja. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 hali sosben kéne a következő alkatrész újonan már nem kapható a csergőnél sem: opel astra g fűtőradiátor szelep behr rendszerű (az utóbbi időben találkoztam vagy 5 külömböző félével)de egyik se ez a fajta http://kepfeltoltes.hu/view/101021/2010102...ltoltes.hu_.jpg köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Plusz tarkóig érő homlok, kutyalánc a nyakba, napszemüveg éjjel-nappal. Meglásd, még a vacak xenonok sem fognak zavarni! :D Plusz szőke szilikongádzsi az anyósülésen, plusz Bunyós Pityu kazetta a lejátszóban, plusz... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szép reggelt mindenkinek! Ma munkába jövet a 7órási híreknél (classfm) felhangosodott a rádió. Ne kiabálj itt nekem lehalkítalak. De hiába tekergettem én a gombomat, hogy lehalkítom, ugyan úgy szólt az egész. Na beszart, gondoltam. Átkapcsoltam másik adóra és ott tökéletesen működik. Majd ismét a class-ra ott nem jó. Majd egy kis idő után itt is helyreállt a rend. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szép reggelt mindenkinek! Ma munkába jövet a 7órási híreknél (classfm) felhangosodott a rádió. Ne kiabálj itt nekem lehalkítalak. De hiába tekergettem én a gombomat, hogy lehalkítom, ugyan úgy szólt az egész. Na beszart, gondoltam. Átkapcsoltam másik adóra és ott tökéletesen működik. Majd ismét a class-ra ott nem jó. Majd egy kis idő után itt is helyreállt a rend. Nem épp közlekedési híreket mondott akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Szép reggelt mindenkinek! Ma munkába jövet a 7órási híreknél (classfm) felhangosodott a rádió. Ne kiabálj itt nekem lehalkítalak. De hiába tekergettem én a gombomat, hogy lehalkítom, ugyan úgy szólt az egész. Na beszart, gondoltam. Átkapcsoltam másik adóra és ott tökéletesen működik. Majd ismét a class-ra ott nem jó. Majd egy kis idő után itt is helyreállt a rend. Biztos be volt kapcsolva a TP.(traffic program) Ilyenkor a közlekedési híreknél kap egy "jelet" a rádió amitől felhangosodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Biztos be volt kapcsolva a TP.(traffic program) Ilyenkor a közlekedési híreknél kap egy "jelet" a rádió amitől felhangosodik. Kiváncsi vagyok az használja-e aki kitalálta... Bár lehet hogy nagyothall Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Biztos be volt kapcsolva a TP.(traffic program) Ilyenkor a közlekedési híreknél kap egy "jelet" a rádió amitől felhangosodik. Az asszony kapcsolgatta a multkor, lehet bekapcsolta. Na majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Pedig a honlap csak a benyásokat írja. :D Megsasoltam! Nemrég még tényleg így volt. Ez - mint írja - febr. 1-től van. <_< "A program 2011. február 1-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, a bármely Opel-forgalmazótól 4 évnél régebben vásárolt 1.0, 1.2, 1.4 literes Corsa B, az 1.0, 1.2, 1.3 literes Corsa C, az 1.4, 1.6 literes Astra F, az 1.2, 1.4, 1.6, 1.7 literes Astra G, és az 1.4, 1.6, 1.7 literes Astra H modellek esetén." Már "csak" az 1.8 és annál nagyobb benzineseket és az 1.7 fölötti dízeleket tagadják ki/le/meg. Bakker, Uhuhu! Nem szóttál!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Nem tudja valaki,hogy a Plasti-dip topikkal mi van?Megszünt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 (edited) Nem tudja valaki,hogy a Plisti-dip topikkal mi van?Megszünt? A kérdés jogos! Ide is írd be! Vagy rákérdezzek én? Megtörtént. Módosítva Február10, 2011 : Zachi Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Plusz szőke szilikongádzsi az anyósülésen, plusz Bunyós Pityu kazetta a lejátszóban, plusz... <_< de csak akkor jó ha fel van hagosítva hogy torzítson Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 csak szeretném jelezni minden érdekődőnek, hogy holnap reggel 8 00 tól nem fogadok el olyan beszólást, hogy köcsög hondás kussoljá, meg mennyémá, nincs is opeled, hondád van.... jelentem van opelem :D Zafira A 2002-es, Z16XE. <_< Navégre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Nincs valakinek véletlen egy vezetőoldali kapaszkodó helyére illeszkedő kis műanyag takarólap elfekvőben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Én kérek elnézést hogy tegnap nem voltam :D Csúnyán berúgtam :) Itt volt a kamionos barátom...oszt lenyeltünk egy félliteres pálinkát... meg söritalt <_< annyira jól sikerült hogy beszélgettem az alföldivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Én kérek elnézést hogy tegnap nem voltam :D Csúnyán berúgtam :D Itt volt a kamionos barátom...oszt lenyeltünk egy félliteres pálinkát... meg söritalt <_< annyira jól sikerült hogy beszélgettem az alföldivel :D Megbocsájtott távolmaradás :D Amúgy meg irigyek vagyunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Én kérek elnézést hogy tegnap nem voltam :D Csúnyán berúgtam :D Itt volt a kamionos barátom...oszt lenyeltünk egy félliteres pálinkát... meg söritalt <_< annyira jól sikerült hogy beszélgettem az alföldivel :D Ja meg engem is zaklattál telefonon,enyhén ittas állapotban :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Megbocsájtott távolmaradás :D Amúgy meg irigyek vagyunk <_< Én nem vagyok irigy, különösen az alföldis beszélgetős részre. (már ha az az, amire gondolok) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Én kérek elnézést hogy tegnap nem voltam :D Csúnyán berúgtam :) Itt volt a kamionos barátom...oszt lenyeltünk egy félliteres pálinkát... meg söritalt <_< annyira jól sikerült hogy beszélgettem az alföldivel :D Akkor megint a bokorba hup.sáltatok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Ja meg engem is zaklattál telefonon,enyhén ittas állapotban <_< :D nem is igaz :D akkor még csak egy volt bennem... vagy nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Akkor megint a bokorba hup.sáltatok... :D megvolt az is volt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Én kérek elnézést hogy tegnap nem voltam :D Csúnyán berúgtam :D Itt volt a kamionos barátom...oszt lenyeltünk egy félliteres pálinkát... meg söritalt <_< annyira jól sikerült hogy beszélgettem az alföldivel :D Nincs bocsánat, inkább jobb lett volna ha kuss... csendben maradsz... :) Megbocsájtott távolmaradás :lol: Amúgy meg irigyek vagyunk :D Nem irigykedünk, csak kocsog vagy, hogy nekünk nem hagytál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Nincs bocsánat, inkább jobb lett volna ha kuss... csendben maradsz... <_< Nem irigykedünk, csak kocsog vagy, hogy nekünk nem hagytál... :D nincs ebben szégyellni való :D ,megvolt az ide év első elhajlása. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts