Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sajnos ráérek... :D

Most várom az árufuvarozói kártyámat, addig nem tudok melózni..

Adjak kölcsön? :lol:

Én 6 évig nemzetköziztem,24T,vagy volt,hogy speci trailer.elég volt,belefáradtam.Család mellett meg nem érdemes,mert rámegy az egész.

Hát én is így voltam, 8 év nemzetközi a többi belföld+váltó. Én is ezért is hagytam abba, fatert nem sokat láttuk gyerekként, hetente 1-1 nap, majd havonta pár nap. Na hát én inkább nem akarom ezt tenni a kölkökkel, inkább váltottam. Viszont havonta pár napra beugrok a régi céghez- csdak hogy ki ne menjek a gyakorlatból... :D B)

Megosztás:

Adjak kölcsön? :lol:

Hát én is így voltam, 8 év nemzetközi a többi belföld+váltó. Én is ezért is hagytam abba, fatert nem sokat láttuk gyerekként, hetente 1-1 nap, majd havonta pár nap. Na hát én inkább nem akarom ezt tenni a kölkökkel, inkább váltottam. Viszont havonta pár napra beugrok a régi céghez- csdak hogy ki ne menjek a gyakorlatból... :D B)

Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :D

Megosztás:

Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :lol:

Háát ezaz... B) Nekem olyan 4-5 alkalom, de janárban nem volt csak 1 nap, ehóban meg megintcsak 1. Nadehát a 01-02+07-08 hónapok ilyenek szoktak lenni. :D

Megosztás:

Igen,ezzel én is így vagyok,havi 2-3 fuvar,és nyugodt a lelkem.Mert hiányzik ám a menés piszkosul.Szerettem csinálni,és szeretem is :D

Jól látom az avatarodon, hogy meg van az új felni? :lol: Linkelhetnél egy nagyobb képet, hadd' gyönyörködjünk!

Megosztás:

Épp most írt haver,jövő hónapban be kéne vállaljak egy isztambult.Háááát.......

Mennék, csak a nemzetközim lejárt, amúgyis szebin leszek... :lol: Ezért is csak belföldezni szoktam, bejelentve, nem hiányzik hogy ilyenen megbukjak v. kapjak egy párszázezres csekket a Felügyelettől :D

Megosztás:

]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110208/20110208001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]

Nyugi szaby,tudok várni,a te szép felnid,az nyári!

Ezt a helyi gumisnál leltem,16 " gyári irmscher,asszem b vekié volt.

20000 kért a négy darabé,még leharcolva sincs,téligummám meg volt elfekvőben 16"-s,és így ez lett belőle. :lol:

Jó,hát húszér én is vennék!Nekem elég lenne a 15-ös felni is!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.