Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

TP-LINK az tűrhető kategória. Valószínű szoftver hiba okozza a lassulást. Ha nem véded le akkor meg a szomszédok fognak lassulást okozni :lol: Amit tehetsz gyorsan: frissíts firmware-t, a netről adattábla alapján le tudod szedni a legfrissebbet. Leírás szerint járj el, akkor nem lesz baj. Ha nincs frissebb a tiednél, akkor is csináld meg, mert felülírja a benne levőt, ezáltal rendbe rakhatja a routert. Ezután próbálkozz, hogy WEP titkosításnál lassul e, ha nem, akkor WPA-PSK-n... Ha már WEP-en is lassul, akkor első körben nézd meg valaki más laptopjával is. Ha azon is érezhető a lassulás, akkor router csere. Javasolnék legalább D-Link-et, de inkább Linksys-t. Ha a másik gépen nem lassul, akkor meg a te gépeddel van a gond. Ott is lehet sok minden, nem feltétlenül a gép rossz. Első körben Win újrarakás :D

Remélem megtalálod az okát B)

köszi

Megosztás:

Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...:D

Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon... :lol:

ja... mert nem csúszik B)
Megosztás:

Nekem hálistennek van egy kis garázs jellegű valami, így csak a hideggel harcolok. Azzal viszont nagyon! Tavaszi gyerek vagyok!

Hála istennek nekem enyhén fűtött ,ugy mond jól szigetelt a garázsom.Ilyen gondom nincs,csak az asszonyé áll kint,de neki is készül a tavasszal egy ilyen féltetős beálló.

Megosztás:

Hála istennek nekem enyhén fűtött ,ugy mond jól szigetelt a garázsom.Ilyen gondom nincs,csak az asszonyé áll kint,de neki is készül a tavasszal egy ilyen féltetős beálló.

Fűtésről nem is álmodok, de már az is előny, ha nem kell kaparni!

Amúgy egy hölgynek nem engeded át a fűtött garázst? Ejnye!

Megosztás:

Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...:D

Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon... :lol:

Az meg mi az a valami?

Megosztás:

IDÉZET(harmlevi @ 2011-02-07 - 20:10)

Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...

Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon

Az meg mi az a valami?

Ajtó ha tároló:Ajtóban levő hibás adagoló tároló rövidítése. :lol:

Gondolom amúgy arra a fémre gondol ami az ajtót két helyzetben határolja,mikor nyitod ki!

Megosztás:

Ja, meg nekem a H-n sokkal jobb lesz a váltási érzet is, hidegben eléggé akadós, viszont az a rohadt ajtóhatároló jobban kattog, szerintem kivágom a francba...

Mennyi lehet egy olyan újonnan szerintetek? Bontottat nem akarok venni, nehogy 2 hét után az is kattogjon

Ajtó ha tároló:Ajtóban levő hibás adagoló tároló rövidítése. :D

Gondolom amúgy arra a fémre gondol ami az ajtót két helyzetben határolja,mikor nyitod ki!

Áááá, a bütykösvasdarab. Megvan. :lol: Bár ha ajtó ha tároló, akkor a kólásrekesz is lehet az ajtóban.

Megosztás:

Ajtó ha tároló:Ajtóban levő hibás adagoló tároló rövidítése. :D

Igen, igen arra! Arra a vasra, amit amúgy ajtóhatárolónak hívnak. :lol:

Megosztás:

Nekem már törött el a vezetőoldali! Nem egy drága dolog!

Megosztás:

Köszönöm az első értelmes választ:D:D!!

Azért jók voltatok:)! Nekem egyébként így mondták amikor, először kérdeztem, hogy hogy hívják azt ami az ajtót megtartja különböző nyitott állapotokban...:lol:

Esett ez már szét, mikor a kattogás csillapítására befújtam zsírspray-vel, valahogy szétcsúszott, inkább szárazra töröltem és úgy raktam össze illetve vissza:)!

H Astrán egyébként már műanyag, halad a technika:D!

Nekem már törött el a vezetőoldali! Nem egy drága dolog!
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.