Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Itt... a fene enné meg...

De kitudom számolni én is... lemosom, 1-2napra rá eső vagy havazás ... :lol:

Gondold csak el, most MINDENKI lemosta! Milyen durva idő lesz itt!

Elküldve
Ááá, még csak a létra alja.

7,5 vagy 15t ami jut.

Nincs még meg az E

Én 6 évig nemzetköziztem,24T,vagy volt,hogy speci trailer.elég volt,belefáradtam.Család mellett meg nem érdemes,mert rámegy az egész.

Elküldve
Én 6 évig nemzetköziztem,24T,vagy volt,hogy speci trailer.elég volt,belefáradtam.Család mellett meg nem érdemes,mert rámegy az egész.

Nehéz az biztos, én ebben nőttem fel, fater belfölddel kezdte évekig, 14éve meg nemzetközis.

Jó családi háttér kell hozzá az egyszer biztos.

Elküldve
Sajnos ráérek... :D

Most várom az árufuvarozói kártyámat, addig nem tudok melózni..

Adjak kölcsön? :lol:

Hát én is így voltam, 8 év nemzetközi a többi belföld+váltó. Én is ezért is hagytam abba, fatert nem sokat láttuk gyerekként, hetente 1-1 nap, majd havonta pár nap. Na hát én inkább nem akarom ezt tenni a kölkökkel, inkább váltottam. Viszont havonta pár napra beugrok a régi céghez- csdak hogy ki ne menjek a gyakorlatból... :D B)

Elküldve
Adjak kölcsön? :lol:

Hát én is így voltam, 8 év nemzetközi a többi belföld+váltó. Én is ezért is hagytam abba, fatert nem sokat láttuk gyerekként, hetente 1-1 nap, majd havonta pár nap. Na hát én inkább nem akarom ezt tenni a kölkökkel, inkább váltottam. Viszont havonta pár napra beugrok a régi céghez- csdak hogy ki ne menjek a gyakorlatból... :D B)

Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :D

Elküldve
Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :lol:

Háát ezaz... B) Nekem olyan 4-5 alkalom, de janárban nem volt csak 1 nap, ehóban meg megintcsak 1. Nadehát a 01-02+07-08 hónapok ilyenek szoktak lenni. :D

Elküldve
Nekem olyan 4-5, alkalom, de janárban nem volt csak 1 nap, ehóban meg megintcsak 1. Nadehát a 01-02+07-08 hónapok ilyenek szoktak lenni. :lol:

Épp most írt haver,jövő hónapban be kéne vállaljak egy isztambult.Háááát.......

Elküldve
Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :D

Jól látom az avatarodon, hogy meg van az új felni? :lol: Linkelhetnél egy nagyobb képet, hadd' gyönyörködjünk!

Elküldve
Jól látom az avatarodon, hogy meg van az új felni? :lol: Linkelhetnél egy nagyobb képet, hadd' gyönyörködjünk!

ránézésre ilyen lehet:

thumb-AE84_4D519742.jpg

jó szar minőségű kép :D

Elküldve

Jah, mi az az új felni??? B)

Nem tudtad megvárni.... :D

Elküldve
Épp most írt haver,jövő hónapban be kéne vállaljak egy isztambult.Háááát.......

Mennék, csak a nemzetközim lejárt, amúgyis szebin leszek... :lol: Ezért is csak belföldezni szoktam, bejelentve, nem hiányzik hogy ilyenen megbukjak v. kapjak egy párszázezres csekket a Felügyelettől :D

Elküldve

20110208001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári!

Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt.

20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.