Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Pont ma volt egy nagy vonulás a debreceni tűzoltóknál, mikor indultam haza melóból. 4 kocsival indultak. Mindenki a jobb szélsőbe, páran meg behúzódtunk balra, a kanyarodóba ( pont lámpánál törtek ránk). Egy kö**ög mögöttem kétszer is ki akart törni, hogy a nyomukba ered! Nem látta az ártatlan, hogy vannak még! Ha a debreceniek csak fele annyira káromkodnak, mint a szegediek, akkor is el lett átkozva még a szomszédja is!

Megosztás:

Az első mondatottal egyetértek, de amúgy megint keservesen csalódtam az autóstársaimban: túl sok az ostoba. :lol: (akinek nem inge ugye...)

A zastavás pl. kanyarban a belső ívre húzódik le, az úttestre félig kilógó autóval, pedig ha a külső ívre ment volna ahol már amúgyis állnak autók, sokkal jobban elfért volna a tűzoltóautó. Értem én hogy az úgy szabálytalan, de ki nem sz@rja le a szabályokat mikor életekről van szó!

A Zastavást ismételten védem,amennyire tudott húzódott.A szembejövő sávba nemigen mehetett át

szegény ,mert ott már állt vagy akkor még jött szembe a Dacia meg a furgon.Nekem a leggázabb

a Trabi volt az út közepén meg a III.-as Golf a jobb kanyarban.

Szóval sok a barom az utakon, de azért tegyük hozzá, azért vannak jópáran, akik tudják mit csináljanak! :D

Szerintem döntő többségben a lehúzódni próbálók voltak .Az más,hogy kinek mennyi

rutinja(meg esze) van hozzá.

És itt kérdezném meg,tegye mindenki a szívére a kezét,őszintén.

Mindegyikőnknek vezet valakije-feleség,apa,anya,gyerek,stb....-

biztos,hogy ők minden esetben a legtökéletesebb megoldást választanák ilyen helyzetben?

Megosztás:

A Zastavást ismételten védem,amennyire tudott húzódott.A szembejövő sávba nemigen mehetett át

szegény ,mert ott már állt vagy akkor még jött szembe a Dacia meg a furgon.Nekem a leggázabb

Szerintem döntő többségben a lehúzódni próbálók voltak .Az más,hogy kinek mennyi

biztos,hogy ők minden esetben a legtökéletesebb megoldást választanák ilyen helyzetben?

A zazti szerintem sem olyan gáz, viszont a szalagkorlát méllé leálló nemtom milyen verda, na az borzasztó pancser!

Megosztás:

Nem,hogy ők,de sajna még én sem mentős fejjel,néha azért szidom magam,valahogy a pill.helyzet,vagy egy kicsit másfele figyelés. :lol: ,ennyi,emberek vagyunk,hibázhatunk,és hibázunk is!

Megosztás:

Az első mondatottal egyetértek, de amúgy megint keservesen csalódtam az autóstársaimban: túl sok az ostoba. :lol: (akinek nem inge ugye...)

Valószínűleg a gyors helyzetfelismerési képesség és a rutin hiánya látszik a reakcióikon, és tudom hogy ez a video több év termése, de akkor is: ilyeneknek egyáltalán nem szabadna előfordulnia!

A zastavás pl. kanyarban a belső ívre húzódik le, az úttestre félig kilógó autóval, pedig ha a külső ívre ment volna ahol már amúgyis állnak autók, sokkal jobban elfért volna a tűzoltóautó. Értem én hogy az úgy szabálytalan, de ki nem sz@rja le a szabályokat mikor életekről van szó!

Azért ezzel nem árt vigyázni, mert a nagy igyekezetben szabálytalankodva, váratlant húzva, zavarba lehet hozni nem csak a kivonuló szervet, de a többi közlekedőt is, aztán ott a kocc.

Pl. a vasúti fénysorompó tilos jelzését még a megkülönböztetett jelzést használók is kötelesek elfogadni, nem bírálhatják felül, ha még nincs sehol a vonat, akkor sem, hiába nyernének vele perceket.

Szerintem egyébként alapvetően a rutin, a gyors helyzetfelismerés hiánya miatt lehetnek gubancok, kevésbé a nemtörődömség miatt, bár látni sajnos olyat is.

Megosztás:

Pl. a vasúti fénysorompó tilos jelzését még a megkülönböztetett jelzést használók is kötelesek elfogadni, nem bírálhatják felül, ha még nincs sehol a vonat, akkor sem, hiába nyernének vele perceket.

Szerintem egyébként alapvetően a rutin, a gyors helyzetfelismerés hiánya miatt lehetnek gubancok, kevésbé a nemtörődömség miatt, bár látni sajnos olyat is.

1.- ezt nagyon jól tudod! :D

2.- így van, egyetértek! :lol:

Megosztás:

Már a Merivásoknál ajánlgatod vételre a Zafit?Nem jött be?

???

még 200 méternél, és 25 km/h nál nem mentem vele többet :lol:

ez csak egy verzio. ha rendbe lesz rakva és valaki ajánl érte egy olyan összeget amiért megéri elengedni a kulcsot, akkor odaadom.

amugy mint már írtam, nem a szivem csücske a zafira, de majd még megyek vele, a jövő héten és majd kiderül :D

( amugy az asszonynak kéne megszeretnie , nekem van egy civicem B) )

Megosztás:

???

még 200 méternél, és 25 km/h nál nem mentem vele többet :lol:

ez csak egy verzio. ha rendbe lesz rakva és valaki ajánl érte egy olyan összeget amiért megéri elengedni a kulcsot, akkor odaadom.

amugy mint már írtam, nem a szivem csücske a zafira, de majd még megyek vele, a jövő héten és majd kiderül :D

( amugy az asszonynak kéne megszeretnie , nekem van egy civicem B) )

Zsírozd le, tedd el! Majd ha lesznek porontyaid értékelni fogod!

Megosztás:

( amugy az asszonynak kéne megszeretnie , nekem van egy civicem :lol: )

Tudom,kérdezni is akartam,hogy talán neki nem tettszik.

Hogy nagy,vagy nem szép színű..ilyesmi.

Nálunk régen mikor a Citroen BX-et hazavittem,mutogatom az

asszonynak,hogy ilyet is tud meg olyat is,felemelkedik-süllyed,a műszerfal milyen

érdekes,milyen szép a belseje,a motor stb...végül ennyit mondott:

Igen,szép piros,biztos jó lesz!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.