Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nem ilyen,de ilyet kerestem! nem én vettem meg előled :lol: ez szerény 15" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 nem én vettem meg előled :lol: ez szerény 15" Tom,elég lett volna az is.Mondjuk még mindig odaadnám egy olyanért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Tom,elég lett volna az is.Mondjuk még mindig odaadnám egy olyanért :lol: fúú talán részingbazáron láttam meg... és 40e volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 fúú talán részingbazáron láttam meg... és 40e volt Én nem találtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én nem találtam :lol: De kár,akkor most lenne téli-nyári-tavaszi és őszi garnitúrád is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 De kár,akkor most lenne téli-nyári-tavaszi és őszi garnitúrád is! :lol: az a négyévszakos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 az a négyévszakos :lol: 4 évszakos alufelni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 az a négyévszakos :lol: Jóvan má,fölhalmozódtak az évek alatt.Nem adtam oda az autókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ez tényleg általános műszaki probléma!A modik sem szólhatnak érte! B) igazad van :lol: én kérek elnézést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 igazad van :lol: én kérek elnézést :D Nem-nem komolyan gondoltam,hogy ált. műszaki probléma! Bettim például megkérdezte a multkor,hogy a jobboldali tükör az miért van ott és mit kellene abban látni!(oldalról a hajad.... azt B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári! Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt. 20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol: Azért a pénzért ingyen volt. Nekem lemezfelnit akart adni a gumis 5000ft/db áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nem-nem komolyan gondoltam,hogy ált. műszaki probléma! Bettim például megkérdezte a multkor,hogy a jobboldali tükör az miért van ott és mit kellene abban látni!(oldalról a hajad.... azt :D ) :D :lol: bameg ez kész B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azért a pénzért ingyen volt. Nekem lemezfelnit akart adni a gumis 5000ft/db áron. Ez sem egy végleges megoldás,télire nem kell nekem ekkora,elég lesz a 15".Majd el bizniszelem.Akad majd valaki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :D :D bameg ez kész B) Mondom én,hogy gyors segítség kell neki,lassan gondolkodom a kopteron :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nem-nem komolyan gondoltam,hogy ált. műszaki probléma! Bettim például megkérdezte a multkor,hogy a jobboldali tükör az miért van ott és mit kellene abban látni!(oldalról a hajad.... azt :lol: ) Neked legalább megkérdezte mert észrevette. Az én kis főnököm egy hétig járt becsukott jobb oldali tükörrel. Akkor is csak azért nyitotta ki mert a főnök említette neki. Erre az volt a válasz, hogy azt nem is szokta nézni. Na akkor lett belőle P. SOLBERG. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mondom én,hogy gyors segítség kell neki,lassan gondolkodom a kopteron :lol: ez a fiú nagyon kész tud lenni... :D szerintem dolgozik megint akkor szokott ennyire pihent lenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mondom én,hogy gyors segítség kell neki,lassan gondolkodom a kopteron :lol: A gyógysört meg elfelejtettem meginni.Ujfaluban voltunk délután,találkoztam futólag "astrásgyerekkel"(F Astrásoknál van),mögöttem állt a lámpánál a Vivaróval. Mikor indultunk 7 ágra sütött a nap,bementünk a Tesco-ba,gyors vásárlás-már amennyire a nőkkel gyorsan lehet vásárolni-mire kijöttünk olyan köd ereszkedett,hogy 20-30 méterre lehetett látni. Vettem olajat utántölteni a kocsiba(nem a tescoba,hanem autósboltban) a márkáját nem írom le,mert Mantec infarktust kap.De sajnos nem volt belevaló,mindegy cseréig kibírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 nem írom le,mert Mantec infarktust kap.De sajnos nem volt belevaló,mindegy cseréig kibírja. kitalálom castrol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 kitalálom castrol :lol: 1L-ig a használati engedi... Egyébként én is így jártam, és különösebb bűntudat nélkül öntöttem bele a castrol Edge-t. Egy kis politika: Én kezdem úgy érezni amúgy, hogy ez az egész "gyártőművi előírás" történet nem azért van, hogy neked és az autódnak jó legyen, hanem hogy ezen is pénzt húzzon le rólad a gyár, ugyanis asszem a Dexos címkéért fizetni kell, régebben egy fix összeget a GM-nek illetve minden eladott L után is valamennyit... amit nyilván én fizetek ki... azóta nemtom hogy van Valahol olvastam nemrég, hogy pl a Valvoline-nak meg a Castrol-nak azért nincs dexos olaja, mert nem feküdtek le a GM-nek. (ha valaki mutat nekem egy hiteles forrást arra hogy az olajtopicba linkelt castrol SLX valóban rendelkezik a minősítéssel akkor elhiszem, én kerestem de nem találtam ilyet...) Szerintem ettől még jók ezek az olajok, ha nem jobbak mint 1-2 "ajánlott"... Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 ez a fiú nagyon kész tud lenni... :lol: szerintem dolgozik megint akkor szokott ennyire pihent lenni :D Küldenél mindig dolgozni! B) Pont itthon voltam.Most is. Még mielőtt megint elküldesz a melóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Tegnap reggel munkába menet bal hátulról sütött a nap. Rájöttem, hogy az Njoy króm karikák a számlapoknál mire képesek. Majdnem kifolyt a szemem. Végig takarnom kellett. Hogy mik vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Most harmadszorra találkoztam ezzel a problémával... <_< Azt azért remélem, hogy nem a saját kocsidnál, hanem csak itt a fórumon, olvasás szintjén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Tegnap reggel munkába menet bal hátulról sütött a nap. Rájöttem, hogy az Njoy króm karikák a számlapoknál mire képesek. Majdnem kifolyt a szemem. Végig takarnom kellett. Hogy mik vannak. Le kell fóliáztatni,le kell ültetni,és máris másképp süt a nap.Sőt,még meg kell a motort is piszkálni,legalább 300le-e,és lehagyod a napot!! Látod és már nem is zavar a krómkeret! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Le kell fóliáztatni,le kell ültetni,és máris másképp süt a nap.Sőt,még meg kell a motort is piszkálni,legalább 300le-e,és lehagyod a napot!! Látod és már nem is zavar a krómkeret! :D Plusz tarkóig érő homlok, kutyalánc a nyakba, napszemüveg éjjel-nappal. Meglásd, még a vacak xenonok sem fognak zavarni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Ez a szomorú, látod. Hogy a gépre mondja... :) Aztat már csak én tettem hozzá Teeee! :D De minek is magyarázkodom- én vagyok a hülye hogy leírtam... <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts