Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári!

Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt.

20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol:

Azért a pénzért ingyen volt. Nekem lemezfelnit akart adni a gumis 5000ft/db áron.

Megosztás:

Nem-nem komolyan gondoltam,hogy ált. műszaki probléma!

Bettim például megkérdezte a multkor,hogy a jobboldali tükör az miért van

ott és mit kellene abban látni!(oldalról a hajad.... azt :lol: )

Neked legalább megkérdezte mert észrevette. Az én kis főnököm egy hétig járt becsukott jobb oldali tükörrel. Akkor is csak azért nyitotta ki mert a főnök említette neki. Erre az volt a válasz, hogy azt nem is szokta nézni. Na akkor lett belőle P. SOLBERG. :D

Megosztás:

Mondom én,hogy gyors segítség kell neki,lassan gondolkodom a kopteron :lol:

A gyógysört meg elfelejtettem meginni.Ujfaluban voltunk délután,találkoztam futólag

"astrásgyerekkel"(F Astrásoknál van),mögöttem állt a lámpánál a Vivaróval.

Mikor indultunk 7 ágra sütött a nap,bementünk a Tesco-ba,gyors vásárlás-már amennyire a nőkkel

gyorsan lehet vásárolni-mire kijöttünk olyan köd ereszkedett,hogy 20-30 méterre

lehetett látni.

Vettem olajat utántölteni a kocsiba(nem a tescoba,hanem autósboltban) a márkáját

nem írom le,mert Mantec infarktust kap.De sajnos nem volt belevaló,mindegy cseréig kibírja.

Megosztás:

kitalálom castrol :lol:

1L-ig a használati engedi...

Egyébként én is így jártam, és különösebb bűntudat nélkül öntöttem bele a castrol Edge-t.

Egy kis politika:

Én kezdem úgy érezni amúgy, hogy ez az egész "gyártőművi előírás" történet nem azért van, hogy neked és az autódnak jó legyen, hanem hogy ezen is pénzt húzzon le rólad a gyár, ugyanis asszem a Dexos címkéért fizetni kell, régebben egy fix összeget a GM-nek illetve minden eladott L után is valamennyit... amit nyilván én fizetek ki... azóta nemtom hogy van

Valahol olvastam nemrég, hogy pl a Valvoline-nak meg a Castrol-nak azért nincs dexos olaja, mert nem feküdtek le a GM-nek.

(ha valaki mutat nekem egy hiteles forrást arra hogy az olajtopicba linkelt castrol SLX valóban rendelkezik a minősítéssel akkor elhiszem, én kerestem de nem találtam ilyet...)

Szerintem ettől még jók ezek az olajok, ha nem jobbak mint 1-2 "ajánlott"... Ennyi.

Megosztás:

Tegnap reggel munkába menet bal hátulról sütött a nap. Rájöttem, hogy az Njoy króm karikák a számlapoknál mire képesek. Majdnem kifolyt a szemem. Végig takarnom kellett. Hogy mik vannak.

Le kell fóliáztatni,le kell ültetni,és máris másképp süt a nap.Sőt,még meg kell a motort is piszkálni,legalább 300le-e,és lehagyod a napot!!

Látod és már nem is zavar a krómkeret! <_<

Megosztás:

Le kell fóliáztatni,le kell ültetni,és máris másképp süt a nap.Sőt,még meg kell a motort is piszkálni,legalább 300le-e,és lehagyod a napot!!

Látod és már nem is zavar a krómkeret! :D

Plusz tarkóig érő homlok, kutyalánc a nyakba, napszemüveg éjjel-nappal. Meglásd, még a vacak xenonok sem fognak zavarni! <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.