zozor Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Szóval sok a barom az utakon, de azért tegyük hozzá, azért vannak jópáran, akik tudják mit csináljanak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Pont ma volt egy nagy vonulás a debreceni tűzoltóknál, mikor indultam haza melóból. 4 kocsival indultak. Mindenki a jobb szélsőbe, páran meg behúzódtunk balra, a kanyarodóba ( pont lámpánál törtek ránk). Egy kö**ög mögöttem kétszer is ki akart törni, hogy a nyomukba ered! Nem látta az ártatlan, hogy vannak még! Ha a debreceniek csak fele annyira káromkodnak, mint a szegediek, akkor is el lett átkozva még a szomszédja is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Az első mondatottal egyetértek, de amúgy megint keservesen csalódtam az autóstársaimban: túl sok az ostoba. :lol: (akinek nem inge ugye...) A zastavás pl. kanyarban a belső ívre húzódik le, az úttestre félig kilógó autóval, pedig ha a külső ívre ment volna ahol már amúgyis állnak autók, sokkal jobban elfért volna a tűzoltóautó. Értem én hogy az úgy szabálytalan, de ki nem sz@rja le a szabályokat mikor életekről van szó! A Zastavást ismételten védem,amennyire tudott húzódott.A szembejövő sávba nemigen mehetett át szegény ,mert ott már állt vagy akkor még jött szembe a Dacia meg a furgon.Nekem a leggázabb a Trabi volt az út közepén meg a III.-as Golf a jobb kanyarban. Szóval sok a barom az utakon, de azért tegyük hozzá, azért vannak jópáran, akik tudják mit csináljanak! :D Szerintem döntő többségben a lehúzódni próbálók voltak .Az más,hogy kinek mennyi rutinja(meg esze) van hozzá. És itt kérdezném meg,tegye mindenki a szívére a kezét,őszintén. Mindegyikőnknek vezet valakije-feleség,apa,anya,gyerek,stb....- biztos,hogy ők minden esetben a legtökéletesebb megoldást választanák ilyen helyzetben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 A Zastavást ismételten védem,amennyire tudott húzódott.A szembejövő sávba nemigen mehetett át szegény ,mert ott már állt vagy akkor még jött szembe a Dacia meg a furgon.Nekem a leggázabb a Trabi volt az út közepén meg a III.-as Golf a jobb kanyarban. Szerintem döntő többségben a lehúzódni próbálók voltak .Az más,hogy kinek mennyi rutinja(meg esze) van hozzá. És itt kérdezném meg,tegye mindenki a szívére a kezét,őszintén. Mindegyikőnknek vezet valakije-feleség,apa,anya,gyerek,stb....- biztos,hogy ők minden esetben a legtökéletesebb megoldást választanák ilyen helyzetben? A zazti szerintem sem olyan gáz, viszont a szalagkorlát méllé leálló nemtom milyen verda, na az borzasztó pancser! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 A Zastavást ismételten védem,amennyire tudott húzódott.A szembejövő sávba nemigen mehetett át szegény ,mert ott már állt vagy akkor még jött szembe a Dacia meg a furgon.Nekem a leggázabb a Trabi volt az út közepén meg a III.-as Golf a jobb kanyarban. Szerintem döntő többségben a lehúzódni próbálók voltak .Az más,hogy kinek mennyi rutinja(meg esze) van hozzá. És itt kérdezném meg,tegye mindenki a szívére a kezét,őszintén. Mindegyikőnknek vezet valakije-feleség,apa,anya,gyerek,stb....- biztos,hogy ők minden esetben a legtökéletesebb megoldást választanák ilyen helyzetben? Nem,hogy ők,de sajna még én sem mentős fejjel,néha azért szidom magam,valahogy a pill.helyzet,vagy egy kicsit másfele figyelés. :lol: ,ennyi,emberek vagyunk,hibázhatunk,és hibázunk is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Az első mondatottal egyetértek, de amúgy megint keservesen csalódtam az autóstársaimban: túl sok az ostoba. :lol: (akinek nem inge ugye...) Valószínűleg a gyors helyzetfelismerési képesség és a rutin hiánya látszik a reakcióikon, és tudom hogy ez a video több év termése, de akkor is: ilyeneknek egyáltalán nem szabadna előfordulnia! A zastavás pl. kanyarban a belső ívre húzódik le, az úttestre félig kilógó autóval, pedig ha a külső ívre ment volna ahol már amúgyis állnak autók, sokkal jobban elfért volna a tűzoltóautó. Értem én hogy az úgy szabálytalan, de ki nem sz@rja le a szabályokat mikor életekről van szó! Azért ezzel nem árt vigyázni, mert a nagy igyekezetben szabálytalankodva, váratlant húzva, zavarba lehet hozni nem csak a kivonuló szervet, de a többi közlekedőt is, aztán ott a kocc. Pl. a vasúti fénysorompó tilos jelzését még a megkülönböztetett jelzést használók is kötelesek elfogadni, nem bírálhatják felül, ha még nincs sehol a vonat, akkor sem, hiába nyernének vele perceket. Szerintem egyébként alapvetően a rutin, a gyors helyzetfelismerés hiánya miatt lehetnek gubancok, kevésbé a nemtörődömség miatt, bár látni sajnos olyat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Pl. a vasúti fénysorompó tilos jelzését még a megkülönböztetett jelzést használók is kötelesek elfogadni, nem bírálhatják felül, ha még nincs sehol a vonat, akkor sem, hiába nyernének vele perceket. Szerintem egyébként alapvetően a rutin, a gyors helyzetfelismerés hiánya miatt lehetnek gubancok, kevésbé a nemtörődömség miatt, bár látni sajnos olyat is. 1.- ezt nagyon jól tudod! :D 2.- így van, egyetértek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2011 no, akkor akit érdekel : https://picasaweb.google.com/sakos77/Zafira# :lol: itt még az eleje csak nagyjából van összeállitva, mert az eredvizsgához fényképezni kellett... hétvégén készre igazitják az elejét. majd késöbb lesz megcsinálva a fényezés, és polirozni kell, mert tiszta karc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 no, akkor akit érdekel : https://picasaweb.google.com/sakos77/Zafira# :lol: itt még az eleje csak nagyjából van összeállitva, mert az eredvizsgához fényképezni kellett... hétvégén készre igazitják az elejét. Szép kis ujságosbodega lesz ez! :D Csak jó legyen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 no, akkor akit érdekel : https://picasaweb.google.com/sakos77/Zafira# :lol: itt még az eleje csak nagyjából van összeállitva, mert az eredvizsgához fényképezni kellett... hétvégén készre igazitják az elejét. majd késöbb lesz megcsinálva a fényezés, és polirozni kell, mert tiszta karc.... jó a szine :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 A zazti szerintem sem olyan gáz, viszont a szalagkorlát méllé leálló nemtom milyen verda, na az borzasztó pancser! Bimmer 7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Bimmer 7 Aha, tényleg. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Ha nem írok ,ne válaszoljatok :lol: minden rendeben mindenkivel?? mindig minden körülmények között?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Aki tudja az nézze,most megy a film+-on a "Száguldás a semmibe"Igaz,hogy nem az eredeti ,hanem a 1997-es átdolgozás,de ez is jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Aki tudja az nézze,most megy a film+-on a "Száguldás a semmibe"Igaz,hogy nem az eredeti ,hanem a 1997-es átdolgozás,de ez is jó! reklám...ibustar...f@szom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2011 vagyok, hivhatsz, én hivtalak, te nem vetted fel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 vagyok, hivhatsz, én hivtalak, te nem vetted fel :lol: Már a Merivásoknál ajánlgatod vételre a Zafit?Nem jött be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2011 Már a Merivásoknál ajánlgatod vételre a Zafit?Nem jött be? ??? még 200 méternél, és 25 km/h nál nem mentem vele többet :lol: ez csak egy verzio. ha rendbe lesz rakva és valaki ajánl érte egy olyan összeget amiért megéri elengedni a kulcsot, akkor odaadom. amugy mint már írtam, nem a szivem csücske a zafira, de majd még megyek vele, a jövő héten és majd kiderül :D ( amugy az asszonynak kéne megszeretnie , nekem van egy civicem B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 ??? még 200 méternél, és 25 km/h nál nem mentem vele többet :lol: ez csak egy verzio. ha rendbe lesz rakva és valaki ajánl érte egy olyan összeget amiért megéri elengedni a kulcsot, akkor odaadom. amugy mint már írtam, nem a szivem csücske a zafira, de majd még megyek vele, a jövő héten és majd kiderül :D ( amugy az asszonynak kéne megszeretnie , nekem van egy civicem B) ) Zsírozd le, tedd el! Majd ha lesznek porontyaid értékelni fogod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 ( amugy az asszonynak kéne megszeretnie , nekem van egy civicem :lol: ) Tudom,kérdezni is akartam,hogy talán neki nem tettszik. Hogy nagy,vagy nem szép színű..ilyesmi. Nálunk régen mikor a Citroen BX-et hazavittem,mutogatom az asszonynak,hogy ilyet is tud meg olyat is,felemelkedik-süllyed,a műszerfal milyen érdekes,milyen szép a belseje,a motor stb...végül ennyit mondott: Igen,szép piros,biztos jó lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február4, 2011 Megoszt Elküldve Február4, 2011 Igen,szép piros,biztos jó lesz! Ez a lényeg!!!!Nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Ez a lényeg!!!!Nem? :lol: A zasszonynak meg boldog névnapot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 A zasszonynak meg boldog névnapot! :lol: Köszi,a nevében is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 vagyok, hivhatsz, én hivtalak, te nem vetted fel B) levoltam némítva :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 levoltam némítva :D :lol: Talán rosszalkodtatok? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts