szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Úgy látom, nem vagyok egyedül aki ma kocsit mosott. Itt ma napsütés volt egészen délután 3ig kb... Ja. És most újra itt a tél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Úgy látom, nem vagyok egyedül aki ma kocsit mosott. Itt ma napsütés volt egészen délután 3ig kb... ja sok a ráérő ember :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ja. És most újra itt a tél... :D Itt... a fene enné meg... De kitudom számolni én is... lemosom, 1-2napra rá eső vagy havazás ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Itt... a fene enné meg... De kitudom számolni én is... lemosom, 1-2napra rá eső vagy havazás ... :lol: Gondold csak el, most MINDENKI lemosta! Milyen durva idő lesz itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ja sok a ráérő ember :D Sajnos ráérek... :lol: Most várom az árufuvarozói kártyámat, addig nem tudok melózni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sajnos ráérek... :lol: Most várom az árufuvarozói kártyámat, addig nem tudok melózni.. ilyen ez... 24T ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ilyen ez... 24T ??? Ááá, még csak a létra alja. 7,5 vagy 15t ami jut. Nincs még meg az E Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Köszönöm szépen a jókíváságokat mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ááá, még csak a létra alja. 7,5 vagy 15t ami jut. Nincs még meg az E Én 6 évig nemzetköziztem,24T,vagy volt,hogy speci trailer.elég volt,belefáradtam.Család mellett meg nem érdemes,mert rámegy az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én 6 évig nemzetköziztem,24T,vagy volt,hogy speci trailer.elég volt,belefáradtam.Család mellett meg nem érdemes,mert rámegy az egész. Nehéz az biztos, én ebben nőttem fel, fater belfölddel kezdte évekig, 14éve meg nemzetközis. Jó családi háttér kell hozzá az egyszer biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Sajnos ráérek... :D Most várom az árufuvarozói kártyámat, addig nem tudok melózni.. Adjak kölcsön? :lol: Én 6 évig nemzetköziztem,24T,vagy volt,hogy speci trailer.elég volt,belefáradtam.Család mellett meg nem érdemes,mert rámegy az egész. Hát én is így voltam, 8 év nemzetközi a többi belföld+váltó. Én is ezért is hagytam abba, fatert nem sokat láttuk gyerekként, hetente 1-1 nap, majd havonta pár nap. Na hát én inkább nem akarom ezt tenni a kölkökkel, inkább váltottam. Viszont havonta pár napra beugrok a régi céghez- csdak hogy ki ne menjek a gyakorlatból... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Adjak kölcsön? :lol: Jó is lenne, eza 2-3 hetet már valahogy csak kibírom. Mondjuk május óta kicsit kezdek becsavarodni... szakmunkás vizsga óta semmi ... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Adjak kölcsön? :lol: Hát én is így voltam, 8 év nemzetközi a többi belföld+váltó. Én is ezért is hagytam abba, fatert nem sokat láttuk gyerekként, hetente 1-1 nap, majd havonta pár nap. Na hát én inkább nem akarom ezt tenni a kölkökkel, inkább váltottam. Viszont havonta pár napra beugrok a régi céghez- csdak hogy ki ne menjek a gyakorlatból... :D B) Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :lol: Háát ezaz... B) Nekem olyan 4-5 alkalom, de janárban nem volt csak 1 nap, ehóban meg megintcsak 1. Nadehát a 01-02+07-08 hónapok ilyenek szoktak lenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nekem olyan 4-5, alkalom, de janárban nem volt csak 1 nap, ehóban meg megintcsak 1. Nadehát a 01-02+07-08 hónapok ilyenek szoktak lenni. :lol: Épp most írt haver,jövő hónapban be kéne vállaljak egy isztambult.Háááát....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :D Jól látom az avatarodon, hogy meg van az új felni? :lol: Linkelhetnél egy nagyobb képet, hadd' gyönyörködjünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Jól látom az avatarodon, hogy meg van az új felni? :lol: Linkelhetnél egy nagyobb képet, hadd' gyönyörködjünk! ránézésre ilyen lehet: jó szar minőségű kép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Jól látom az avatarodon, hogy meg van az új felni? :lol: Linkelhetnél egy nagyobb képet, hadd' gyönyörködjünk! Jah, mi az az új felni??? B) Nem tudtad megvárni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Épp most írt haver,jövő hónapban be kéne vállaljak egy isztambult.Háááát....... Mennék, csak a nemzetközim lejárt, amúgyis szebin leszek... :lol: Ezért is csak belföldezni szoktam, bejelentve, nem hiányzik hogy ilyenen megbukjak v. kapjak egy párszázezres csekket a Felügyelettől :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ránézésre ilyen lehet: jó szar minőségű kép :lol: Hát ennél azért jóval nagyobb az átmérője :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári! Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt. 20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110208/20110208001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg] Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári! Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt. 20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol: Jó,hát húszér én is vennék!Nekem elég lenne a 15-ös felni is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 http://kepfeltoltes.hu/thumb/110208/201102...s.hu_.jpg Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári! Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt. 20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol: Akkor ez most hanyadik alufelni garnitúrád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Akkor ez most hanyadik alufelni garnitúrád? Had ne válaszoljak! :lol: Na,jó,3,mert úgy néz ki az 5 csavarosom elmegy jövőhéten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ránézésre ilyen lehet: jó szar minőségű kép :lol: Nem ilyen,de ilyet kerestem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts