Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Ma a jó idő miatt úgy döntöttem, lemosom az autót.

Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! :D

Megosztás:

Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! :D

Jó Neked! "Jó idő"! Itt meg ki sem olvadt egész nap. Pedig egy külső-belső takarítás ráférne a verdára.

Amúgy én nem mosom kútból. Nem elég tiszta az.

Megosztás:

Előszedtem a tömlőt a garázsból, hogy majd kiegyenesítem. Mert ugye, fel volt tekerve. Addig-addig birkóztam vele, hogy nagy recsegés árán legalább hatfelé törtem. :lol: Levágtam belőle egy használható darabot, rácsatlakoztattam a szivattyúra. (Kútból szoktam autót mosni). Szivattyú bekapcsol, nem megy. Nem volt használva, megszorult. Szokta ezt csinálni, csavarhúzóval benyúltam a lapátokhoz, feszegettem, megindult. Na, végre moshatok. Szivattyú megy, de nyomás szinte semmi. Csak hugyozik. Vagy dugulás, vagy eddig bírta. Márpedig akkor is lemosom! Fogtam két vödröt, at egyikbe samponos víz+szivacs, a másikban tiszta víz+vileda. Elment az egész délutánom, de lemostam! B)

Sokba van neked ez a mosás! :D

Megosztás:

Belső takarítás nekem is ráférne. Holnap lehet megoldom. Sajnos az udvarba nem tudok beálni mert az út és az udvar szintje között legalább 1,5m szintkülömbség van 2m-es távolságban. És én lakhatok csak ilyen helyen az egész utcában.

Megosztás:

Nálunk issza mindenki vödörszámra őket. Állandó éjszakás műszakban vagyunk. Én sem ilyesmit, sem kávét nem fogyasztok. Dolgozni kell, akkor az ember nem alszik el. :lol:

Nálunk is issza két gyerek mindig, de a WC-zési szokásaik nem egészségesek. Hogy is mondjam, folyamatos! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.