uhuhu Elküldve Február7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2011 Holnap kész a Zafira lakatolása. Kiváncsi leszek hogy milyen lesz. holnap lesz fénykép is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Holnap kész a Zafira lakatolása. Kiváncsi leszek hogy milyen lesz. holnap lesz fénykép is.... hát még én :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 TP-LINK az tűrhető kategória. Valószínű szoftver hiba okozza a lassulást. Ha nem véded le akkor meg a szomszédok fognak lassulást okozni :lol: Amit tehetsz gyorsan: frissíts firmware-t, a netről adattábla alapján le tudod szedni a legfrissebbet. Leírás szerint járj el, akkor nem lesz baj. Ha nincs frissebb a tiednél, akkor is csináld meg, mert felülírja a benne levőt, ezáltal rendbe rakhatja a routert. Ezután próbálkozz, hogy WEP titkosításnál lassul e, ha nem, akkor WPA-PSK-n... Ha már WEP-en is lassul, akkor első körben nézd meg valaki más laptopjával is. Ha azon is érezhető a lassulás, akkor router csere. Javasolnék legalább D-Link-et, de inkább Linksys-t. Ha a másik gépen nem lassul, akkor meg a te gépeddel van a gond. Ott is lehet sok minden, nem feltétlenül a gép rossz. Első körben Win újrarakás :D Remélem megtalálod az okát B) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ti is tapasztaltátok hogy ebben a jó időben jobban harap a szekér?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ti is tapasztaltátok hogy ebben a jó időben jobban harap a szekér?? :lol: De nem kapar úgy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 De nem kapar úgy! :lol: ja... mert nem csúszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 ja... mert nem csúszik :lol: Ja! A jeges út több 100 paripát dob a verdán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...:D Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon... :lol: ja... mert nem csúszik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ja! A jeges út több 100 paripát dob a verdán! :lol: már eléggé utálom ezt az időt... minden reggel kikaparni a jégből az autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 már eléggé utálom ezt az időt... minden reggel kikaparni a jégből az autót... Kitartás,január-február itt a nyár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 már eléggé utálom ezt az időt... minden reggel kikaparni a jégből az autót... Nekem hálistennek van egy kis garázs jellegű valami, így csak a hideggel harcolok. Azzal viszont nagyon! Tavaszi gyerek vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nekem hálistennek van egy kis garázs jellegű valami, így csak a hideggel harcolok. Azzal viszont nagyon! Tavaszi gyerek vagyok! Hála istennek nekem enyhén fűtött ,ugy mond jól szigetelt a garázsom.Ilyen gondom nincs,csak az asszonyé áll kint,de neki is készül a tavasszal egy ilyen féltetős beálló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hála istennek nekem enyhén fűtött ,ugy mond jól szigetelt a garázsom.Ilyen gondom nincs,csak az asszonyé áll kint,de neki is készül a tavasszal egy ilyen féltetős beálló. Fűtésről nem is álmodok, de már az is előny, ha nem kell kaparni! Amúgy egy hölgynek nem engeded át a fűtött garázst? Ejnye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ilyen gondom nincs,csak az asszony áll kint,de neki is készül a tavasszal egy ilyen féltetős beálló. Így mennyivel másképp mutatna mi? :lol: Esküszöm először így olvastam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...:D Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon... :lol: Az meg mi az a valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Fűtésről nem is álmodok, de már az is előny, ha nem kell kaparni! Amúgy egy hölgynek nem engeded át a fűtött garázst? Ejnye! Nehogymá az opel fagyoskodjon,he,a suzi bírja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nehogymá az opel fagyoskodjon,he,a suzi bírja :lol: sajnos az enyémnek fagyoskodnia kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 IDÉZET(harmlevi @ 2011-02-07 - 20:10) Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba... Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon Az meg mi az a valami? Ajtó ha tároló:Ajtóban levő hibás adagoló tároló rövidítése. :lol: Gondolom amúgy arra a fémre gondol ami az ajtót két helyzetben határolja,mikor nyitod ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nehogymá az opel fagyoskodjon,he,a suzi bírja :lol: Bírná azt az opel is, na de nagyon jól van ez így! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 IDÉZET(harmlevi @ 2011-02-07 - 20:10) Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba... Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon Ajtó ha tároló:Ajtóban levő hibás adagoló tároló rövidítése. :D Gondolom amúgy arra a fémre gondol ami az ajtót két helyzetben határolja,mikor nyitod ki! Áááá, a bütykösvasdarab. Megvan. :lol: Bár ha ajtó ha tároló, akkor a kólásrekesz is lehet az ajtóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 IDÉZET(harmlevi @ 2011-02-07 - 20:10) Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba... Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon Ajtó ha tároló:Ajtóban levő hibás adagoló tároló rövidítése. :D Gondolom amúgy arra a fémre gondol ami az ajtót két helyzetben határolja,mikor nyitod ki! Igen, igen arra! Arra a vasra, amit amúgy ajtóhatárolónak hívnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Áááá, a bütykösvasdarab. Megvan. :D Bár ha ajtó ha tároló, akkor a kólásrekesz is lehet az ajtóban. Hajtó határ olló a kór Kohn ás repeszt a tóban. Mi van??? B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...:D Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon... :lol: Nekem már törött el a vezetőoldali! Nem egy drága dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Köszönöm az első értelmes választ:D:D!! Azért jók voltatok:)! Nekem egyébként így mondták amikor, először kérdeztem, hogy hogy hívják azt ami az ajtót megtartja különböző nyitott állapotokban...:lol: Esett ez már szét, mikor a kattogás csillapítására befújtam zsírspray-vel, valahogy szétcsúszott, inkább szárazra töröltem és úgy raktam össze illetve vissza:)! H Astrán egyébként már műanyag, halad a technika:D! Nekem már törött el a vezetőoldali! Nem egy drága dolog! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Palicska felnőtt korba lépett :lol: ,köszöntsük,hát szülinapján! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts