Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :lol: ,köszöntsük,hát szülinapján! Isten éltesse sokáig!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :lol: ,köszöntsük,hát szülinapján! Még sokat és boldogat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :D ,köszöntsük,hát szülinapján! Isten éltesse sokáig!!!! Jaja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :lol: ,köszöntsük,hát szülinapján! Jah, sok locsolót!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :D ,köszöntsük,hát szülinapján! Boldog szülinapot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :lol: ,köszöntsük,hát szülinapján! Sok boldogságot!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 szerintetek mennyiért lehet eladni egy enjoy lámpát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 szerintetek mennyiért lehet eladni egy enjoy lámpát? ...amennyit adnak érte... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 szerintetek mennyiért lehet eladni egy enjoy lámpát? hy én 15000ft adtam el a párat hibáltlan volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Isten éltesse Pált! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 hy én 15000ft adtam el a párat hibáltlan volt. Szia! Hogy áll az autó hengerfeje? Voltál szerelőnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ma délelőtt lemostam a tütüt, mert megérdemelte már! :lol: Most megint szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Ma délelőtt lemostam a tütüt, mert megérdemelte már! :lol: Most megint szép! Én is le akartam, de annyian voltak a mosóban, inkább visszafordultam. Talán majd este... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én is le akartam, de annyian voltak a mosóban, inkább visszafordultam. Talán majd este... Én lemostam tegnap,utána szembe találkoztam egy olyan teherautóval,ami elég híg disznószart vitt.Nem mesélem tovább.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én lemostam tegnap,utána szembe találkoztam egy olyan teherautóval,ami elég híg disznószart vitt.Nem mesélem tovább.... :lol: :D Vissza a jövőbe 2:14-től! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én is le akartam, de annyian voltak a mosóban, inkább visszafordultam. Talán majd este... Szerencsére én csak felrakom a slagot a kerti csapra. :lol: Pont az előbb láttam egy projektoros xenonos G Astrát, fényszórómosó meg minden. Szerintem még eddig nem is láttam élőben. Tyű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Szerencsére én csak felrakom a slagot a kerti csapra. :D Pont az előbb láttam egy projektoros xenonos G Astrát, fényszórómosó meg minden. Szerintem még eddig nem is láttam élőben. Tyű. én is most mostam le, jó lett. :lol: meg is veregettem a vállam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mindenki ma mos autót! Én is az előbb végeztem vele! :lol: szépülnek a gyönyörű astráink! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Mindenki ma mos autót! Én is az előbb végeztem vele! :lol: szépülnek a gyönyörű astráink! B) persze, bár esőben olcsóbb lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Na, csak hogy beálljak a sorba, én is tegnap mosattam le. Ráfért már nagyon! És a másik sorba is: Isten éltessen Palicska! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 ... hétvégén hajlítgatok kartervédő lemezt a géphez ..., ahogy nézegettem az árakat és bonyolultságot menni fog. Ismerősnek van ipari hajlítója, vágója. Lemeze. Majd beszámolok az eredményekről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Szia! Hogy áll az autó hengerfeje? Voltál szerelőnél? hy voltam ugy néz ki nem az ,de termosztátot kell cserélni az tuti, 8000ft csütörtökön viszem akkor csinálják ,meg akkor át leszz nézve alulrol mindenhol ahol csak vizcsö megy!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Na, csak hogy beálljak a sorba, én is tegnap mosattam le. Ráfért már nagyon! És a másik sorba is: Isten éltessen Palicska! Nálunk tegnap óta köd, hideg [-1;1] °C között, minden tiszta sár, mi nem mosunk autót... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 hy voltam ugy néz ki nem az ,de termosztátot kell cserélni az tuti, 8000ft csütörtökön viszem akkor csinálják ,meg akkor át leszz nézve alulrol mindenhol ahol csak vizcsö megy!! Múltkor a Facet termosztáttal megszívtam. Beraktuk és alig akart melegedni a gép, kellett neki 15-20 km az üzemi hőig. Mondom ez nem jó. Kivettem. Át lehetett fújni rajta zárt állapotban... visszavittem. Levetek a polcról egy másikat, azon is át lehetett fújni. Aszondják ez így jó... Mondtam, akkor vegyenek le egy Febi-t és nézzük meg, mert én a gyárin nem tudtam átfújni. Erre hoztak egyet és az már jó volt, ráfizettem, kicserélték. Azóta szuperül üzemel! Csak FYI :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Úgy látom, nem vagyok egyedül aki ma kocsit mosott. Itt ma napsütés volt egészen délután 3ig kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts