Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Talán rosszalkodtatok? :lol: Te kis huncut. Csak pletyiztünk egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Te kis huncut. Csak pletyiztünk egy kicsit. Hát,úgy is lehet mondani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Talán rosszalkodtatok? :lol: Ejnye már! Csak nem irigykedsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cocain Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hellóka! nincs valakinek véletlenul egy jobboldali vissszapilantó tükre nem kéne az egész csak a tükör + a muanyag borítás persze szürke lenne a legjobb ha valakinek lenne írj és megegyezunk az árban!! Előre is köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma a jó idő miatt úgy döntöttem, lemosom az autót. Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma a jó idő miatt úgy döntöttem, lemosom az autót. Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! :D Jó Neked! "Jó idő"! Itt meg ki sem olvadt egész nap. Pedig egy külső-belső takarítás ráférne a verdára. Amúgy én nem mosom kútból. Nem elég tiszta az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma a jó idő miatt úgy döntöttem, lemosom az autót. Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! B) Sokba van neked ez a mosás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ma a jó idő miatt úgy döntöttem, lemosom az autót. Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! :D Belső takarítás nekem is ráférne. Holnap lehet megoldom. Sajnos az udvarba nem tudok beálni mert az út és az udvar szintje között legalább 1,5m szintkülömbség van 2m-es távolságban. És én lakhatok csak ilyen helyen az egész utcában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Jó Neked! "Jó idő"! Itt meg ki sem olvadt egész nap. Pedig egy külső-belső takarítás ráférne a verdára. Amúgy én nem mosom kútból. Nem elég tiszta az. Inni nem szoktam belőle, de autót mosni jó azért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Inni nem szoktam belőle, de autót mosni jó azért. :lol: pedig a legjobb a KÚTBULL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 pedig a legjobb a KÚTBULL :D Az energiaitaloktól heves szívdobogást kapok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Az energiaitaloktól heves szívdobogást kapok... :lol: nekem lételemem... :D a kedvencem az aldi-s flying power Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 nekem lételemem... :lol: a kedvencem az aldi-s flying power De az is csak akkor ha 49.-ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 De az is csak akkor ha 49.-ft :lol: 249 B) a 1.5 liter a héten vettem két zsugorral :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 nekem lételemem... :lol: a kedvencem az aldi-s flying power Hát nem tudom én ezeket az energiaitalokat. Lehet a KútBull egészségesebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hát nem tudom én ezeket az energiaitalokat. Lehet a KútBull egészségesebb! valamitől meg kell pusztulni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hát nem tudom én ezeket az energiaitalokat. Lehet a KútBull egészségesebb! Nálunk issza mindenki vödörszámra őket. Állandó éjszakás műszakban vagyunk. Én sem ilyesmit, sem kávét nem fogyasztok. Dolgozni kell, akkor az ember nem alszik el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nálunk issza mindenki vödörszámra őket. Állandó éjszakás műszakban vagyunk. Én sem ilyesmit, sem kávét nem fogyasztok. Dolgozni kell, akkor az ember nem alszik el. :lol: Nálunk is issza két gyerek mindig, de a WC-zési szokásaik nem egészségesek. Hogy is mondjam, folyamatos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nálunk issza mindenki vödörszámra őket. Állandó éjszakás műszakban vagyunk. Én sem ilyesmit, sem kávét nem fogyasztok. Dolgozni kell, akkor az ember nem alszik el. :D Én ma is éjszakás vagyok,de aludni szeretnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 azt mondjátok: mit lehet tenni az ellen hogy ha levédem a vezeték nélküli hálózatot akkor belassul. mi a megoldás?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Én ma is éjszakás vagyok,de aludni szeretnék :D Ezzel vagyunk így néhányan. Én holnap este kezdek. Semmiféle értelmes filmet nem tudok megnézni a TV-ben, mind vasárnap este vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Én ma is éjszakás vagyok,de aludni szeretnék :lol: Az a ######a munkahely!! :D Nincs felvétel? Csak viccelek, tudom milyen durva néha! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2011 249 :D a 1.5 liter a héten vettem két zsugorral :lol: ne máááááá. abba annyi szemét lehet hogy az csak na.... sose iszom ilyet... na jó, nagyonritkán, és csak redbull-t, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 azt mondjátok: mit lehet tenni az ellen hogy ha levédem a vezeték nélküli hálózatot akkor belassul. mi a megoldás?? oldd fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 ne máááááá. abba annyi szemét lehet hogy az csak na.... sose iszom ilyet... na jó, nagyonritkán, és csak redbull-t, Csak a tablettás-kannás mi Áki? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts